Thread: CA problems

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Dahuzeal's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    female
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    6

    CA problems

    Everytime i try and get into a channel it says buffer overun detected or somthing like that what do i do?

  2. The Following User Says Thank You to Dahuzeal For This Useful Post:

    mamed1234 (08-10-2009)

  3. #2
    kunstler's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    407
    Reputation
    11
    Thanks
    6
    My Mood
    Amused
    easy ways not likely to work - run as admin,right click ca click properties under compatibility check the box run in compatibility windows xp server pack 2,turn off firewall or any anti virus (if ur trying to hack),turn uac off (user account control),restart pc,delete all old hacks

    most best way (usually) - reinstall combat arms

  4. #3
    Dahuzeal's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    female
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Quote Originally Posted by kunstler View Post
    easy ways not likely to work - run as admin,right click ca click properties under compatibility check the box run in compatibility windows xp server pack 2,turn off firewall or any anti virus (if ur trying to hack),turn uac off (user account control),restart pc,delete all old hacks

    most best way (usually) - reinstall combat arms
    i have done all of those and it still does it

  5. #4
    Ayex's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Down Under
    Posts
    83
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Dead
    Go into the options/settings whatever you call it and play round with some of the stuff...

  6. #5
    Dahuzeal's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    female
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Quote Originally Posted by Ayex View Post
    Go into the options/settings whatever you call it and play round with some of the stuff...
    what a stupid idea i could fck up the whole program and i dont feel likme w8ng 1 day to reinstall it

  7. #6
    Ayex's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Down Under
    Posts
    83
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Dead
    the options in the game there is something about buffer overrun

  8. #7
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    If you are having problems getting Combat Arms to work because of a Buffer Overrun: Go to control panel> System> Advanced System Settings> Under Performance, click Settings> Data Execution Prevention> Click- Turn On DEP for all programs and services except those i select> Add...> Go to the Combat Arms folder> Select Combat Arms Launcher+EndingBanner+Engine

    Thats what I did.

  9. The Following User Says Thank You to Obama For This Useful Post:

    Dahuzeal (06-20-2009)

  10. #8
    Dahuzeal's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    female
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Quote Originally Posted by Obama View Post
    If you are having problems getting Combat Arms to work because of a Buffer Overrun: Go to control panel> System> Advanced System Settings> Under Performance, click Settings> Data Execution Prevention> Click- Turn On DEP for all programs and services except those i select> Add...> Go to the Combat Arms folder> Select Combat Arms Launcher+EndingBanner+Engine

    Thats what I did.
    thanks Obama
    only prob is now i cant even get the stupid launcher to open im thinking the whole this is with my internet,,,
    ----edit----
    ok just changed my internet from 1 to another and it still wont work ive even redownloaded CA
    Last edited by Dahuzeal; 06-20-2009 at 06:30 AM.

  11. #9
    Katie_Perry's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    3,089
    Reputation
    31
    Thanks
    175
    My Mood
    Sneaky
    Oh, yes, that has happened to a pereson i know...It has something to do with your computer.

  12. #10
    Inna's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Gender
    male
    Posts
    11,161
    Reputation
    61
    Thanks
    270
    My Mood
    Tired
    C --> Nexon --> Combat Arms

    Fuck up that rwdata2.bin (DELETE THAT SHIT).

  13. #11
    Dahuzeal's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    female
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Quote Originally Posted by Yuerno View Post
    Oh, yes, that has happened to a pereson i know...It has something to do with your computer.
    no really? what i want to know is how to fix it

Similar Threads

  1. To All GunZ Down 02-07-06 PROBLEM
    By WertyRO in forum Gunz General
    Replies: 18
    Last Post: 02-09-2006, 08:41 PM
  2. Problem
    By lambda in forum Gunz General
    Replies: 3
    Last Post: 02-08-2006, 12:36 PM
  3. hacking problems
    By iwillkillyou in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 02-04-2006, 05:37 PM
  4. WPE problem...
    By styx23 in forum General Game Hacking
    Replies: 8
    Last Post: 01-18-2006, 08:51 PM
  5. Problem Wit Hacking Programs
    By f5awp in forum General Gaming
    Replies: 5
    Last Post: 01-10-2006, 06:44 AM

Tags for this Thread