Page 8 of 42 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 619
  1. #1
    Corndog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Salem, NH
    Posts
    10,139
    Reputation
    526
    Thanks
    2,906

    Working Chams 7-17-09 Vista Only

    I take no credit. this has already been posted, but it was swept to the bottom of the forum real fast.

    I AM TELLING YOU ALL THAT THESE HACKS ARE SAFE. I HAVE BEEN USING THEM FOR DAYS, BUT IF YOU DONT TRUST THEM, DONT D/L THEM.
    Please PM Formage if you have any questions
    These are MPGH quality chams. they don't paint the world, and they dont make you lag very bad.

    Heres how to get em to work. This ONLY works for VISTA!

    1.View the virus scan. Virustotal. MD5: 0b5a6d79709c533936a1d25c6b05de4c Trojan Horse Trojan.Spy.640512 probably a variant of Win32/Agent
    2.download the file.
    3.extract it anywhere.
    4.run Perx.exe as Admin on vista. change the EXE it injects into to Engine.exe
    5.put the 2 DLL files in this specific order. 1.d3d9.dll, 2.TNT Hack.dll
    6.set inject to auto.
    7.run Combat Arms. as Admin on vista.
    8.Press insert ingame to change the hacks.
    9.If it doesnt work, try changing the compatibility settings on Combat Arms.





    ITS SAFE...YOU DONT HAVE TO DOWNLOAD IT IF YOU DONT TRUST ME.


    GUYS, PLEASE DONT THANK ME...I DIDNT DO ANYTHING. I JUST REPOSTED A HACK, AND ADDED SCREENSHOTS. I TAKE NO CREDIT FOR THIS!!!


    If it DC's try going to your combat arms folder, and remove CAV.exe and Endingbanner.exe
    if you are running any antivirus at all, remove DLL files from the "files to scan" list.
    if you are running avast, click on the taskbar icon (bottom right), hit pause on the thing that comes up. inject it, then unpause.


    THIS ONLY WORKS ON LESS THAN 50% OF ALL COMPUTERS.

    EDIT:
    Code:
    Inside Hacks.zip is the d3d9.dll for vista. people using xp were getting some point exception error. here how to fix.
    (this is for if you are using xp, it still might not work though)
    -when you download hacks.zip, and extract the files, delete d3d9.dll.
    -now copy this file         C:\Windows\System32\d3d9.dll       to the location where my hacks are located
    -use that d3d9 instead of the one i provided.
    Last edited by Obama; 07-28-2009 at 12:11 AM.

  2. The Following 95 Users Say Thank You to Corndog For This Useful Post:

    .:AsianTim:. (07-16-2009),7sn (12-02-2009),Ali (07-25-2009),andygun (07-20-2009),aswhooper (07-19-2009),azlilvp9 (07-17-2009),azn-ca-kid (08-22-2009),Backripu (07-16-2009),beltanewalk (07-16-2009),blais55 (07-17-2009),callenbs (08-26-2009),chengmogen (07-28-2009),Cobbra (07-20-2009),crazydude007 (08-23-2009),darkkenary (07-28-2009),davie13 (07-18-2009),deathninjak0 (08-13-2009),DegoZ (07-29-2009),destroyermanic (07-18-2009),DibsVsYogos (08-29-2009),duderaccon (07-20-2009),dwy99 (08-17-2009),DylanMango (09-11-2009),eliteop (07-16-2009),EricochO (08-17-2009),erlinden (07-19-2009),exonian (07-28-2009),fauri1 (08-15-2009),fkollman (09-01-2009),flewhead (07-25-2009),FSASLEO (07-17-2009),Ghty82 (08-14-2009),Grizzzly7 (08-15-2009),gunnyctk117 (07-28-2009),h3llraz3r1 (07-16-2009),Hooterc (09-04-2009),igotfish1995 (07-19-2009),ispamyou (07-26-2009),jellybelly (08-21-2009),Jeremyh (08-29-2009),Jimmy (07-29-2009),jkescobedo (07-31-2009),joi121 (08-23-2009),juanmanuelg3 (07-31-2009),Killerskillz (07-16-2009),KoNfLiCtEd (08-18-2009),koratoser (07-20-2009),ksch104 (07-16-2009),ktboy12 (08-14-2009),ljqi99999 (08-26-2009),lymetv (07-16-2009),mariofan901 (08-14-2009),mariomartins (08-15-2009),marksman95 (08-14-2009),mclevan (07-24-2009),Mouzie (07-16-2009),mutantcookie (07-19-2009),Neel848 (07-18-2009),NOOB (06-21-2011),oanator (07-18-2009),pmolikuj11 (07-29-2009),Poif (08-01-2009),pornman (07-22-2009),roughtimes (07-20-2009),satindemon4u (08-31-2009),shaddow81 (07-17-2009),shadyz (07-16-2009),shnarg (07-24-2009),shorty123 (07-16-2009),sid3kickid (07-28-2009),simon133 (07-27-2009),skoped (07-18-2009),sniper183 (08-16-2009),souljaowner (08-19-2009),so_nawfy (07-20-2009),starstriker2 (07-28-2009),tacoburito92 (07-16-2009),talldrtomas (08-15-2009),The Doctor (09-10-2009),thescarface2 (07-30-2009),Tierrize (08-25-2009),tipu sulthan (09-12-2009),trex (08-21-2009),Tylerw101 (08-27-2009),ucar (08-14-2009),VanityJeff (07-16-2009),wegfawerg (08-13-2009),Whee1717 (07-25-2009),wowkiller306 (07-28-2009),wuwu622 (07-25-2009),Xkill (09-09-2009),xX19Arch96Xx (07-18-2009),yomomma7 (08-14-2009),zafruz (07-24-2009),ZomgWaffle (07-16-2009)

  3. #106
    gofik123's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    lol
    Posts
    57
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Devilish
    *sighs*. I have 1 question you have forgot to mention. When do we activate the hacks? Ingame? Login? WHEN AND WHERE

  4. #107
    WilluX's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    11
    Thanks
    2
    My Mood
    Amused
    This is just the tnt cham...
    and it DC...

  5. #108
    Vizz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Five ★'s
    Posts
    3,245
    Reputation
    112
    Thanks
    1,968
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by gofik123 View Post
    *sighs*. I have 1 question you have forgot to mention. When do we activate the hacks? Ingame? Login? WHEN AND WHERE
    That's what im trying to figure out.

  6. #109
    Wapakalypse's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    94
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    Quote Originally Posted by gofik123 View Post
    *sighs*. I have 1 question you have forgot to mention. When do we activate the hacks? Ingame? Login? WHEN AND WHERE

    You run the hack. Inject the two .dll's in the right order, then you run your Engine.exe shortcut. Then when you're in game you press INSERT to bring up the menu.

    I keep getting path error entry point not found.

  7. #110
    Killerskillz's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    377
    Reputation
    10
    Thanks
    28
    My Mood
    Cool
    lol umm Everybody this is patched, The hacks were good and no D/C, After i restart CA The Game Shut off and D/C me, So That means Nexon Updated there fucking Hackshield

  8. #111
    Wapakalypse's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    94
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    If people are getting the entry point error it's because the hack is patched already. Too bad so sad.

  9. #112
    joshuam08's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Doubtful
    I inject the dll and then it says "The procedure entry point _except_handler4_common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll". What do I do??

  10. #113
    Vizz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Five ★'s
    Posts
    3,245
    Reputation
    112
    Thanks
    1,968
    My Mood
    Bored
    Nope my mates using his right now. So that means it's not patched something is wrong with your computer.

  11. #114
    Wapakalypse's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    94
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    I don't see how there could be a program with my computer when hacks are designed to work on most people's computer's if not all. It's the other way around, the hack isn't AS well made as it could be because a lot of people experience errors and there hasn't been any fixes for all of the problems.

  12. The Following User Says Thank You to Wapakalypse For This Useful Post:

    leadskin (07-16-2009)

  13. #115
    leadskin's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    50
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Relaxed
    meh....

    I load it up, inject the 2 dll files in order, start the game with everything in the correct position, and when I get ingame, or even in-menu, i press insert, and guess what happens!?!?! nothing...

    I got it to work on 2 different computers, mine is a laptop, that's the only thing different about how I'm running it.

    Any insight to my problem?

    I have gotten the "Wicked" chams to work on this computer, also. I have used several operating system settings, including 95, 2000, xp 2 or whatever, etc... it's nearly the same thing?
    Last edited by leadskin; 07-16-2009 at 05:30 AM.

  14. #116
    Killerskillz's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    377
    Reputation
    10
    Thanks
    28
    My Mood
    Cool
    Hmm Nvm, it's not patched, i was lagging alot and it d/c me, lol sorry all, this ain't patched, it's just that u lag much that u'll d/c

  15. #117
    Vizz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Five ★'s
    Posts
    3,245
    Reputation
    112
    Thanks
    1,968
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by leadskin View Post
    meh....

    I load it up, inject the 2 dll files in order, start the game with everything in the correct position, and when I get ingame, or even in-menu, i press insert, and guess what happens!?!?! nothing...

    I got it to work on 2 different computers, mine is a laptop, that's the only thing different about how I'm running it.

    Any insight to my problem?

    I have gotten the "Wicked" chams to work on this computer, also. I have used several operating system settings, including 95, 2000, xp 2 or whatever, etc... it's nearly the same thing?
    Yeah I've noticed that most Laptops can't run hacks as well as Computers im sorry to say.

  16. #118
    leadskin's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    50
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by v1kash View Post
    Yeah I've noticed that most Laptops can't run hacks as well as Computers im sorry to say.
    I was just tinkering with it, and i started watching TV, and my game shut off after about 2 minutes of sitting in the lobby...

    Not sure if that is good or bad, its starting to aggravate me...

  17. #119
    Vizz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Five ★'s
    Posts
    3,245
    Reputation
    112
    Thanks
    1,968
    My Mood
    Bored
    Yeah that's what happens to me. But I'm using a Computer, and whenever i use the hacks after a few minutes or i could even say seconds CA just closes.

  18. #120
    eliran93's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    ♥ Cash: 2,147
    Posts
    302
    Reputation
    11
    Thanks
    18
    My Mood
    Amazed
    D/ces me ........

Page 8 of 42 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast

Similar Threads

  1. ----->Working Cham Hack<-----
    By darkking49 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 24
    Last Post: 02-27-2009, 03:48 PM
  2. Working chams.. and heaps of other hacks. for free! checking if i can post
    By bomberau in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 38
    Last Post: 10-08-2008, 09:38 PM
  3. Working chams...need to know if i can post it
    By death_lord in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 20
    Last Post: 10-08-2008, 02:42 PM
  4. [Request] Working Chams for CA that runs with vista
    By Billnkat in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 10-08-2008, 09:06 AM
  5. Working Chams/Bypass?
    By bigfoot in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 19
    Last Post: 08-25-2008, 05:49 PM

Tags for this Thread