Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39
  1. #1
    lolz2much's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    743
    Reputation
    28
    Thanks
    807
    My Mood
    Amused

    cheat engine team

    sup guys im looking for 1 or 2 ppl who are good with cheat engine to help me gather a few addresses and pointer addressees to make a few hacks fo ca.

    i plan to include

    no reload < - have this pointer adress already
    esp nametags
    hover/sumperjump < - will take alot of time to figure out the adresses

    and whatever else we can come up with


    i could do this myself but it will take alot longer to get all adresses needed

  2. #2
    !~_Creedy_~!'s Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Photoshop CS4
    Posts
    801
    Reputation
    15
    Thanks
    156
    My Mood
    Cool
    First you need to think of making a REALLY GOOD ASS BYPASS for making these hack and for them not to D/C, so start off with making a bypass if you are a hack/coder lol we will all thank you, bypass is the most important

  3. #3
    i-c-e-m-a-n's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    65
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    super jump will not work if you make 1 you will die every time you use

  4. #4
    lolz2much's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    743
    Reputation
    28
    Thanks
    807
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by !~_Creedy_~! View Post
    First you need to think of making a REALLY GOOD ASS BYPASS for making these hack and for them not to D/C, so start off with making a bypass if you are a hack/coder lol we will all thank you, bypass is the most important
    there are working bypasses out there, and its not somethign i could do i dont think

    Quote Originally Posted by i-c-e-m-a-n View Post
    super jump will not work if you make 1 you will die every time you use
    i was thinking more along the lines of hover/float, take for instance snow valley, go up on the roof of the tower or ontop of something high and being able to lock ur height position when u goto step off the tower u would just hover up in mid air

    or say like waverider u could float across gaps in the roofs etc

  5. #5
    !~_Creedy_~!'s Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Photoshop CS4
    Posts
    801
    Reputation
    15
    Thanks
    156
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by i-c-e-m-a-n View Post
    super jump will not work if you make 1 you will die every time you use
    This is true, need to make No Fall Damage

  6. #6
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    THIS IS A POST IM HAPPY TO SEE although i dont know about the no reload as an earlier thread stated that the bullets are timed by server side and that after your clip runs out you'll just be shooting blanks, but if its possible to find HP AP and SP lock once again that'd be awesome.. i still have the old CT for combat arms that has these if you would like that to help you find the needed addresses

    EDIT: and as for the float or altitude lock as i would put it, i think it would be a problem with your example in wave rider to go over the gaps, getting your body stuck half in and half outside the building
    Last edited by Grim; 07-23-2009 at 12:25 PM.
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  7. #7
    lolz2much's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    743
    Reputation
    28
    Thanks
    807
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by WarPathSin666 View Post
    THIS IS A POST IM HAPPY TO SEE although i dont know about the no reload as an earlier thread stated that the bullets are timed by server side and that after your clip runs out you'll just be shooting blanks, but if its possible to find HP AP and SP lock once again that'd be awesome.. i still have the old CT for combat arms that has these if you would like that to help you find the needed addresses
    unfortunatly hp and sp i know are server sided im not positive on ap ive never tried to mess with it.

    ive used no reload in many games and havent noticed firing any blanks,ill have to test some more, fireteam will make a really good place to see if it is on a timer that is server sided


    old .ct's wont be any good as the adresses have changed and alot of the stuff has been moved to server side, so we just need to come up with all the addresses and pointers that are current.


    i

  8. The Following User Says Thank You to lolz2much For This Useful Post:

    HeavyCalibre (07-28-2009)

  9. #8
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    sounds good to me.. i'd love to help but my experience is only in using CT's not making them.. played a game "2moons" with a ct where the map hack to go through anything required you to be ingame but not in a map you're wanting to do that to, and scan for the map name under text as value type
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  10. #9
    ArchPure's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Verona, Italy ..o.O
    Posts
    546
    Reputation
    10
    Thanks
    62
    My Mood
    Relaxed
    for the hover and float, is it possible to hover off the big hill in alpha base due to lag? cause the other day, some nub floated off it and dropped to his death claiming it was lag. I was like you suck at lieing, floating like 30 feet off the ground..

  11. #10
    That0n3Guy's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,137
    Reputation
    13
    Thanks
    271
    My Mood
    Sleepy
    I have experience with Cheat Engine, but I'm not amazing with it or anything. I just know a few of the main functions.
    Quotes Hall of Fame

    Quote Originally Posted by martijno0o0 View Post
    ok, i got visual basic 2008 and i got some expirients but i need c++ to make hacks rigth?
    so i need c++ and my question is!?¿? where i dontload it? and is c++ a own program or a update for vb08?

  12. The Following User Says Thank You to That0n3Guy For This Useful Post:

    HAPPYxHACKING (07-23-2009)

  13. #11
    richdude212's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    352
    Reputation
    10
    Thanks
    56
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by That0n3Guy View Post
    I have experience with Cheat Engine, but I'm not amazing with it or anything. I just know a few of the main functions.
    same here. I know some C# if that helps =P.. even though most hacks are in C++





    Get NX Cash For Completing Offers Here! (will redirect)


    Remember to press when people help you!
    Not bad for $14.99 a month...

  14. #12
    lolz2much's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    743
    Reputation
    28
    Thanks
    807
    My Mood
    Amused
    reload seems to now be server sided, was just testing in a game and after x amount of shots i couldnt hit anything, even if i waited 30 seconds, so looks liek thats out

    time to work on nametags, anyone wanna help me get the adresses and pointers for team value once we have those we can just flip the values to see enemy name tags.

    well need both the address for alpha and bravo, or the pointers for both


    well i got it narrowed down to 22 possibles but i need a better bypass, i decided to take all 28 and freeze them then join the other team, and i got a popup saying hack attempt detected,
    Last edited by lolz2much; 07-23-2009 at 02:10 PM.

  15. #13
    whobansme??'s Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    female
    Location
    a
    Posts
    513
    Reputation
    10
    Thanks
    35
    My Mood
    Bitchy
    hey, you can add speed hack, just check the speed hack button and set it at whateva u want..

  16. #14
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by lolz2much View Post
    reload seems to now be server sided, was just testing in a game and after x amount of shots i couldnt hit anything, even if i waited 30 seconds, so looks liek thats out

    time to work on nametags, anyone wanna help me get the adresses and pointers for team value once we have those we can just flip the values to see enemy name tags.

    well need both the address for alpha and bravo, or the pointers for both


    well i got it narrowed down to 22 possibles but i need a better bypass, i decided to take all 28 and freeze them then join the other team, and i got a popup saying hack attempt detected,
    try this with perx
    Last edited by Obama; 07-24-2009 at 03:17 PM.
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  17. #15
    [Jax]'s Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Inspired
    I'm very good with CE but you need to show me the bypass first because I don't feel like having my game be fucked up because of the CE or me being banned -.-

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Unlimited Ammo via Cheat Engine?
    By vega in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 11-18-2006, 09:59 PM
  2. Warrock -> Cheat Engine -> Adresses
    By thiag0 in forum General Game Hacking
    Replies: 6
    Last Post: 10-25-2006, 07:29 AM
  3. [Tutorial] Cheat Engine - Weapons
    By darkshinez in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 49
    Last Post: 07-29-2006, 02:55 PM
  4. Cheat Engine and Trainer Idea
    By Bull3t in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 06-06-2006, 04:04 PM
  5. Cheat Engine Values
    By Bull3t in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 05-31-2006, 05:10 AM

Tags for this Thread