Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    bloddyapache's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,273
    Reputation
    15
    Thanks
    107
    My Mood
    Amazed

    Exclamation combat arms aimbot it really works check it out

    this aimbot realy works thanx ddd555 no viruses or nothing works perfectly but my chams got detected i was look 4 sum but i cant seem 2 find any can some 1 plz post some chams tanx well heres the aimbot just incase u havent seen it around u jst open the aimbot as administartor for vista and open combat arms press alt+q when you're in a game and it works jst find the right color if u dont have chams i suggest taking out charms_t_face and put the color white have fun
    heres the virus scan http://www.virustotal.com/analisis/5...216-1246999981
    Last edited by bloddyapache; 07-08-2009 at 05:18 PM.
    add me on psn ---> vlackops

  2. The Following 4 Users Say Thank You to bloddyapache For This Useful Post:

    LaS_nOcHeS (08-06-2009),skynnkancer (08-09-2009),trantore (05-12-2012),tyronendrw (07-12-2009)

  3. #2
    doommach's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    WoW - Herpyourderp - Barthilas - oceanic
    Posts
    441
    Reputation
    12
    Thanks
    21
    My Mood
    Angelic
    wat i did was take a screen shot of chams then type in the the numbers for color by using the color pick tool does that work?

  4. #3
    shadowxeno's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Under your bed
    Posts
    1,680
    Reputation
    19
    Thanks
    154
    My Mood
    Amused
    what u can do to get "Chams" is by taking out the head textures files and set the lock on to white

  5. #4
    bloddyapache's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,273
    Reputation
    15
    Thanks
    107
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by shadowxeno View Post
    what u can do to get "Chams" is by taking out the head textures files and set the lock on to white
    yea wat im doing because my chams go detected
    add me on psn ---> vlackops

  6. #5
    Mouzie's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Saegertown
    Posts
    9,151
    Reputation
    520
    Thanks
    2,036
    My Mood
    Happy
    Please post a tut or a video, of how to do it. Most people when using white or grey chams, will spin and shoots at random places because of it being white.

    Others will said it does not work.

  7. #6
    Derek's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Canada, ON
    Posts
    480
    Reputation
    9
    Thanks
    75
    My Mood
    Amused
    Why post it again if all your saying that it works put up a video or something to prove it works and show us how you got it work.Up loading the same hack and saying it works is kind of weird, you might have put a virus in it..

    /Closed.

Similar Threads

  1. combat arm hack dose not work
    By HABERCLIFTON7@AOL.COM in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 1
    Last Post: 01-02-2009, 09:19 AM
  2. combat arms hack don't work
    By HABERCLIFTON7@AOL.COM in forum Flaming & Rage
    Replies: 4
    Last Post: 12-31-2008, 12:22 PM
  3. a whole combat arms aimbot making tutorial plz
    By jts88825 in forum Programming Tutorial Requests
    Replies: 0
    Last Post: 12-29-2008, 11:19 PM
  4. Combat Arms Aimbot?
    By jblaze56 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 12-12-2008, 08:41 PM
  5. Replies: 10
    Last Post: 10-15-2008, 03:14 PM

Tags for this Thread