Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
  1. #1
    913982499's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Aggressive

    How to unpatch Bypass chz.dll

    For some people it's patched and ive found out why.

    Go to your COmbat arms folder, and delete CAV, endingbanner,rwdata.bin

    2: go to your hackshield folder, and delete v3warpds.v3d theres 2 of them

    3: clear out all the debug logs.

    THank me if i helped it works for me, if that doesn;t work reinstall CA,


    What causes this problem?___

    It's when you dissconnect from the game and then Hshield creates files, those stop the DLLs from injecting proply. So if you wanna use hacks don't tap and exit combat arms using the "Exit" option when you press esc.

    Thank me if i helpped.

  2. The Following 3 Users Say Thank You to 913982499 For This Useful Post:

    HAPPYxHACKING (07-17-2009),newbsauce1 (07-16-2009),shaddow81 (07-17-2009)

  3. #16
    ddd555's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Macedonia
    Posts
    1,040
    Reputation
    14
    Thanks
    1,219
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Samsung45 View Post
    Dont delete the files simply move them onto your desktop
    Some prouve that CrippleHS.dll its working with doing this shit.Like Video without that error 202

  4. #17
    DreamStreet's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    93
    Reputation
    10
    Thanks
    46
    My Mood
    Bored
    can anyone post the link to the Bypass Chz.dll thread
    thanks in advance

  5. #18
    Chaprnks's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Soviet America
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    I deleted my CAV, EndingBanner, and the last bin file a while ago. This disables the process of combat arms reporting any found hacks on the computer to the main server.

  6. #19
    Dethklok134's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by 913982499 View Post
    For some people it's patched and ive found out why.

    Go to your COmbat arms folder, and delete CAV, endingbanner,rwdata.bin

    2: go to your hackshield folder, and delete v3warpds.v3d theres 2 of them

    3: clear out all the debug logs.

    THank me if i helped it works for me, if that doesn;t work reinstall CA,


    What causes this problem?___

    It's when you dissconnect from the game and then Hshield creates files, those stop the DLLs from injecting proply. So if you wanna use hacks don't tap and exit combat arms using the "Exit" option when you press esc.

    Thank me if i helpped.
    ok i'm having troube with number 3 WTH does it mean?

  7. #20
    HolyToast's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    RICHMOND BC
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Cant we just use the bypass and the wall hack?
    Dont mess with me or il do this to you
    (\/)oo(\/)
    o( ..) o( ..)
    C(")(")C(")(") <- Rabbits !!!!!!!!!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. BYPASS cHz.dll ITS PATCHED!!!!! :(
    By tomyssj3 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 17
    Last Post: 07-15-2009, 07:22 PM
  2. [xp users]how to fix cannot inject dll (this different)
    By hotfudge2100 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 10-28-2008, 02:57 AM
  3. How would Iwins Bypass be used?
    By noooblaggers in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 11
    Last Post: 08-28-2008, 03:45 PM
  4. how to make bypass[request]
    By crazykid401 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 08-22-2008, 05:43 PM
  5. how do i bypass hackshield?
    By m010011 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 08-14-2008, 10:36 PM

Tags for this Thread