Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    bob90's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    My House... (Duh) -_-
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    21

    Error with Chams?

    Every time i use chams in combat arms, for every second game i get this error.



    (I get it either when it is in the loading screen to the 2nd game or if i turn it on while in the 2nd game)

    -maybe its my injector, i dunno

    Here are 2 ways of what i do before i get the error:

    Way #1:
    -start combat arms with hack injected
    -Log in
    -Pick a game and enter one
    -Press hotkey to turn on chams
    -Own with em
    -game ends
    -i keep chams on.
    -I enter a second game
    -while loading the map i get the error
    -combat arms freezes
    -i have to end task with task manager

    Way #2:
    -start combat arms with hack injected
    -Log in
    -Pick a game and enter one
    -Press hotkey to turn on chams
    -Own with em
    -turn chams off
    -game ends.
    -I enter a second game
    -i get into the second game
    -walk around
    -turn chams on
    -error pops up
    -combat arms freezes
    -i have to end task with task manager

    If this has been happening to other people i'd like to know so i can fix this problem.

    If there is anyone that can help me with this problem, then il greatly appretiate it.

    (This thread is to help others with this problem too if anyone else actualy has this problem)

    Thanks
    -Bob90

  2. #2
    LegendaryAbbo's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    5,244
    Reputation
    23
    Thanks
    546
    My Mood
    Relaxed
    at least you can get chams to work for 1 map.... I haven't come accross any chams that don't dc me within 2 seconds of starting the game (and yes I do follow all instructions)

  3. #3
    bob90's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    My House... (Duh) -_-
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    21
    Quote Originally Posted by legendaryhack View Post
    at least you can get chams to work for 1 map.... I haven't come accross any chams that don't dc me within 2 seconds of starting the game (and yes I do follow all instructions)
    Well, that means the ones u got are probably patched, but there is one on this site that should be working right now.

    -Besides, all chams do this to me. (Except if they are patched, they will d/c me in 2 minutes.)

    When canadian assassins hack come out, the chams did this to me all the time.
    My friend from school had them working perfectly no d/c at all until they got patched that same week.

  4. #4
    kambo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    148
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Happy
    look around the section and you should find a working hack, maybe yours is pacthed or a bad injector

  5. #5
    bob90's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    My House... (Duh) -_-
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    21
    Quote Originally Posted by kambo View Post
    look around the section and you should find a working hack, maybe yours is pacthed or a bad injector
    Trust me when i say,

    -All chams do this to me, even when they werent patched.

  6. #6
    Janessie's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    Omg...chams are patched, they work for one game and thats it, only working thing is wallhack.

  7. #7
    fvckQff2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Stressed
    no you only need to bypass it

  8. #8
    farsight13's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    currently about to move
    Posts
    466
    Reputation
    11
    Thanks
    61
    My Mood
    Amused
    i cant tell the last time i used hacks

  9. #9
    Derek's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Canada, ON
    Posts
    480
    Reputation
    9
    Thanks
    75
    My Mood
    Amused
    Try deleting the game and the hacks and redownload them.

  10. The Following User Says Thank You to Derek For This Useful Post:

    bob90 (06-17-2009)

  11. #10
    ZackArkicha's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    50
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    it did happen to me aswell,
    i freeze on the second game with chams on.

  12. #11
    slayrofevil's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    im lost =(
    Posts
    154
    Reputation
    10
    Thanks
    43
    Get a better bypass, chams, or live without hacks until MPGH or another website makes hacks... (forever)

  13. #12
    KiwiToast's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    fdsaf
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Yeah, this happens to me too
    So I started using wallhack instead. Confusing to play, but useful and doesn't dc ;D

  14. #13
    Rixmann22's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Turn Around From Your CPU
    Posts
    140
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Yeehaw
    Hmmm yeah I have yet to find working chams... The only time I ever hacked was ehh about 4 months ago. I haven't hacked becuase no hacks are out and i have no time to learn C++ :[

  15. #14
    NeverBorn's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    stealing from the cookie jar
    Posts
    1,569
    Reputation
    12
    Thanks
    563
    My Mood
    Pensive
    omg i hate that error sooo much. im still trying to fix it

  16. #15
    mastergeorge's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    423
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Twisted
    The error happens because the chams are patched or are not coded properly to bypass hackshield.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. cod 4 aimbot 1.7 with chams
    By lilclatch in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 03-21-2009, 02:43 PM
  2. [Request] Help with Chams
    By eblaze123 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 08-11-2008, 10:05 PM
  3. error with injector
    By chris199236 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 08-07-2008, 10:39 PM
  4. Sibot 1.5 with chams
    By bigsnake in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 07-24-2008, 02:43 PM
  5. Error With warrock
    By blazebomb55 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 06-20-2008, 12:58 PM

Tags for this Thread