Page 52 of 100 FirstFirst ... 242505152535462 ... LastLast
Results 766 to 780 of 1491
  1. #1
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool

    HELP THREAD(post ANY questions here)

    Last edited by Obama; 08-23-2009 at 04:19 PM. Reason: error code guide was added

  2. The Following 36 Users Say Thank You to Obama For This Useful Post:

    !~_Creedy_~! (07-28-2009),3004161 (08-02-2009),aamalo (08-14-2009),akila111 (07-22-2009),Ali (08-05-2009),Amaurys-RD (08-13-2009),AuraHacker (08-02-2009),cahackerishere (08-04-2009),cash001 (11-01-2009),CiAo! (08-01-2009),clashbanger101 (08-14-2009),Derek (07-20-2009),[MPGH]Disturbed (07-19-2009),EricochO (08-17-2009),isaiash22 (09-18-2009),Jalbert15 (08-18-2009),JIGS4W (08-21-2009),Ltlouis (07-29-2009),marky901076 (08-12-2009),mxshwarz (07-18-2009),NOOB (06-21-2011),p3erf80g4949 (09-13-2009),Pancholandia (07-19-2009),phucu (08-02-2009),Pixie (08-08-2009),richardaml (08-11-2009),Rocco (08-10-2009),shawnyboi15 (08-21-2009),simon133 (08-15-2009),sweenyrich (08-12-2009),tony3465 (08-15-2009),Truly Free (07-21-2009),vojtex (08-03-2009),wegfawerg (08-13-2009),wetrichard (07-22-2009),whitten (07-19-2009)

  3. #766
    d00ms33k3r's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    at a party
    Posts
    225
    Reputation
    10
    Thanks
    35
    My Mood
    Buzzed
    Quote Originally Posted by User1 View Post
    Are you sure your doing. First Scan - Unknown value. Next Scan - Increased/decreased value?

    I think you can PM lolz2much or ducktape.
    when i tell it to scan for unknown values, no addresses come up and then for next scan i put changed values








  4. The Following User Says Thank You to d00ms33k3r For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  5. #767
    bennyrulez's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Your problem: The speedhacks wont change speeds when i change it and it says speedhack detected and kicks me out of combat arms
    Operating system(xp or vista):vista
    The hack:Im using perx with nbproductions.dll nbspeedhack.dll tnthack.dll and d3d9.dll
    screen shot(optional):
    Any more information you can give: Everything works well but when i change numbers on the speed hack i dont go slower or faster and also i dont know how to change the compatibility like it said on the tut...

  6. The Following User Says Thank You to bennyrulez For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  7. #768
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by bennyrulez View Post
    Your problem: The speedhacks wont change speeds when i change it and it says speedhack detected and kicks me out of combat arms
    Operating system(xp or vista):vista
    The hack:Im using perx with nbproductions.dll nbspeedhack.dll tnthack.dll and d3d9.dll
    screen shot(optional):
    Any more information you can give: Everything works well but when i change numbers on the speed hack i dont go slower or faster and also i dont know how to change the compatibility like it said on the tut...
    Go into your combat arms folder. Find the original launcher. Right click the combat arms launcher. Press properties. You should see a compatibility tab. Click the compatibility tab. Check the box and change it to whatever the thread said to change it to.

    Quote Originally Posted by ShO0pD4W00p View Post
    HELP I DONT HAVE CHARTS_T_HEAD AND CHARTS_T_FACE FROM COMBAT ARMS FOLDER PLEASE GIVE ME A RIP FROM THEM HELP!!!!!!!!!!! PLEASE!!!
    __________________________________________________ __________________________
    Reinstall Combat arms lol.

  8. The Following User Says Thank You to Obama For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  9. #769
    JimmyPage1960LesPaul's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Psychedelic
    when I try to open a hack it never opens but the crossfire hack the zipped opnes and works and everything.
    operating system:vista
    hacks:any

  10. The Following User Says Thank You to JimmyPage1960LesPaul For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  11. #770
    wiimote99's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    Combat arms
    Posts
    240
    Reputation
    10
    Thanks
    30
    My Mood
    Brooding
    Quote Originally Posted by JimmyPage1960LesPaul View Post
    when I try to open a hack it never opens but the crossfire hack the zipped opnes and works and everything.
    operating system:vista
    hacks:any
    try to post mor info about ur problem its kinda hard to tell wat ur talking about...but if ur trying to open hacks for CA i dont think u open them. u inject them in the Engine.exe with an injector

  12. The Following User Says Thank You to wiimote99 For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  13. #771
    nivr3's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    austin
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amused
    i Run on windows 7 Build 7100

    i tryed corndogs chams with perx and valkeria injectors but none of them worked for me. once it injects combat arms just never started and i chanced compatability to xp pack 2, and ran both as a administrator. Does anyone have any other advice that might help me get them to work?

  14. The Following User Says Thank You to nivr3 For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  15. #772
    nectros's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    Santo Domingo, Dominican Republic
    Posts
    346
    Reputation
    10
    Thanks
    41
    My Mood
    Relaxed
    Hey Obama u say nistall direct x10 but how i unstall it and direct x9 is not compatible with vista only the direcy x10 and direvt x9.0l is compatybilyti with vista any help?
    Thank You!

  16. The Following User Says Thank You to nectros For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  17. #773
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by nectros View Post
    Hey Obama u say nistall direct x10 but how i unstall it and direct x9 is not compatible with vista only the direcy x10 and direvt x9.0l is compatybilyti with vista any help?
    Thank You!
    I was high lol. Don't uninstall direct X10. I think directX10 may be backwards compatible. I'd have to do a lil more research.

  18. The Following User Says Thank You to Obama For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  19. #774
    wiimote99's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    Combat arms
    Posts
    240
    Reputation
    10
    Thanks
    30
    My Mood
    Brooding
    Quote Originally Posted by nivr3 View Post
    i Run on windows 7 Build 7100

    i tryed corndogs chams with perx and valkeria injectors but none of them worked for me. once it injects combat arms just never started and i chanced compatability to xp pack 2, and ran both as a administrator. Does anyone have any other advice that might help me get them to work?
    this is wat i did to get tnt hack to work but some people say its a virus......
    i renamed the tnt.dll to LMFC.dll (some random letters i chose)
    i deleted the ending banner and the CAV thingy
    i deleted all those debug thingys in the CA folder
    and i only used the player chams andthe full brite hacks

    hope i helped

  20. The Following 2 Users Say Thank You to wiimote99 For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011),[DIN]Obama[DU] (08-13-2009)

  21. #775
    HoboSoup's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    New York
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    My virus scanner deleted Tnt hack from my computer so i redownloaded and tried to inject it but then it said "you do not have permission to access this file, please contact the owner of this file" i run on vista and have gotten the chams to work for quite awhile but now i cant put it in the injector someone help please D:

  22. #776
    wiimote99's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    Combat arms
    Posts
    240
    Reputation
    10
    Thanks
    30
    My Mood
    Brooding
    Quote Originally Posted by HoboSoup View Post
    My virus scanner deleted Tnt hack from my computer so i redownloaded and tried to inject it but then it said "you do not have permission to access this file, please contact the owner of this file" i run on vista and have gotten the chams to work for quite awhile but now i cant put it in the injector someone help please D:
    either put the tnt hack on an exception list or turn off ur av and remember to run ur injector as admin...beaware that some people say its a virus

  23. #777
    User1's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    female
    Location
    Above the influence
    Posts
    4,085
    Reputation
    61
    Thanks
    4,294,967,295
    My Mood
    Crappy
    Quote Originally Posted by Killer-K View Post
    yeah here is link it was on photobucket anyway lol

    http://i218.photobucket.com/albums/c...Untitled-1.jpg
    I don't see anything wrong... Try different compatibility?
    Any donations would help


    Quote Originally Posted by Bombsaway707

    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Blood

    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Alby-kun


    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Ali

    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by CodeDemon
    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Jussofresh View Post
    HOLY SHIT ITS USER1!
    [21:13] CoderNever: HOLY SHIT ITS USER1!
    Yes it is me... Yup Yup




  24. #778
    svetloste's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    When i try to inject into Engine.exe with Valkyrie all i get is injection failed? is their something im missing? im kinda new to this

  25. #779
    User1's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    female
    Location
    Above the influence
    Posts
    4,085
    Reputation
    61
    Thanks
    4,294,967,295
    My Mood
    Crappy
    Quote Originally Posted by User1 View Post
    You can't. If your running vista with DX10, try searching for the exsistance of DX9L. Its DX9 for Vista. Microsoft says DX10 is tightly woven into the OS. I'm pretty sure the many features of Vista rely on DX10. Are you sure you know what your doing Obama? (DX10 i doesn't count as an upgrade from DX9 for some reason... I think, so if you can install DX9, it should work.)
    Obama I quote myself.

    Quote Originally Posted by HoboSoup View Post
    My virus scanner deleted Tnt hack from my computer so i redownloaded and tried to inject it but then it said "you do not have permission to access this file, please contact the owner of this file" i run on vista and have gotten the chams to work for quite awhile but now i cant put it in the injector someone help please D:
    Try downloading the hack with another browser, only with ur AV off this time.

    Shit sry double post
    Last edited by Obama; 08-13-2009 at 06:46 PM.
    Any donations would help


    Quote Originally Posted by Bombsaway707

    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Blood

    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Alby-kun


    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Ali

    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by CodeDemon
    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Jussofresh View Post
    HOLY SHIT ITS USER1!
    [21:13] CoderNever: HOLY SHIT ITS USER1!
    Yes it is me... Yup Yup




  26. #780
    svetloste's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    How do i inject this? and what do i need to inject, im using Valkyrie but it just says it failed? help please

Page 52 of 100 FirstFirst ... 242505152535462 ... LastLast

Similar Threads

  1. Asking Thread post your question here!!
    By monem1996 in forum CrossFire Help
    Replies: 9
    Last Post: 07-17-2010, 04:53 AM
  2. Help thread : Post all questions/Answers here!
    By Pixie in forum Visual Basic Programming
    Replies: 26
    Last Post: 12-04-2009, 02:16 AM
  3. Ask any question here to me The Expert
    By Noescapingus in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 51
    Last Post: 01-03-2009, 01:41 AM
  4. Ask any question here for to me The Expert
    By Noescapingus in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 12-19-2008, 06:42 PM
  5. [REQUEST]POST ANY CA HACKS IN THIS THREAD
    By bdougie221 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 10-07-2008, 09:50 PM

Tags for this Thread