Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    !~_Creedy_~!'s Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Photoshop CS4
    Posts
    801
    Reputation
    15
    Thanks
    156
    My Mood
    Cool

    Windowed Screen/Mode

    Well here's another way to put Combat Arms in Windowed Screen/Mode...

    1- Just right click on the Combat Arms Launcher the one on desktop not in CA Folder.

    2- Click shortcut.

    3- And where it says Run, set it to minimize.

  2. The Following User Says Thank You to !~_Creedy_~! For This Useful Post:

    ChristopherBigWallace (07-18-2009)

  3. #2
    suget419's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    171
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Blah
    .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ............................................... I already knew this dude

  4. #3
    holyguy's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thx. I didn't know this.

  5. #4
    mxshwarz's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    sadas
    Posts
    202
    Reputation
    12
    Thanks
    5
    Quote Originally Posted by suget419 View Post
    .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ............................................... I already knew this dude
    ya its for people who dont no it............ so u didnt ahve to post that

  6. #5
    ArchPure's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Verona, Italy ..o.O
    Posts
    546
    Reputation
    10
    Thanks
    62
    My Mood
    Relaxed
    lol doesnt work >.>

  7. #6
    !~_Creedy_~!'s Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Photoshop CS4
    Posts
    801
    Reputation
    15
    Thanks
    156
    My Mood
    Cool
    NP, any other questions feel free to ask.

  8. #7
    shnarg's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    CA
    Posts
    340
    Reputation
    11
    Thanks
    29
    My Mood
    Amazed
    i cant find the minimize thingy.....dx

  9. #8
    Symbol's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    New York
    Posts
    316
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    Quote Originally Posted by shnarg View Post
    i cant find the minimize thingy.....dx
    Either your blind or just stupid...

    1: Find your CA Shortcut
    2: Right click it
    3: Click Properties
    4: Click the shortcut Tab
    5: Where it says "Run:" Click Minimized
    6: Click "Ok"
    7: Go throw one of nexon's workers out a window

Tags for this Thread