Page 36 of 100 FirstFirst ... 2634353637384686 ... LastLast
Results 526 to 540 of 1491
  1. #1
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool

    HELP THREAD(post ANY questions here)

    Last edited by Obama; 08-23-2009 at 04:19 PM. Reason: error code guide was added

  2. The Following 36 Users Say Thank You to Obama For This Useful Post:

    !~_Creedy_~! (07-28-2009),3004161 (08-02-2009),aamalo (08-14-2009),akila111 (07-22-2009),Ali (08-05-2009),Amaurys-RD (08-13-2009),AuraHacker (08-02-2009),cahackerishere (08-04-2009),cash001 (11-01-2009),CiAo! (08-01-2009),clashbanger101 (08-14-2009),Derek (07-20-2009),[MPGH]Disturbed (07-19-2009),EricochO (08-17-2009),isaiash22 (09-18-2009),Jalbert15 (08-18-2009),JIGS4W (08-21-2009),Ltlouis (07-29-2009),marky901076 (08-12-2009),mxshwarz (07-18-2009),NOOB (06-21-2011),p3erf80g4949 (09-13-2009),Pancholandia (07-19-2009),phucu (08-02-2009),Pixie (08-08-2009),richardaml (08-11-2009),Rocco (08-10-2009),shawnyboi15 (08-21-2009),simon133 (08-15-2009),sweenyrich (08-12-2009),tony3465 (08-15-2009),Truly Free (07-21-2009),vojtex (08-03-2009),wegfawerg (08-13-2009),wetrichard (07-22-2009),whitten (07-19-2009)

  3. #526
    LostRealms's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by ShadowTheHedgehog View Post
    hey yeah i got a problem
    umm ....
    you know the skins that i think whitten or whatever posted up yeah they dont work for meh anymore =P
    is this happening to everybody?
    When did you download the skin?
    Because in whitten's thread there is a notice that some skins will not work if made out of the old CA launcher.


  4. The Following User Says Thank You to LostRealms For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  5. #527
    bf1942sw's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    42
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    Your problem:
    Operating system:vista
    The hack:TnT hack
    Screen shot: none
    Any more information you can give:when i run perx, ca as admin then wen perx injects it then goes to a website,so its probally working, but my combat arms shuts down.

    i have tried diff compatibilties but they all result in the same problem..

    i have netframework3.5 do i need 3.0?

  6. The Following User Says Thank You to bf1942sw For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  7. #528
    LostRealms's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by bf1942sw View Post
    Your problem:
    Operating system:vista
    The hack:TnT hack
    Screen shot: none
    Any more information you can give:when i run perx, ca as admin then wen perx injects it then goes to a website,so its probally working, but my combat arms shuts down.

    i have tried diff compatibilties but they all result in the same problem..

    i have netframework3.5 do i need 3.0?
    Is Perx being run as admin as well? I dnt have to run my ca in combatibilty mode to use TNT but some people say tht it works, u might want to try that.
    Last edited by LostRealms; 08-08-2009 at 08:03 AM. Reason: Extra Help


  8. The Following User Says Thank You to LostRealms For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  9. #529
    djay230's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    female
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    since everyone missed my post last time....

    Your problem: I dc about 10 seconds after i join a game
    Operating system(xp or vista): vista
    The hack: TNT hack.dll + d3d9 bypass
    screen shot(optional): N/A
    Any more information you can give:I run CA in admin and compatability is windows 2000, should that be diffrent?

    also should i be running the injector in compatability mode?

  10. The Following User Says Thank You to djay230 For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  11. #530
    purokiller's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Angelic
    Hack: speed hack of nb productions
    when i try to log in Ca just shut downs i got Ca us why is this problem plz help

  12. The Following User Says Thank You to purokiller For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  13. #531
    LostRealms's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Bored
    @purokiller,djay230
    It might be time for a new bypass, my tnt got detected in the game, (little box pops-up that tells u ur name has been logged and may be subject to ban and whatnot) you all might just want to wait for a while before hacking.


  14. The Following User Says Thank You to LostRealms For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  15. #532
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical

    help making vid tut

    ok.. lets see if i can get some help..

    my problem: lag while recording video
    my operating system: xp home
    hack: none
    screen: none

    problem details: i get lag while recording videos of me playing ingame.. i found something that said to get rid of this lag i need to turn off my hardware acceleration.. heres the thing, if i have my hardware acceleration at anything below full, even one notch below, CA runs HS and i get CA in a windowed black screen with the error "Get Caps Failed" about 4 times and then CA closes with the report "Failed to reset renderer, you need directx 9.0c and a video card that supports TnL"

    but if i leave it at full i get no problems out of CA, yet still a ton of lag while recording.
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  16. The Following User Says Thank You to Grim For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  17. #533
    whitten's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,461
    Reputation
    21
    Thanks
    491
    alright it sounds like you need new recording software.
    but before you go download more software, try these.
    http://www.mpgh.net/forum/164-combat...educe-lag.html

  18. The Following User Says Thank You to whitten For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  19. #534
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by whitten View Post
    alright it sounds like you need new recording software.
    but before you go download more software, try these.
    http://www.mpgh.net/forum/164-combat...educe-lag.html
    thanks but i already knew all that, and i've gone through about 4 or 5 vid recording programs.. fraps, hypercam, desktop screen recorder, total screen recorder, and somethin i already un installed.. no use..

    and for all those programs they all said to turn off hardware acceleration
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  20. The Following User Says Thank You to Grim For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  21. #535
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    Your getting lag because your fps suck.

    Better graphics card.

  22. #536
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by KWAME View Post
    Your getting lag because your fps suck.

    Better graphics card.
    geforce fx 9600... i dun think its my vid card
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  23. #537
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by WarPathSin666 View Post
    geforce fx 9600... i dun think its my vid card
    Howmuch ram do you have?

  24. #538
    User1's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    female
    Location
    Above the influence
    Posts
    4,085
    Reputation
    61
    Thanks
    4,294,967,295
    My Mood
    Crappy
    If you don't mind poor quality, you can get around the same FPS as you would without recording, set Fraps to half screen. It will cut the resolution by half, but double your recording FPS. Also CA has uped the requirements, I used to get a smooth 60-100 fps frame rate without recoding now, i get crap lag bombs and I can't play half as well anymore.
    Any donations would help


    Quote Originally Posted by Bombsaway707

    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Blood

    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Alby-kun


    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Ali

    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by CodeDemon
    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Jussofresh View Post
    HOLY SHIT ITS USER1!
    [21:13] CoderNever: HOLY SHIT ITS USER1!
    Yes it is me... Yup Yup




  25. #539
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by KWAME View Post
    Howmuch ram do you have?
    2 1 gig ddr2 sticks.. or do u mean the video card? video card is a 512
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  26. #540
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by User1 View Post
    If you don't mind poor quality, you can get around the same FPS as you would without recording, set Fraps to half screen. It will cut the resolution by half, but double your recording FPS. Also CA has uped the requirements, I used to get a smooth 60-100 fps frame rate without recoding now, i get crap lag bombs and I can't play half as well anymore.
    i'll try that.. but does it simply cut the quality or does it cut the screen size?
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

Page 36 of 100 FirstFirst ... 2634353637384686 ... LastLast

Similar Threads

  1. Asking Thread post your question here!!
    By monem1996 in forum CrossFire Help
    Replies: 9
    Last Post: 07-17-2010, 04:53 AM
  2. Help thread : Post all questions/Answers here!
    By Pixie in forum Visual Basic Programming
    Replies: 26
    Last Post: 12-04-2009, 02:16 AM
  3. Ask any question here to me The Expert
    By Noescapingus in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 51
    Last Post: 01-03-2009, 01:41 AM
  4. Ask any question here for to me The Expert
    By Noescapingus in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 12-19-2008, 06:42 PM
  5. [REQUEST]POST ANY CA HACKS IN THIS THREAD
    By bdougie221 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 10-07-2008, 09:50 PM

Tags for this Thread