Page 19 of 100 FirstFirst ... 917181920212969 ... LastLast
Results 271 to 285 of 1491
  1. #1
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool

    HELP THREAD(post ANY questions here)

    Last edited by Obama; 08-23-2009 at 04:19 PM. Reason: error code guide was added

  2. The Following 36 Users Say Thank You to Obama For This Useful Post:

    !~_Creedy_~! (07-28-2009),3004161 (08-02-2009),aamalo (08-14-2009),akila111 (07-22-2009),Ali (08-05-2009),Amaurys-RD (08-13-2009),AuraHacker (08-02-2009),cahackerishere (08-04-2009),cash001 (11-01-2009),CiAo! (08-01-2009),clashbanger101 (08-14-2009),Derek (07-20-2009),[MPGH]Disturbed (07-19-2009),EricochO (08-17-2009),isaiash22 (09-18-2009),Jalbert15 (08-18-2009),JIGS4W (08-21-2009),Ltlouis (07-29-2009),marky901076 (08-12-2009),mxshwarz (07-18-2009),NOOB (06-21-2011),p3erf80g4949 (09-13-2009),Pancholandia (07-19-2009),phucu (08-02-2009),Pixie (08-08-2009),richardaml (08-11-2009),Rocco (08-10-2009),shawnyboi15 (08-21-2009),simon133 (08-15-2009),sweenyrich (08-12-2009),tony3465 (08-15-2009),Truly Free (07-21-2009),vojtex (08-03-2009),wegfawerg (08-13-2009),wetrichard (07-22-2009),whitten (07-19-2009)

  3. #271
    lolfaux's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by suseke16 View Post
    For the alt tab problem, can u please post your rig?
    2.1ghz Intel (blehh.) Celeron
    2gb of RAM
    And this is probably my reason: Intel Graphics. ._.; Thank god this isn't my laptop forever, just for a month-ish.
    Windows Vista Basic.

    That's all you really need to know, I'd think..

    @lolbot Run PerX as admin Fixed it for me.

  4. #272
    Disturbed's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,405
    Reputation
    1063
    Thanks
    2,559
    Quote Originally Posted by lolfaux View Post
    2.1ghz Intel (blehh.) Celeron
    2gb of RAM
    And this is probably my reason: Intel Graphics. ._.; Thank god this isn't my laptop forever, just for a month-ish.
    Windows Vista Basic.

    That's all you really need to know, I'd think..

    @lolbot Run PerX as admin Fixed it for me.
    Thats like running Motion, Sound Track pro, and Final Cut pro, all at once on a G3.(its mac stuff, basicly that means spinning wheel of death for you mac users out there youl know what im talking about [ no i dont have a mac, i just work with them])
    Vista is making it slow-hence it will go back into the game, but only after like 20 min after you try to go back in .


  5. #273
    weaselm01's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Bisbar Village, Russian Federation
    Posts
    1,216
    Reputation
    12
    Thanks
    290
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by lolbot7 View Post


    im trying to put it on the perx injection list like i said
    First off...Sorry it took me so long to get back to you.

    Secondly i love your editing skills....

    Okay man what is happening is your AV is detecting TNT Hack.dll as a Trojan (no not the condoms)

    Simply add TNT Hack.dll to your AV's exception list or turn off your AV and retry

    Quote Originally Posted by lolfaux View Post
    2.1ghz Intel (blehh.) Celeron
    2gb of RAM
    And this is probably my reason: Intel Graphics. ._.; Thank god this isn't my laptop forever, just for a month-ish.
    Windows Vista Basic.

    That's all you really need to know, I'd think..

    @lolbot Run PerX as admin Fixed it for me.
    Well all we really needed to know would be like Windows Vista......

    Try this....I had same problem so i asked Nexon.

    The Reply I Got

    1)Uninstall previous version of CA.
    2)Download current version.
    3)Install it.
    4)Before running it, right click on the CombatArms.exe in the game folder (ie C:\Nexon\CombatArms\).
    5)Click Properties.
    6)Then click on the Compatibility Tab.
    7)Click `Run this program in compatibility mode for:' Choose XP service pack 2.
    8)Click ok.
    9)Double click icon. Click ok to run by what ever Internet security you are currently using.

    You will be prompted about compatibility, BUT you CAN still run it. Click `Don't show me this message again.' And then click run program.

    If this does not work, please start at step one, and try a different compatibility (ME, 2k, 98, 95).

    Also, disable Aero in Vista to lower the use of virtual ram for the display. To disable Aero, right-click on the desktop and choose Personalize. Click the "Window Color and Appearance" Then in the next screen, click the link near the bottom for "Open classic appearance properties for more color options" Now you should be able to disable Aero altogether by choosing Windows Vista Basic, this should be in the "color scheme" options.
    Last edited by weaselm01; 08-01-2009 at 11:32 PM.

  6. #274
    lolfaux's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by weaselm01 View Post
    First off...Sorry it took me so long to get back to you.

    Secondly i love your editing skills....

    Okay man what is happening is your AV is detecting TNT Hack.dll as a Trojan (no not the condoms)

    Simply add TNT Hack.dll to your AV's exception list or turn off your AV and retry
    FFS THAT'S WHAT I DID LOL. Sorry, that's the correct thing. lmao.


    xdiducktapex, I can run games with waay better graphics then Combat Arms on a 2.1ghz Intel Graphics White Macbook..So, er..I also usually run a bunch of things at once. I guess the problem here is that I'm using Windows, eh? Neh.

  7. #275
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by lolfaux View Post
    FFS THAT'S WHAT I DID LOL. Sorry, that's the correct thing. lmao.


    xdiducktapex, I can run games with waay better graphics then Combat Arms on a 2.1ghz Intel Graphics White Macbook..So, er..I also usually run a bunch of things at once. I guess the problem here is that I'm using Windows, eh? Neh.
    Can't see how you could run games with waay better graphics than CA with that set up, but ok.

  8. #276
    Slipknotn209's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    HELL
    Posts
    843
    Reputation
    14
    Thanks
    51
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by Obama View Post
    I wouldn't know how you would go about combining different hacks from different people into one complete hack(Coders usually have passwords on their hacks), but I do know you can use hacks together and make them work successfully. You would have to have a good bypass though.
    Been kinda busy so sorry for the late response.
    Now, since I know nothing about coding hacks, BUT say that I want to learn or try to code my own hacks...how exactly would I go about doing this? An for the bypass, how could I get one of those to work for a hack I code?
    Yes, I know noobish questions, with noobish answers but I've been a member of MPGH since Dec of last year (before you were mod, and just a regular MPGHer like me) and I've been using pub hacks for quite some time now. (of course during beta there was no such thing as hacks or "cheats" even though I was accused of using them lol)

  9. #277
    NeverBorn's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    stealing from the cookie jar
    Posts
    1,569
    Reputation
    12
    Thanks
    563
    My Mood
    Pensive
    your problem: can't minimize out of combat arms
    Operating system(xp or vista): xp
    The hack: xfire hack (it's not windowed. it's full screen and i just need to minimize it)
    screen shot(optional): can't really take a ss of my problem :\
    Any more information you can give: hm... i'm injecting d3dx9_33.dll, that's it.

  10. #278
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by Slipknotn209 View Post
    Been kinda busy so sorry for the late response.
    Now, since I know nothing about coding hacks, BUT say that I want to learn or try to code my own hacks...how exactly would I go about doing this? An for the bypass, how could I get one of those to work for a hack I code?
    Yes, I know noobish questions, with noobish answers but I've been a member of MPGH since Dec of last year (before you were mod, and just a regular MPGHer like me) and I've been using pub hacks for quite some time now. (of course during beta there was no such thing as hacks or "cheats" even though I was accused of using them lol)
    huh.

    First step is learning a coding language. Preferable C++. Learning C++ is the first step but after that you will need someone to teach you how to hack a game. You could know everything to know about C++ but still be oblivious to hacking. Theres really noone that teaches it formally, so this is a battle you fight alone. If you find people to help you(toymaker, Jetamay), it is truly a great thing.

    Quote Originally Posted by NeverBorn View Post
    your problem: can't minimize out of combat arms
    Operating system(xp or vista): xp
    The hack: xfire hack (it's not windowed. it's full screen and i just need to minimize it)
    screen shot(optional): can't really take a ss of my problem :\
    Any more information you can give: hm... i'm injecting d3dx9_33.dll, that's it.
    This is what weasle told me to do


    1)Uninstall previous version of CA.
    2)Download current version.
    3)Install it.
    4)Before running it, right click on the CombatArms.exe in the game folder (ie C:\Nexon\CombatArms\).
    5)Click Properties.
    6)Then click on the Compatibility Tab.
    7)Click `Run this program in compatibility mode for:' Choose XP service pack 2.
    8)Click ok.
    9)Double click icon. Click ok to run by what ever Internet security you are currently using.

    You will be prompted about compatibility, BUT you CAN still run it. Click `Don't show me this message again.' And then click run program.

    If this does not work, please start at step one, and try a different compatibility (ME, 2k, 98, 95).

    Also, disable Aero in Vista to lower the use of virtual ram for the display. To disable Aero, right-click on the desktop and choose Personalize. Click the "Window Color and Appearance" Then in the next screen, click the link near the bottom for "Open classic appearance properties for more color options" Now you should be able to disable Aero altogether by choosing Windows Vista Basic, this should be in the "color scheme" options.
    Last edited by Obama; 08-02-2009 at 12:43 AM.

  11. #279
    NeverBorn's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    stealing from the cookie jar
    Posts
    1,569
    Reputation
    12
    Thanks
    563
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by Obama View Post
    This is what weasle told me to do


    1)Uninstall previous version of CA.
    2)Download current version.
    3)Install it.
    4)Before running it, right click on the CombatArms.exe in the game folder (ie C:\Nexon\CombatArms\).
    5)Click Properties.
    6)Then click on the Compatibility Tab.
    7)Click `Run this program in compatibility mode for:' Choose XP service pack 2.
    8)Click ok.
    9)Double click icon. Click ok to run by what ever Internet security you are currently using.

    You will be prompted about compatibility, BUT you CAN still run it. Click `Don't show me this message again.' And then click run program.

    If this does not work, please start at step one, and try a different compatibility (ME, 2k, 98, 95).

    Also, disable Aero in Vista to lower the use of virtual ram for the display. To disable Aero, right-click on the desktop and choose Personalize. Click the "Window Color and Appearance" Then in the next screen, click the link near the bottom for "Open classic appearance properties for more color options" Now you should be able to disable Aero altogether by choosing Windows Vista Basic, this should be in the "color scheme" options.
    i was able to get xfire to minimize after the patch, then i tried mouzies dl and now i can't minimize, btw, i have xp so why did he talk about vista :S
    Last edited by NeverBorn; 08-02-2009 at 12:54 AM.

  12. #280
    weaselm01's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Bisbar Village, Russian Federation
    Posts
    1,216
    Reputation
    12
    Thanks
    290
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by NeverBorn View Post
    your problem: can't minimize out of combat arms
    Operating system(xp or vista): xp
    The hack: xfire hack (it's not windowed. it's full screen and i just need to minimize it)
    screen shot(optional): can't really take a ss of my problem :\
    Any more information you can give: hm... i'm injecting d3dx9_33.dll, that's it.
    Try setting your screen resolution to the same as the resolution inside Combat Arms...Or vise versa


    Psst Obama thats for a VISTA fix...He be on XP

  13. #281
    whitten's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,461
    Reputation
    21
    Thanks
    491
    I'm not sure there is a way to minimize the game while in this hack.
    I know you can on Vista, but not to sure about XP.

  14. The Following User Says Thank You to whitten For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  15. #282
    NeverBorn's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    stealing from the cookie jar
    Posts
    1,569
    Reputation
    12
    Thanks
    563
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by whitten001 View Post
    I'm not sure there is a way to minimize the game while in this hack.
    I know you can on Vista, but not to sure about XP.
    i did it all the time

    hm..

  16. The Following User Says Thank You to NeverBorn For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  17. #283
    whitten's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,461
    Reputation
    21
    Thanks
    491
    Quote Originally Posted by NeverBorn View Post
    i did it all the time

    hm..
    ok...
    then im wrong.

    try the resolution.
    that could help.

  18. The Following User Says Thank You to whitten For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  19. #284
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by weaselm01 View Post
    Try setting your screen resolution to the same as the resolution inside Combat Arms...Or vise versa


    Psst Obama thats for a VISTA fix...He be on XP
    idk mang im tired. Sorry for inaccuracy.

  20. The Following User Says Thank You to Obama For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  21. #285
    NeverBorn's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    stealing from the cookie jar
    Posts
    1,569
    Reputation
    12
    Thanks
    563
    My Mood
    Pensive
    YES!!!! WOOT!!!!!!!!!
    i just found a random dll file from hshield, WOOT

  22. The Following User Says Thank You to NeverBorn For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

Page 19 of 100 FirstFirst ... 917181920212969 ... LastLast

Similar Threads

  1. Asking Thread post your question here!!
    By monem1996 in forum CrossFire Help
    Replies: 9
    Last Post: 07-17-2010, 04:53 AM
  2. Help thread : Post all questions/Answers here!
    By Pixie in forum Visual Basic Programming
    Replies: 26
    Last Post: 12-04-2009, 02:16 AM
  3. Ask any question here to me The Expert
    By Noescapingus in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 51
    Last Post: 01-03-2009, 01:41 AM
  4. Ask any question here for to me The Expert
    By Noescapingus in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 12-19-2008, 06:42 PM
  5. [REQUEST]POST ANY CA HACKS IN THIS THREAD
    By bdougie221 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 10-07-2008, 09:50 PM

Tags for this Thread