Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
  1. #1
    DreamStreet's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    93
    Reputation
    10
    Thanks
    46
    My Mood
    Bored

    Need Help With Themida Error?

    Can someone help me with this Themida Error?
    I got this Error while trying to find a way to work Legify's Hack Pack and an Old Hack
    Both the Hacks will Work. Only if i get through this error. So please help me.

  2. The Following 2 Users Say Thank You to DreamStreet For This Useful Post:

    cavaliers (10-10-2009),iKevin (09-27-2009)

  3. #2
    ClanTag's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    In your garage =)
    Posts
    346
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    My Mood
    Breezy
    is this happening when your trying to inject asswhoopers bypass? Err nvm lol i just re read it. Lol well this happens to me sometimes. I think its because PerX is injecting the bypass too fast and its messing it up. Do a manual injection and dont inject the last dll until you see hackshield pop up.
    Latest ======= =
    =
    === =


  4. #3
    DreamStreet's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    93
    Reputation
    10
    Thanks
    46
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by ClanTag View Post
    is this happening when your trying to inject asswhoopers bypass?
    No AsWhooper's bypass won't work for me and I got this error while trying to make Legify's Hack Pack and an old Hack Work

    Quote Originally Posted by ClanTag View Post
    is this happening when your trying to inject asswhoopers bypass? Err nvm lol i just re read it. Lol well this happens to me sometimes. I think its because PerX is injecting the bypass too fast and its messing it up. Do a manual injection and dont inject the last dll until you see hackshield pop up.
    thanks ill go try that

  5. The Following 2 Users Say Thank You to DreamStreet For This Useful Post:

    cavaliers (10-10-2009),iKevin (09-27-2009)

  6. #4
    painkillers22's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    81
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    I have same problem on XP/SP3.. would be nice to know a fix!

  7. #5
    ClanTag's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    In your garage =)
    Posts
    346
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    My Mood
    Breezy
    Lol and Obama Minion Legifys hack pack has asswhoops bypass in it.
    Latest ======= =
    =
    === =


  8. #6
    DreamStreet's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    93
    Reputation
    10
    Thanks
    46
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by ClanTag View Post
    Lol and Obama Minion Legifys hack pack has asswhoops bypass in it.
    no it doesn't
    i am using the wall hack he gave us to use with drgn's ultimate hack pack and i am only injecting the d3d9.dll he gave us

    Edit: lol when i click Game Start it just crashes and i didn't even have perx opened up
    i think i have to reinstall combat arms

  9. The Following 2 Users Say Thank You to DreamStreet For This Useful Post:

    cavaliers (10-10-2009),iKevin (09-27-2009)

  10. #7
    ClanTag's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    In your garage =)
    Posts
    346
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    My Mood
    Breezy
    No.. u fail.. JK but u need to inject the bypass or else CA will crash like you just said
    Edit: lol NVM if ur crashing without hacks than ya re install
    Latest ======= =
    =
    === =


  11. #8
    DreamStreet's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    93
    Reputation
    10
    Thanks
    46
    My Mood
    Bored
    ok reinstall combat arms
    ill edit this post and tell you if it worked

    Edit: WHAT THE HECK
    its still crashing without HACKS
    nvm fixed the crashing problem
    but then when i click inject button(when i am injection manually) perx just closes and when i go into combat arms and press insert the menu doesn't pop up
    Last edited by DreamStreet; 07-14-2009 at 03:44 PM.

  12. The Following 2 Users Say Thank You to DreamStreet For This Useful Post:

    cavaliers (10-10-2009),iKevin (09-27-2009)

  13. #9
    painkillers22's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    81
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    Did you put any files in combat arms folder? Like a .dll or a folder?

  14. #10
    ClanTag's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    In your garage =)
    Posts
    346
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    My Mood
    Breezy
    OK than you effed up your computer.. JK but lol
    Latest ======= =
    =
    === =


  15. #11
    DreamStreet's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    93
    Reputation
    10
    Thanks
    46
    My Mood
    Bored
    read my edited post

  16. The Following 2 Users Say Thank You to DreamStreet For This Useful Post:

    cavaliers (10-10-2009),iKevin (09-27-2009)

  17. #12
    shadowxeno's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Under your bed
    Posts
    1,680
    Reputation
    19
    Thanks
    154
    My Mood
    Amused
    I think you only use the d3d9 file. it works for a few min

  18. #13
    DreamStreet's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    93
    Reputation
    10
    Thanks
    46
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by shadowxeno View Post
    I think you only use the d3d9 file. it works for a few min
    do you know what i should be using with the d3d9 file

  19. The Following 2 Users Say Thank You to DreamStreet For This Useful Post:

    cavaliers (10-10-2009),iKevin (09-27-2009)

  20. #14
    ClanTag's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    In your garage =)
    Posts
    346
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    My Mood
    Breezy
    Err maybe thats cuz the hax were patched? Lol i think they are
    Latest ======= =
    =
    === =


  21. #15
    DreamStreet's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    93
    Reputation
    10
    Thanks
    46
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by ClanTag View Post
    Err maybe thats cuz the hax were patched? Lol i think they are
    yea i legify's d3d9 is patched
    im trying out different combinations to see if they work

  22. The Following 2 Users Say Thank You to DreamStreet For This Useful Post:

    cavaliers (10-10-2009),iKevin (09-27-2009)

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Help Request] need help with retarded syntax errors
    By .:MUS1CFR34K:. in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 05-17-2011, 01:19 PM
  2. [Help Request] Need Help With A.V.A Error
    By ch1025 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 7
    Last Post: 05-14-2011, 10:15 AM
  3. Need Help With Photoshop Error
    By ac1d_buRn in forum General
    Replies: 12
    Last Post: 11-24-2009, 01:37 AM
  4. [Help] Need help with an error please
    By BMW M5 in forum WarRock Discussions
    Replies: 14
    Last Post: 10-18-2009, 12:16 AM
  5. Need help with this error...
    By Screenlooker in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 12-27-2008, 03:21 PM

Tags for this Thread