Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 136
  1. #1
    seph101's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    Im behind you
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    14

    [Release] Combat Arms Hack [Working as of 6/25]

    Hey guys it's me the old Choob from Sept '08. Here's a hack that's been working for a while but I kinda forgot who made it so credits to the person who made it :3. Here's a Scan:https://www.virustotal.com/analisis/...3ae-1245988848
    by the way DOWNLOAD AT YOUR OWN RISKS
    Here's the instructions:
    1. right click combatarms.exe and click properties
    2.go to compatibility
    3. check run this program in compatibility mode for:
    4. then choose either Windows 95 or Windows 2000 then click apply then ok
    5. then open the zip
    6. drag Public to your combat arms folder
    7.go into the public folder double click hack.exe
    8. then run Combat Arms
    8.5 don't press insert yet!
    9. go into a game
    10. now you can press insert
    11. select your hacks
    12. Enjoy! By the way this only works once per login

    Screenshots:



  2. The Following 5 Users Say Thank You to seph101 For This Useful Post:

    -James (06-26-2009),deathreap28 (06-30-2009),oanator (06-28-2009),sateran (06-26-2009),weedgold (08-09-2009)

  3. #31
    -James's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    MEETING TRUNKY ON XBOX. OH WAIT, HE DOESNT HAVE IT
    Posts
    4,942
    Reputation
    41
    Thanks
    817
    My Mood
    Bashful
    Are you sure Tomahawk??
    They already patched a new hack?

  4. #32
    fr93274's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    the scans of mine and his are the exact same... and they both work


    https://www.virustotal.com/analisis/...7e0-1246015075

    remember to run it as admin if you run vista (the hack)

  5. #33
    -James's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    MEETING TRUNKY ON XBOX. OH WAIT, HE DOESNT HAVE IT
    Posts
    4,942
    Reputation
    41
    Thanks
    817
    My Mood
    Bashful
    and this wont come up with the "cannot inject" thingo?

  6. #34
    fr93274's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    it shouldnt just make sure they are named the same thing ( the .exe and the dll)

  7. #35
    -James's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    MEETING TRUNKY ON XBOX. OH WAIT, HE DOESNT HAVE IT
    Posts
    4,942
    Reputation
    41
    Thanks
    817
    My Mood
    Bashful
    It does.
    it says in a small box

    "SEX"
    Could not inject the dll.

    i think i need another injecotr
    and they are named the same thing

    In the folder its got

    D3d9.dll
    taskeng
    taskeng.dll

    still when i run in 95. it stuffs up
    oh, and i run 95 in a SHORTCUT. does that have anything to do with it?

  8. #36
    fr93274's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    no it shouldnt matter if it is in a shortcut cuz i do that too..... ummmm did u right click and press run as administrator?

  9. #37
    -James's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    MEETING TRUNKY ON XBOX. OH WAIT, HE DOESNT HAVE IT
    Posts
    4,942
    Reputation
    41
    Thanks
    817
    My Mood
    Bashful
    YEah but im not really running vista......
    this is hard.



    Ill go through it step by step with you

    i downloaded the hack. then put it in my combat arms folder. then i opened it up. and ran CA in 95, then opened the hack, started the game. ba-da-bing-ba-da-boom. "SEX" cannot inject dll....


    dude

    i just opened it up again
    and something wierd happened
    it said " combat arms has had a error and needs to close"
    so now im stuck on that.
    Last edited by -James; 06-26-2009 at 07:30 AM.

  10. #38
    fr93274's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    take the folder out of ca just put it on ur desktop... what antivirus do you run?

  11. #39
    -James's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    MEETING TRUNKY ON XBOX. OH WAIT, HE DOESNT HAVE IT
    Posts
    4,942
    Reputation
    41
    Thanks
    817
    My Mood
    Bashful
    sophos.
    It says


    File " C:/Nexon/Combat Arms/Hack/Hshled/taskeng.dll belongs to virus/spyware troj/virtun-gen. and thats whats ment to come up..
    When i put it on my desctop, same thing happens



    people watching this thread, can you also help out if you know anything?

  12. #40
    fr93274's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    if you can add the dll to the exceptions list if you cant try to just disable ur anti virus for a short period to c if it works then

  13. #41
    -James's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    MEETING TRUNKY ON XBOX. OH WAIT, HE DOESNT HAVE IT
    Posts
    4,942
    Reputation
    41
    Thanks
    817
    My Mood
    Bashful
    Haha. that means i have to put it on my firewall exceptions list. idc about sophos
    i got windows defender and shit


    heres the wierd thing
    i have a tablet m405 toshiba portege
    its vista basic. but runs windows tablet special edition
    now i had this problem when i was running *** hacks.
    but i got it too work after downloading patch dlls.
    i need a confirmed hack to be realised to it can auto inject.


    Ijust put it on my exceptions list. same thing happens. its overiding it the peice of shit antivirus

  14. #42
    fr93274's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    hmmm confused on what u just said lol o.o


    try disableing ur antivir

  15. #43
    -James's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    MEETING TRUNKY ON XBOX. OH WAIT, HE DOESNT HAVE IT
    Posts
    4,942
    Reputation
    41
    Thanks
    817
    My Mood
    Bashful
    disabled sophos- nothign
    running a retarted verison of vista that makes me run windows at the same time
    fking hate tablets.

    ill just wait for a proper hack in realise
    thanks for all the healp. add me as friend mate

  16. #44
    -James's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    MEETING TRUNKY ON XBOX. OH WAIT, HE DOESNT HAVE IT
    Posts
    4,942
    Reputation
    41
    Thanks
    817
    My Mood
    Bashful
    Sorry for flooding this chat, and double posting. Still a bit new to the site and hopes youll forgive me. it wont happen again
    Last edited by -James; 06-26-2009 at 07:58 PM.

  17. #45
    fr93274's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    lol kk adding you ... wait so does it work or no?


    oh yeh u can also try it with running the hack in version 2000 windows or/ xp sp2

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release]--Combat arms hack that i made
    By LuckiiEmoo in forum Spammers Corner
    Replies: 33
    Last Post: 08-07-2009, 11:20 AM
  2. Xfire Hacks Combat arms hacks working as of 12/07/09
    By Ghty82 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 33
    Last Post: 07-12-2009, 09:46 AM
  3. [Release]--Combat arms hack that i made
    By LuckiiEmoo in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 07-10-2009, 02:44 PM
  4. Why Doesn't my Combat ARms hack work...
    By skittlezpwn43 in forum General Hacking
    Replies: 16
    Last Post: 03-10-2009, 01:31 AM
  5. [RELEASE] COMBAT ARMS HACK 2.0!!!
    By Diisasta in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 67
    Last Post: 12-21-2008, 11:18 PM

Tags for this Thread