Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    NeonNoise's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    ten steps ahead of you
    Posts
    593
    Reputation
    38
    Thanks
    41
    My Mood
    Amused

    Can we try inecting into CombatArms.exe?

    will that work?
    post ur ideas about the bypass patch here

  2. #2
    LeetWarrior's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    169
    Reputation
    10
    Thanks
    84
    My Mood
    Amused
    and wdf does this mean?

  3. #3
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    combatarms.exe is only the starter for engine.exe.. it wont do anything
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  4. #4
    That0n3Guy's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,137
    Reputation
    13
    Thanks
    271
    My Mood
    Sleepy
    As above, it's just the launcher, it will have absolutely no affect on what happens ingame
    Quotes Hall of Fame

    Quote Originally Posted by martijno0o0 View Post
    ok, i got visual basic 2008 and i got some expirients but i need c++ to make hacks rigth?
    so i need c++ and my question is!?¿? where i dontload it? and is c++ a own program or a update for vb08?

  5. #5
    Disturbed's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,405
    Reputation
    1063
    Thanks
    2,559
    Injecting ito combatarms.exe wolnt do anything, because combatarms.exe isn't the actual game, just a portal


  6. #6
    aswhooper's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Two trailer park girls go round the outside; round the outside, round the outside!!!
    Posts
    374
    Reputation
    13
    Thanks
    218
    My Mood
    Bitchy
    NO!
    NONONO!
    NONONONONO!
    NONONONONONONO!
    NONONONONONONONONO!
    NONONONONONONONONONONO!

  7. #7
    neelvaka's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    50
    Reputation
    10
    Thanks
    29
    no. CombatArms.exe is in charge of luanching HShield and Engine.exe i believe and thats it.

    but hey if sum1 could make it so it duznt launch HShield but keeps gonig thatd be pretty kool actually. any thoughts?

  8. #8
    neelvaka's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    50
    Reputation
    10
    Thanks
    29
    no. CombatArms.exe is in charge of luanching HShield and Engine.exe i believe and thats it.

    but hey if sum1 could make it so it duznt launch HShield but keeps gonig thatd be pretty kool actually. any thoughts?

  9. #9
    Derek's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Canada, ON
    Posts
    480
    Reputation
    9
    Thanks
    75
    My Mood
    Amused
    Question answered

    /closed

Similar Threads

  1. [Help] Can't get back into combat arms
    By XxRaYdEnxX in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 07-20-2009, 11:02 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 09-05-2008, 02:16 PM
  3. make .vbp file into .exe... like idk how to make it a exe
    By Oneirish in forum Visual Basic Programming
    Replies: 3
    Last Post: 03-29-2008, 08:26 AM
  4. Can't make a .exe file with VB.
    By ltkort213 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 06-09-2007, 10:09 AM
  5. Tried to find U.ammo for mp5 but i run into problems.. :(
    By TheRedEye in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 14
    Last Post: 05-25-2007, 06:33 AM

Tags for this Thread