Page 90 of 100 FirstFirst ... 40808889909192 ... LastLast
Results 1,336 to 1,350 of 1491
  1. #1
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool

    HELP THREAD(post ANY questions here)

    Last edited by Obama; 08-23-2009 at 04:19 PM. Reason: error code guide was added

  2. The Following 36 Users Say Thank You to Obama For This Useful Post:

    !~_Creedy_~! (07-28-2009),3004161 (08-02-2009),aamalo (08-14-2009),akila111 (07-22-2009),Ali (08-05-2009),Amaurys-RD (08-13-2009),AuraHacker (08-02-2009),cahackerishere (08-04-2009),cash001 (11-01-2009),CiAo! (08-01-2009),clashbanger101 (08-14-2009),Derek (07-20-2009),[MPGH]Disturbed (07-19-2009),EricochO (08-17-2009),isaiash22 (09-18-2009),Jalbert15 (08-18-2009),JIGS4W (08-21-2009),Ltlouis (07-29-2009),marky901076 (08-12-2009),mxshwarz (07-18-2009),NOOB (06-21-2011),p3erf80g4949 (09-13-2009),Pancholandia (07-19-2009),phucu (08-02-2009),Pixie (08-08-2009),richardaml (08-11-2009),Rocco (08-10-2009),shawnyboi15 (08-21-2009),simon133 (08-15-2009),sweenyrich (08-12-2009),tony3465 (08-15-2009),Truly Free (07-21-2009),vojtex (08-03-2009),wegfawerg (08-13-2009),wetrichard (07-22-2009),whitten (07-19-2009)

  3. #1336
    Ali's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Qc, Canada
    Posts
    11,453
    Reputation
    342
    Thanks
    3,514
    My Mood
    Cool
    Your problem: When i open combat arms with hacks its become black screen and close with out that i see the loading... , Itried with WinXP,2000,2003 compatible and same thing

    Operating system(xp or vista): Windows Vista Home Premium

    The hack:Valkyrie injector > 1.D3D9 2.Crossfair 3.TNT Hack 4. NBProduction
    5.NBspeedhack

    Any more information you can give: Before 1 day it was closing when i was ingame , i used the head shot aimbot and i try to make videos with Xfire , when i press shift CA close when i was recording

  4. The Following User Says Thank You to Ali For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  5. #1337
    Ali's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Qc, Canada
    Posts
    11,453
    Reputation
    342
    Thanks
    3,514
    My Mood
    Cool
    I get a LAG sorry for douple posting , please any MOD delete this post
    Last edited by Ali; 08-19-2009 at 02:31 PM.

  6. #1338
    LoneWolf4171's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    female
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by alixl2 View Post
    Your problem: When i open combat arms with hacks its become black screen and close with out that i see the loading... , Itried with WinXP,2000,2003 compatible and same thing

    Operating system(xp or vista): Windows Vista Home Premium

    The hack:Valkyrie injector > 1.D3D9 2.Crossfair 3.TNT Hack 4. NBProduction
    5.NBspeedhack

    Any more information you can give: Before 1 day it was closing when i was ingame , i used the head shot aimbot and i try to make videos with Xfire , when i press shift CA close when i was recording

    Are you running it with a bypass.dll?


    Also TNT won't work for me. I have no idea why. I switched compatabilties I've screwed around with the orders of injections and nothing is making it work. I just want it to work so my aimbot works more then one round though. If anyone knows a way past it, please god let me know. Closing and reopening is getting tiring. To the other person that asked about it as well, I read somewhere you can alt tab out and while in the games lobby press ctrlaltdlt and select new task and pick headshot. Didn't work for me, but you could give it a try

  7. #1339
    Ali's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Qc, Canada
    Posts
    11,453
    Reputation
    342
    Thanks
    3,514
    My Mood
    Cool
    I get a LAG sorry, please any MOD delete this post
    Last edited by Ali; 08-19-2009 at 02:31 PM.

  8. #1340
    Ali's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Qc, Canada
    Posts
    11,453
    Reputation
    342
    Thanks
    3,514
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by LoneWolf4171 View Post
    Are you running it with a bypass.dll?


    Also TNT won't work for me. I have no idea why. I switched compatabilties I've screwed around with the orders of injections and nothing is making it work. I just want it to work so my aimbot works more then one round though. If anyone knows a way past it, please god let me know. Closing and reopening is getting tiring. To the other person that asked about it as well, I read somewhere you can alt tab out and while in the games lobby press ctrlaltdlt and select new task and pick headshot. Didn't work for me, but you could give it a try
    NBproductions supposed to be the bypass

  9. #1341
    Sheaty's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    74
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Your problem: Searching for No Spread and/or No Recoil
    Operating system(xp or vista): Vista Home Premium 32x
    The hack: I've seen users release hacks with these, but I can't seem to find them, or any that work for that matter.
    Any more information you can give: Could anyone redirect me to a thread with one that'll work with 32 bit vista?

  10. #1342
    deathninjak0's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,512
    Reputation
    12
    Thanks
    294
    My Mood
    Cool

    Whats the length/width size of the skin launcher bitmaps?

    What is the size in length and width for the combat arms launchers bitmaps?

    like the gamestart and register and homepage and outside part and etc.

  11. #1343
    Banned4life's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    New York
    Posts
    1,256
    Reputation
    12
    Thanks
    111
    My Mood
    Buzzed
    Quote Originally Posted by bluetape View Post
    Your problem: whenever i alt tab out of combat i cant go back in with alt tab it always leave a blank black screen also can you tell me how to get headshot .exe to work more thatn one game?
    Operating system(xp or vista): Vista home preniumm
    The hack: all hacks that needs you to go alt out
    Any more information you can give: i really want this dam problem fixed
    the two solution i could think of is get a better computer and/or a better graphic card.

  12. #1344
    meebofreak's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    sdfsdfsdf
    Posts
    84
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Chatty
    does the New Bypass Works With Chams! No D/C work?
    and the headshot.exe aimbot doesnt work for more than one game with the varkelyeremem.dll thing

  13. #1345
    Banned4life's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    New York
    Posts
    1,256
    Reputation
    12
    Thanks
    111
    My Mood
    Buzzed
    Quote Originally Posted by meebofreak View Post
    does the New Bypass Works With Chams! No D/C work?
    and the headshot.exe aimbot doesnt work for more than one game with the varkelyeremem.dll thing
    whats chams are u talking about. if its TNT cham you dont need a bypass

  14. #1346
    Gab20's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    My house
    Posts
    625
    Reputation
    13
    Thanks
    90
    My Mood
    Cool
    Hello

    Your problem: Can't find any working hack, and speed hack stoped of working for me, i have tryed all, all the bypasses still make me D/C in 5 or less time, some of then doesn't even work.

    the only working hack i got it was the kizz but it D/C in 15 mins, i have tryed all, Clean Arms, and other D/Cs solutions, nothing worked.

    Operating system: XP SP3

    The hack: All

    Note: if some1 can find me a really working bypass for Windows XP SP3, please!!, T_T
    Last edited by Gab20; 08-20-2009 at 02:59 AM.

  15. #1347
    Tampico's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    New York
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Blah
    how can i disable my norton antivirus protection?

  16. #1348
    KillerSnypez's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Michigan
    Posts
    51
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Psychedelic
    were you replyinh yo my question? o.O

  17. #1349
    unkowen133's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    199
    Reputation
    11
    Thanks
    10
    My Mood
    Amused
    How long does it take most of you to maximize?

    My comp takes 30 seconds to about 2 mins :/. Loading for maps takes about 1 second.








    OMG U BENZ ATTCKS!

  18. #1350
    HeroxD's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Your problem:The TNThacks work when i play never dc but when i close combat arms and later when i play again it dcs
    Operating system(xp or vista):vista 64 bit
    The hack:TNT HACK
    screen shot(optional):
    Any more information you can give:

Page 90 of 100 FirstFirst ... 40808889909192 ... LastLast

Similar Threads

  1. Asking Thread post your question here!!
    By monem1996 in forum CrossFire Help
    Replies: 9
    Last Post: 07-17-2010, 04:53 AM
  2. Help thread : Post all questions/Answers here!
    By Pixie in forum Visual Basic Programming
    Replies: 26
    Last Post: 12-04-2009, 02:16 AM
  3. Ask any question here to me The Expert
    By Noescapingus in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 51
    Last Post: 01-03-2009, 01:41 AM
  4. Ask any question here for to me The Expert
    By Noescapingus in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 12-19-2008, 06:42 PM
  5. [REQUEST]POST ANY CA HACKS IN THIS THREAD
    By bdougie221 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 10-07-2008, 09:50 PM

Tags for this Thread