Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
  1. #1
    mastergeorge's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    423
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Twisted

    Why an087535's hack won't work for some people

    an087535's hack won't work for some people because they have windows xp service pack 3.

    If you do, but can change compatibility to windows xp sp 2, then lucky u..

    Otherwise there is no hope on getting it to work.

    For those of u who don't have windows xp sp 3 this is how to get it to work right:

    1. turn off anti virus.
    2. download hack.
    3. extract it to your desktop.
    4. rename the folder to w/e u want. rename the .dll to d3dx9_33.dll and rename the .exe to d3dx9_33 aswell.
    5. Change compatibility to windows 95. If it doesnt work on that change it to windows xp sp 2.
    6. Start up the hack and then start up combat arms
    7. At the login screen press insert and choose all the hacks u want on.
    Chams/color hack will d/c u. Everything else works.
    8. Press insert again to close the menu and save it. Make sure u DO NOT press isnert again or IT WILL D/C U.
    9. Log in and go join a game and own!

    If this helped then plz thank me!

  2. #16
    gothatic's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Relaxed
    what do i change the compatabilaty of ? as if i change the hack.exe (now renamed) it come up with a error.

    i also get cannot inject .dll can any one help?

  3. #17
    phearitself57's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    female
    Location
    under your bed
    Posts
    194
    Reputation
    9
    Thanks
    83
    it says the application failed to intialize. what should i do?

    i use windows XP

    how can i check?

  4. #18
    holyownage's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I have tried everything anyone has said over the last few days to get it to work. Yes...all compatibility is fine, yes i have SP2 on xp. Yes i renamed them all right. I've triple checked everything.

    Nothing works, I simply get "could not inject" every time....

  5. #19
    rew123's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    me too i have windows sp #5 on XP

  6. #20
    hsicarlos's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Hiding
    Posts
    454
    Reputation
    11
    Thanks
    119
    My Mood
    Amused
    an087535's hack does work for some people because they have windows xp service pack 3.
    ^^^^ CORRECTED!!!! ^^^^



    I would show some pictures of me in game, but I don't feel like starting up ca, as I will go back to my XBox instead.


    fail:

    Quote Originally Posted by oanator View Post
    hey does this give a viris? if so i will tell an admin and u will be band

  7. #21
    chrisisafoo's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    ~In Dave's Pants~
    Posts
    828
    Reputation
    9
    Thanks
    157
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by mastergeorge View Post
    No I didn't copy ur steps..

    It's so obvious on how hacks work... That all came from my head..
    Also has any1 here used these hacks from Service Pack 3 and work them??
    stfu you cam noob i posted those first, especially saying to rename to d3dx9_33 because some1 said to rename to skype

    dont even go there nooblet


    Quote Originally Posted by mastergeorge View Post
    you are so right, i did copy the steps from you

    your the coolest person in the world
    thank you

  8. #22
    rolls's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    132
    Reputation
    9
    Thanks
    15
    My Mood
    Cold
    this is un nessesairy,
    people will find all that in the thread that she/he made...


    _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
    If i just made you lol thank me XD
    _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

    People show there true colors when there drunk... so unless you wont to get banged dont drink! -Alex

  9. #23
    bloopgun's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    40
    My Mood
    Buzzed
    Quote Originally Posted by rew123 View Post
    me too i have windows sp #5 on XP
    Dude, your not going to get any help being a clueless choob. THERE IS NO SP5 FOR XP. The latest sp for xp is sp3. Get a fucking clue. Actually, don't. People with no idea shouldn't be trying to use hacks.

  10. #24
    suseke16's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Behind u
    Posts
    918
    Reputation
    9
    Thanks
    99
    My Mood
    Bitchy
    Quote Originally Posted by chrisisafoo View Post
    lol you copied my steps!

    also delete cav and ending banner (you forgot that 1)

    also they all work, no sky is pointless and sucks though

    THIS IS MINE!

    color: 1
    fullbright: 1
    crosshair: 3
    nosky: 0
    wireframe: 0 ( thats preference, it works great! )
    nofog: 1
    wallhack: 0 (it sucks, colors are the chams)
    CHAMS WORKS FOR U????WDF????

  11. #25
    Doc's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    female
    Location
    In your meatus
    Posts
    23,560
    Reputation
    2912
    Thanks
    5,335
    My Mood
    Twisted
    I follow all available steps but when i try to start CA it just says Combat Arms has stopped working. I have vista.

  12. #26
    anarudeath's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Yes i have service pack 5, and you can do everything the same...except when in combat arms you can turn on menu, turn on hacks...but cant make it into a game. (it dc's you w/o even a message)

  13. #27
    anarudeath's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Ok i got it to work. Everyone who was asking and said they had service pack 5 look here.
    1. Follow all steps except dont click on service pack for compatability, use windows 95. (my service pack was named Windows NT 4.0(service pack 5), but use 95 instead).
    2. Now follow all the steps including naming them to the specified names at the beggining of this topic.
    3. This may not be a big change but it worked for me. (Remember to hit insert b4 u log in and exit out of menu BEFORE you log in)

  14. #28
    ahashim13's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    3

    Hack.exe

    When I click on the Hack.exe file to inject, it gives me an error with a lot of numbers. Any ideas?

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. I heard that weapon hack with DMG works for warrock philippines
    By beteasta3 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 03-12-2009, 06:55 AM
  2. Why Public CA hack doesn't work well
    By Rigby in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 12-28-2008, 06:33 PM
  3. THE BYPASS FROM MPGH Pub Hack v1.01 Still works for some hacks 10/16/08
    By xXknightzXx in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 17
    Last Post: 10-17-2008, 03:43 PM
  4. Why doesn't the hack seem to work for me?
    By eric1850 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 36
    Last Post: 10-13-2008, 06:54 PM
  5. Why all hacks don't work for me
    By frits1 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 07-19-2008, 01:31 PM

Tags for this Thread