Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 115
  1. #1
    Corndog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Salem, NH
    Posts
    10,139
    Reputation
    526
    Thanks
    2,906

    [Release](Leeched)[Patched] Cheat Engine Bypass 8-01-09[Release]

    I DID NOT MAKE THIS, I LEECHED IT FROM A USER IN THE EUROPE SECTION.

    When using this with cheat engine, it disconnects withing half an hour. But i am assuming it will not disconnect when using only a trainer.

    This is a working bypass. i am sure all of you know how to use a bypass, but in case you don't.

    -Open perx.exe (As admin on vista or windows 7)
    -set it to inject into Engine.exe
    -click browse
    -choose the .dll file i included.
    -now run Combat Arms (as admin too)
    -now you can use cheat engine's speedhack, no reload, and any cheat engine trainer that isnt patched.

    thank me for leeching for you all.
    i dont know what exactly you want a screenshot for, because its just a bypass.

    Virus Scan
    Last edited by Corndog; 08-01-2009 at 12:21 PM.

  2. The Following 44 Users Say Thank You to Corndog For This Useful Post:

    -James (08-01-2009),ahmad3 (08-01-2009),andyboy (08-01-2009),askmeagain32 (08-03-2009),Athenscreek (08-01-2009),aznclark (08-03-2009),blauschlumpf (09-01-2009),collisions (08-03-2009),Combat Arms Haxxxer (09-24-2009),crazydude007 (08-23-2009),darkonezu (09-23-2009),donutvampire (08-01-2009),DR.LutherKing (08-01-2009),dryou (09-17-2009),federico2 (10-02-2009),felipemay (08-01-2009),FirstKiller007 (08-01-2009),gcw300 (09-19-2009),h3llraz3r1 (08-01-2009),Hooterc (09-04-2009),hottrod5 (08-04-2009),jayjay94x (08-01-2009),juanmanuelg3 (08-02-2009),Kalebtilton (09-21-2009),kellzverde (08-01-2009),Khahnlehuu (08-25-2009),killer_eddie (08-01-2009),LegendaryAbbo (08-02-2009),lolz2much (08-01-2009),macacofixe (10-14-2012),maximum16 (09-20-2009),nwrol19 (08-05-2009),nzjustin (10-05-2009),poseidon503 (09-23-2009),raptor123321 (08-30-2009),Rocco (08-01-2009),saul496 (08-01-2009),supersou (09-21-2009),sweenyrich (08-01-2009),wetrichard (08-01-2009),Wiirtuallca (08-01-2009),wilsonlam97 (08-01-2009),Xninja (08-27-2009),yangsang (09-16-2009)

  3. #31
    LegendaryAbbo's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    5,244
    Reputation
    23
    Thanks
    546
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by Liz View Post
    alright 3 more posts saying it doesnt work and im closing
    works for meh

  4. #32
    boievo's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    jungle
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    *running cheat engine*

    doesn't work for me. can't even finish a whole game before getting booted.

  5. #33
    almog6666's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Gender
    male
    Posts
    280
    Reputation
    10
    Thanks
    127
    My Mood
    Fine
    Lol it works but.
    My chams still detected with it.. :9
    Last edited by almog6666; 08-01-2009 at 04:58 AM.

  6. #34
    iownageXD's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    1,231
    Reputation
    61
    Thanks
    178
    My Mood
    Angelic
    works but dc in about 10min

  7. #35
    websterxo's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    so not fully working?

  8. #36
    Ali's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Qc, Canada
    Posts
    11,453
    Reputation
    342
    Thanks
    3,514
    My Mood
    Cool
    Eum , sorry i didnt know if some 1 asked it already , but i see all the post , The bypass do you realese it is only for cheat engine or we can run MHS or engine or what ever?

    ~Sorry for my bad english

  9. #37
    ddd555's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Macedonia
    Posts
    1,040
    Reputation
    14
    Thanks
    1,219
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by corndog5595 View Post
    I DID NOT MAKE THIS, I LEECHED IT FROM A USER IN THE EUROPE SECTION.

    I CANNOT POST A SCREENSHOT RIGHT NOW, I AM GOING OFFLINE.
    [TO THE MODS] FEEL FREE TO CLOSE THIS UNTIL I PM YOU THAT I CAN TAKE A SCREENIE.

    This is a working bypass. i am sure all of you know how to use a bypass, but in case you don't.

    -Open perx.exe (As admin on vista or windows 7)
    -set it to inject into Engine.exe
    -click browse
    -choose the .dll file i included.
    -now run Combat Arms (as admin too)
    -now you can use cheat engine's speedhack, no reload, and any cheat engine trainer that isnt patched.

    thank me for leeching for you all.
    i dont know what exactly you want a screenshot for, because its just a bypass.

    Virus Scan
    88 kb bypasss.dll.

    This is already posted dude.No Thanks for you Sorry -Nothing new

  10. #38
    Tri Pham's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Doesn't work with the TNT Hack.dll one.

  11. #39
    houseofgreen's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    indiana ugh...
    Posts
    79
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Flirty
    sweet hope it works nice find....








    MAC

  12. #40
    lolz2much's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    743
    Reputation
    28
    Thanks
    807
    My Mood
    Amused
    thnx for posting/finding this.
    it works great i just got in 20 mins with chet engine and no crash

    looks liek i shall have hacks out today or tommorow

    i had no idea how many people in ca are on mpgh...i went in a game, and there was a room called "lol2much fly hack" and everybody had it...it was fun...




  13. #41
    phucu's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    Your Inner Thoughts
    Posts
    191
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    My Mood
    Stressed
    windows xp pro sp3

    works at the beginning, then gets detected by hackshield after about 10-15 min

  14. #42
    bigmills's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Doesnt work over here

  15. #43
    Sheaty's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    74
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Could anyone PM on how to get this working with any type of speed hack at all?
    Thanks

  16. #44
    MrParo's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    260
    Reputation
    14
    Thanks
    122
    My Mood
    Drunk
    is any1 having any luck with this?

  17. #45
    Sheaty's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    74
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Got this to work with NeverBorn's speed hack.

    Running Windows Vista 32 bit.
    Corndog always delivers.

    I think I might leech this and corndog's chams and release how to use both of them in conjunction on Vista as that's a hassle.

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 07-10-2012, 07:35 PM
  2. Working cheat engine bypass for vista
    By FORCE™ in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 09-11-2009, 08:39 AM
  3. Cheat Engine Bypass read for info.
    By TGH in forum Combat Arms Help
    Replies: 15
    Last Post: 09-08-2009, 11:12 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 08-19-2009, 02:01 AM
  5. Cheat Engine Bypass? (Coders come here)
    By Symbol in forum C++/C Programming
    Replies: 5
    Last Post: 07-26-2009, 05:18 AM

Tags for this Thread