Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    drgnforce9's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    A Little To The Left
    Posts
    873
    Reputation
    11
    Thanks
    267
    My Mood
    Dead

    Combat Arms wont connect

    I've been trying to get on ca but when i open ca everything works great until i get logged in then it stays frozen showing that connecting message. i noticed that it had auto selected delta server so i think this could be from the delta server update but i dont know. Anyone else having this problem?
    ReSpEcT LiSt:
    WarPathSin666
    Thank me if i helped.
    Flame me if i didnt.
    Hate me because im awesome.


  2. #2
    trex's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    In a house in AUSTRALIA FTW!!!
    Posts
    684
    Reputation
    16
    Thanks
    84
    My Mood
    Amused
    Im about to have a shower. When i get back ill check. also did u ask about the sig?


  3. #3
    BSG.Flash's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    広島沖縄
    Posts
    3,245
    Reputation
    30
    Thanks
    219
    My Mood
    Angelic
    It's working for me.

    ..::Latest::..

    ..::Gifts::..
    [][][][][][]

  4. #4
    chrisatrone's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    female
    Location
    asdasd
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    not working for me; and i dont have any auto select on any server.

    it just stays at connecting and just like; freezez....

    interesting

    im pretty sure this is happening to alot of other people; however; says nothing on the site
    Last edited by chrisatrone; 07-23-2009 at 05:24 AM. Reason: forgot to do something

  5. #5
    trex's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    In a house in AUSTRALIA FTW!!!
    Posts
    684
    Reputation
    16
    Thanks
    84
    My Mood
    Amused
    Works fine for me. BUT! i was doing fire team and it said:disconnected from the server. Then i went to a different room and it said something else and dced me from the room. Also, my mouse stuffed up, but i dont think it has anything to do with CA =)


Similar Threads

  1. [NEED HELP] Combat Arms Wont Open!
    By Fiop22 in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 09-05-2009, 06:45 AM
  2. combat arms wont start
    By tooktheriver2 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 06-24-2009, 02:01 PM
  3. combat arms wont start!!!
    By kolgoth in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 04-02-2009, 10:57 PM
  4. Combat Arms wont start
    By smellyjoe in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 01-03-2009, 09:38 PM
  5. Help Combat arms wont open
    By 95king in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 09-08-2008, 07:08 PM

Tags for this Thread