Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    shuka1's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Unhappy CA Start up problem..plz help..plz plz plz

    i have this problem
    run ca..press start...then the hackshield pops upp..goes away..and then i wait..wait..wait..and wait..but nothing happens..ca doest start up...i tryed reinstalling and it lauched the first time..after the install..but then i exit..try again..and i get the same problem as before...can u plzplzplzplz help me

    i will greatly appreciate it

    -RUSSIAN-

  2. #2
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    Ctrl alt delete. Go to processes. Right click the combat arms process and end it. It may be because your trying to run Combat arms twice. Reply if it doesn't work.

  3. #3
    Vizz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Five ★'s
    Posts
    3,245
    Reputation
    112
    Thanks
    1,968
    My Mood
    Bored
    Yeah, this happens to me sometimes. Try going to your Task Manager (Ctrl+Alt+Del) and searching for any processes that link to Combat Arms and close them. Re-open Combat Arms and it should load fine. If not try restarting your computer.

  4. #4
    dynehima's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Inside the nipples of the Gnome I use to prop up my Kitchen Table.
    Posts
    55
    Reputation
    10
    Thanks
    11

    Thumbs up

    Please remember to post whether this worked for you, others may be having the same problem and may look for this thread for guidance. If it was as simple as the aforementioned by the 2 prior posters, then others with the same problem as you will be able to solve it that much more quickly.

    If not, then the problem may still be resolved for others by ending the process in the task manager. Also, if you don't see the Combat Arms process in the first tab, then go to the next tab and search for a process called: ENGINE.exe

    And if there are still problems, remember one very important thing:

    I like pie. o3o

  5. The Following User Says Thank You to dynehima For This Useful Post:

    [DIN]Obama[DU] (07-15-2009)

  6. #5
    dead159's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    113
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Breezy
    ur computer could be on virus
    that happen to me once wen my computer caught on virus

  7. #6
    Ryan's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    7,924
    Reputation
    411
    Thanks
    998
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by dead159 View Post
    ur computer could be on virus
    that happen to me once wen my computer caught on virus
    Not likely the diagnosis...I think Obama's way worked just fine considering the choob's not back.

  8. #7
    Barcode's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    838
    Reputation
    10
    Thanks
    99
    My Mood
    Lurking
    The other posts are probably the solution, but it may be your compatibility.
    .: Favorite:.


  9. #8
    ArchPure's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Verona, Italy ..o.O
    Posts
    546
    Reputation
    10
    Thanks
    62
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by dynehima View Post
    Please remember to post whether this worked for you, others may be having the same problem and may look for this thread for guidance. If it was as simple as the aforementioned by the 2 prior posters, then others with the same problem as you will be able to solve it that much more quickly.

    If not, then the problem may still be resolved for others by ending the process in the task manager. Also, if you don't see the Combat Arms process in the first tab, then go to the next tab and search for a process called: ENGINE.exe

    And if there are still problems, remember one very important thing:

    I like pie. o3o
    ROFL, and remember 1 every important thing: i like pie xD rofl

    -on topic- try uninstalling CA, run a couple of virus scans with different AV and redownload CA. might be a virus thats stopping you from opening it. OR GO TO YOUR FIREWALL AND ALLOW CA ACCESS THROUGH THE FIREWALL. sometimes, the firewall blocks it

Similar Threads

  1. Public hack problem.Plz help!!
    By Felipeb18 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 01-07-2009, 06:47 PM
  2. Warrock Problem PLEASE HELP
    By gioshock10173 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 06-01-2008, 10:23 AM
  3. I wanne start learning Assembly plz read.!
    By Niratsio in forum Visual Basic Programming
    Replies: 14
    Last Post: 10-31-2007, 09:05 AM
  4. Warrock Problems Please Help
    By exile120 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 09-06-2007, 04:15 AM

Tags for this Thread