Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    lilchumbe's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    181
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Hot

    Post how to get full screen mode on legify hack

    ok so im new to CA and i used to play Cf but changed to this better fps. I hacked all the time on cf but when i tried the new legify hack with the upgrade 6-19-09 i did everything correct and went to the login page.....the hack works i tried wallhack really nice =)....but the combat arms screeen is not in full screeen it is smalller to where i can see a large piece of my desktop wallpaper...this never happened to me in cf...is there a way to get the hack in fullscrene mode plz help????????????

  2. #2
    -SKULL3000-'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    DA N00BZ VILL3A
    Posts
    895
    Reputation
    8
    Thanks
    43
    Delete the folder named system32

    Not really incase you cant tell
    .:Favorite:.



    "If You Run You'll Only Die Tired!"

  3. #3
    flayer669's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    221
    Reputation
    19
    Thanks
    33
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by lilchumbe View Post
    ok so im new to CA and i used to play Cf but changed to this better fps. I hacked all the time on cf but when i tried the new legify hack with the upgrade 6-19-09 i did everything correct and went to the login page.....the hack works i tried wallhack really nice =)....but the combat arms screeen is not in full screeen it is smalller to where i can see a large piece of my desktop wallpaper...this never happened to me in cf...is there a way to get the hack in fullscrene mode plz help????????????
    ok here when you have hack on and its window mode go to your game resution and chage it to the highest it can go then when your in game it will change to full screen i hope i helped

  4. #4
    suseke16's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Behind u
    Posts
    918
    Reputation
    9
    Thanks
    99
    My Mood
    Bitchy
    i just used my own d3d9.dll(from my system32 folder), that way i can alt tab, and my ca is never windowed

  5. #5
    Skypa's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by -SKULL3000- View Post
    Delete the folder named system32

    Not really incase you cant tell
    skull you shouldnt be saying that even if you say not really because that is just a bad thing to say anyway i mean like what if he didnt read the bottom part he just rushed off and done that. then that wouldnt be very funny so try not to say that

  6. #6
    Katie_Perry's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    3,089
    Reputation
    31
    Thanks
    175
    My Mood
    Sneaky
    Quote Originally Posted by -SKULL3000- View Post
    Delete the folder named system32

    Not really incase you cant tell
    What?, delete the System32 folder, that would stuff up your computer.

  7. #7
    Doc's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    female
    Location
    In your meatus
    Posts
    23,560
    Reputation
    2912
    Thanks
    5,335
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by Yuerno View Post
    What?, delete the System32 folder, that would stuff up your computer.
    Capt. Obvious right there lol.

    I just play with it in windowed mode. It doesn't bother me that much and you can still make out the details. Unless you have an 11" monitor.

  8. #8
    Mouzie's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Saegertown
    Posts
    9,151
    Reputation
    520
    Thanks
    2,036
    My Mood
    Happy
    You really don't want it out of Window Mode, this prevent Combat Arms from getting screenshots and protects your arse :P

  9. #9
    ArchPure's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Verona, Italy ..o.O
    Posts
    546
    Reputation
    10
    Thanks
    62
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by Skypa View Post
    skull you shouldnt be saying that even if you say not really because that is just a bad thing to say anyway i mean like what if he didnt read the bottom part he just rushed off and done that. then that wouldnt be very funny so try not to say that
    you cant remove the system32 folder as there will be 1-2 background process running with it at all times.

  10. #10
    pain's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    In the Heavens Above for I Am God
    Posts
    1,121
    Reputation
    10
    Thanks
    178
    My Mood
    Angelic
    ya just go to options then resolution and make it has high as possible

Similar Threads

  1. how to get ca windowed mode out
    By pepsi233 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 04-19-2009, 03:10 PM
  2. How to get rid of viruses disguised as hacks
    By BARON in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 17
    Last Post: 04-17-2009, 11:26 PM
  3. How To Get TeamSpeak Out Of Window Mode ~THE REAL WAY~
    By Guitar Hero in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 04-05-2009, 08:51 PM
  4. How To Get Teamspeak Out of Window Mode
    By kevinlzxxx95 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 04-05-2009, 08:01 PM
  5. [tut] how to get full bright!! (no hack!)
    By augm4str in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 17
    Last Post: 11-08-2008, 02:31 PM

Tags for this Thread