Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    whobansme??'s Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    female
    Location
    a
    Posts
    513
    Reputation
    10
    Thanks
    35
    My Mood
    Bitchy

    how many fps you get

    im sure many of you have fraps, i want to start a thread about how many fps you get in game. you must put how much fs u get and also what graphic card

    i'll start

    geforce 6150 nforce 430
    igc

    i get 20-30 fps

  2. #2
    tomyssj3's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    HACKEANDO
    Posts
    267
    Reputation
    9
    Thanks
    143
    My Mood
    Inspired
    i have
    P4 4.59GHZ
    2 GB ram
    Nvidia Geforce 6200a 256mb 128 bit
    250 GB Hardisk

    and i got
    50-70 fps
    with high all

  3. #3
    appletart's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    53
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    Quote Originally Posted by tomyssj3 View Post
    i have
    P4 4.59GHZ
    2 GB ram
    Nvidia Geforce 6200a 256mb 128 bit
    250 GB Hardisk

    and i got
    50-70 fps
    with high all
    are you saying you are running a P4 at 4.6 ghz? thats impossible! The dang thing is so old it would burn out from ocing?!!?

  4. #4
    Legify's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    subway
    Posts
    964
    Reputation
    16
    Thanks
    485
    My Mood
    Sad
    I use a radeon 9700 pro on this PC, but my other gaming laptop has a better one.

    This PC pulls from 70-120 FPS.

  5. #5
    timebomb99's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    257
    Reputation
    9
    Thanks
    14
    My Mood
    Amused
    i have a core 2 duo @ 2.4ghz, 2gb ram, 160gb HDD & Nvidia GeForce 8600 GT
    at login i get 756fps but gameplay i get 150-200

  6. #6
    blovtom1's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Dave G-upta if that is your real name...we know who you are.
    Posts
    367
    Reputation
    9
    Thanks
    160
    why dont u put a screen shot requirement because ppl like to lie their arse off^^^
    God is watching

    http://www.mpgh.net/forum/89-religio...explained.html --answers some questions

    Quote Originally Posted by zhaoyun333 View Post
    WTF I COMPILE AND IT NO WORKS!!! DO I NEED PSEUDOCODE COMPILER?
    rofl!!!

  7. #7
    Legify's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    subway
    Posts
    964
    Reputation
    16
    Thanks
    485
    My Mood
    Sad
    Quote Originally Posted by blovtom1 View Post
    why dont u put a screen shot requirement because ppl like to lie their arse off^^^
    Because screenshotting causes your PC to use unnessicary memory causing your FPS to drop immediately, causing a failed Screenshot.

  8. #8
    whobansme??'s Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    female
    Location
    a
    Posts
    513
    Reputation
    10
    Thanks
    35
    My Mood
    Bitchy
    8600gt gets about 150-200??? cool ima get that one?

  9. #9
    BSG.Flash's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    広島沖縄
    Posts
    3,245
    Reputation
    30
    Thanks
    219
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by tomyssj3 View Post
    i have
    P4 4.59GHZ
    2 GB ram
    Nvidia Geforce 6200a 256mb 128 bit
    250 GB Hardisk

    and i got
    50-70 fps
    with high all
    There's no way that thing is running at 4.59Ghz without liquid nitrogen.

    ..::Latest::..

    ..::Gifts::..
    [][][][][][]

  10. #10
    technix1's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by BSG.Flash View Post
    There's no way that thing is running at 4.59Ghz without liquid nitrogen.
    Probably was a typo.

    I get around 60 fps when I have no lag. Sometimes around 25 if I'm on a bad connection. I use low because of my specs:

    P4 3.4 ghz
    7300LE 256MB
    1 GB RAM @ 533
    160 gb HD

    I'm still on a P4... I feel like a damned caveman.

  11. #11
    whobansme??'s Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    female
    Location
    a
    Posts
    513
    Reputation
    10
    Thanks
    35
    My Mood
    Bitchy
    ha ha try p3

  12. #12
    tomyssj3's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    HACKEANDO
    Posts
    267
    Reputation
    9
    Thanks
    143
    My Mood
    Inspired
    XD jeje
    no idiots -.- my P4 i dont know how.. but have 2 procesators xD
    2.24 + 2.24 = 4.59 but have more example:
    2.2467 + 2.2456 = 4.59 XD

  13. #13
    whobansme??'s Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    female
    Location
    a
    Posts
    513
    Reputation
    10
    Thanks
    35
    My Mood
    Bitchy
    wtf? are you RETARDED, p4 dont have no shit dual core, your fucking lying



    dont ban me

  14. #14
    crackerscrack's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    In Cali
    Posts
    213
    Reputation
    11
    Thanks
    12
    My Mood
    Hungover
    Quote Originally Posted by tomyssj3 View Post
    XD jeje
    no idiots -.- my P4 i dont know how.. but have 2 procesators xD
    2.24 + 2.24 = 4.59 but have more example:
    2.2467 + 2.2456 = 4.59 XD
    Don't lie, For that I have to fucking flame you.
    (Not an actual flame)
    Dont forget to press thanks!





    CLICK here for FREE nx and VIP HACKS!!!

  15. #15
    linuxandmegasrulz's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    374
    Reputation
    11
    Thanks
    54
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by whobansme?? View Post
    wtf? are you RETARDED, p4 dont have no shit dual core, your fucking lying



    dont ban me
    actually it sorta does...
    two Logical proccesser really..
    its HYPER threded....
    but you dontr add the two up
    ghz counts the clock cycles so there forth you don't add them
    A Real Dual Core Processor has two caches, two logical processors, two multipliers two..ect......

    my self?

    my system

    limited edition Pentium E(extreme) Gold plated Hyper threaded Running at 4.6 Ghz(each logical processor IS running at 4.6 GHZ) ......(really is gold plated says to keep it cooler and better conductivity...this cpu was custom made you cant buy it........well you can just not at obvious places)
    3 GB of DDR2 extreme 400mhz Ram
    1TB 12000Rpm Sony gamer division Hard drive
    Ati Radeon Hd 4770 128 bit 512 MB of gddr5 Video ram running at 3.2ghz and core running at 850mhz................
    i do have my own cooling system........
    i get around 486 FPS with a refresh rate of 180 mhz..and i do see vertical tears......with auto v-sync on i get 300 Max...which is capped by me....
    I can basicly play any game on all max settings with the max amount of AA except for Crysis and GTA4...why? gta is poorly ported to pc...
    and NO ONE on the planet can play crysis on all max settings except for bill gates!

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. How many posts do you get banned by?
    By Ariez in forum General
    Replies: 19
    Last Post: 07-11-2013, 10:54 AM
  2. How many accounts have you used/made?
    By duyxngoc94 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 77
    Last Post: 09-16-2008, 03:12 AM
  3. how many of you have warez
    By optiforce in forum General
    Replies: 6
    Last Post: 08-20-2008, 10:56 PM
  4. How Many PMs Do You Have?
    By Synns in forum Spammers Corner
    Replies: 6
    Last Post: 09-04-2007, 03:44 PM
  5. How do you get UNbannded from
    By famasgunner831 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 07-10-2007, 07:37 PM

Tags for this Thread