Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 78
  1. #1
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical

    August 6th, 2009 - XFire Hacks

    I DID NOT CREATE OR EDIT ANY OF THIS!! I LEECHED FROM MPGH, AND IM RE-UP-LOADING TO MPGH!! thank xFaith for injector and i dont know who to thank for the .dll files.. i leeched from r3k0n's thread and he didnt know so i dont know... and thank me for my engine.exe.. all the hacks i've tested work with it, kizz's, legify's, lolz's.. to use the different hacks you simply put to the compatibility mode specified for each hack.. with lolz, dont use compatibility mode cuz they wont work and you'll eventually d/c.

    the update is done and over with, the hacks still work flawlessly and i've decided to help out by putting my hacks, injector, and Engine.exe in this file for you... INSTRUCTIONS!!

    1: Delete the files CAV.exe, EndingBanner.exe, and rwdata2.bin along with any and all combat arms dump files and debug reports.. the dump files and reports are necessary, the other 3 just help your game run better.
    And delete the files v3warpds.v3d and v3warpns.v3d from C:\Nexon\Combat Arms\HShield

    2: Make a new folder on your desktop to put these files, make sure you add it to the exceptions list on your anti virus, and make sure that your anti virus is NOT running when you download these files.

    3: extract the files to your hack folder.. copy your Engine.exe from your CA folder and paste it somewhere else, anywhere else it doesnt matter, as this is your backup copy and it is just incase you cant use my Engine.exe included here.

    After that copy and paste my Engine.exe and put it in your CA folder

    4: Run Valkyrie Injector and add the files IN THIS ORDER: d3d9.dll THEN d3dx9_33.dll.

    5: Right click on the shortcut to Combat Arms on your desktop and go to the compatibility tab, turn it on and put it on windows 95, then run CA and click Game Start.. let it load to the login screen and STOP! DO NOT LOG IN YET!

    6: Press the Insert key on your keyboard.. this will open the hacks at the top left corner of your screen.. to activate these hacks use your arrows keys (up/down = select hack, left/right = activate/deactivate) USE ONLY "Full Bright, Crosshair, No Fog, and Wall Hack" crosshair is the only one that has more than one option as it comes in different colors.. personally i prefer the red color.. press Insert one LAST TIME AND DO NOT TOUCH IT AGAIN!!

    7: log in and play.. BEFORE YOU ACTUALLY GO INTO A GAME YOU'LL NOTICE THAT AS SOON AS YOU RUN CA IT WILL BE IN WINDOWED MODE.. IT WILL STAY IN WINDOWED MODE IF YOU DO NOT CHANGE YOUR INGAME RESOLUTION TO MATCH THE RESOLUTION ON YOUR DESKTOP

    this picture was taken not 10 minutes ago by me.. if you've ever taken an ingame screen shot you'll know that nexon uses the "print screen" key to save a picture of your game in your CA folder.. thats where this came from cuz i took a pic forgetting to make the ingame full screen as i just described which is why you see the crosshair is not in the middle of the screen but off to the side.. but you'll notice in the bottom right corner it says "20090806" << thats todays date and the map is Quarantine Mode.. look familiar?


    Virus Scan - Virustotal. MD5: 07bf517d0266b8209285040c6b778509 Trojan Horse Trojan.Spy.1187840 Trojan.Generic.1730034

    please note that the virus scan is the Valkyrie injector and the .dll files at the same time
    Last edited by Grim; 08-06-2009 at 06:18 PM.
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  2. The Following 5 Users Say Thank You to Grim For This Useful Post:

    dartheragon (08-06-2009),raid2 (08-04-2012),rattatin (08-06-2009),superstar0017 (08-06-2009),tahacan (08-06-2009)

  3. #31
    deathninjak0's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,512
    Reputation
    12
    Thanks
    294
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by WarPathSin666 View Post
    im sorry.. have you read my status on mpgh?? does it say choob?
    maybe, if you don't know how to upload files from mpgh.

  4. #32
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by deathninjak0 View Post
    maybe, if you don't know how to upload files from mpgh.
    aight dude.. ur not allowed to use my shit no more.. of course i know how to up-load files.. especially when the shit says please wait.. i also know how to read the error report at the top stating the file failed

    imma whisper whitten and get him to approve this again.. its through geo-cities this time.. direct download link

    correction.. it was mouzie that approved, now weaselm01.. TRY IT OUT LET ME KNOW
    Last edited by Grim; 08-06-2009 at 06:04 PM.
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  5. #33
    weaselm01's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Bisbar Village, Russian Federation
    Posts
    1,216
    Reputation
    12
    Thanks
    290
    My Mood
    Bored
    Post Results and stop the damn flaming

    /Approved

  6. #34
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    7 downloads already.. eventually somebody will say something about it lol

    now its at 16 and still no word.. i dunno if thats good or bad...
    Last edited by Grim; 08-06-2009 at 06:11 PM.
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  7. #35
    Ryzon's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    78
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    My Mood
    Bored
    Where is ending banner.exe cant seem to find it

  8. #36
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Ryzon View Post
    Where is ending banner.exe cant seem to find it
    C:\Nexon\Combat Arms <<< EndingBanner.exe with CAV.exe and rwdata2.bin.. all in the same folder.. as well as debug and dump reports

    if you cant find it, its not that important.. doesnt make the hack work or anything its just so your game will run better... endingbanner.exe is exactly what it says.. when you exit CA you have to wait for it to pop up and close out of it.. i usually get a lot of lag when i have ending banner loading
    Last edited by Grim; 08-06-2009 at 06:16 PM.
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  9. #37
    Ryzon's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    78
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by WarPathSin666 View Post
    C:\Nexon\Combat Arms <<< EndingBanner.exe with CAV.exe and rwdata2.bin.. all in the same folder.. as well as debug and dump reports
    Thanks. Guess its not in there lol.

  10. #38
    Otooles's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Confused
    hey it works but how do i change resolution i press insert before login in but i cant change resolution on the little menu

  11. #39
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Otooles View Post
    hey it works but how do i change resolution i press insert before login in but i cant change resolution on the little menu
    resolution is the cog on the top right hand corner of the game screen.. not the hacks menu
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  12. #40
    Otooles's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Confused
    ya i have that set to the correct res it goes full screen when game starts just not full while in lobby

  13. #41
    Ryzon's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    78
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    My Mood
    Bored
    I got into the game but it d/c's me
    Last edited by Ryzon; 08-06-2009 at 06:32 PM.

  14. #42
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Otooles View Post
    ya i have that set to the correct res it goes full screen when game starts just not full while in lobby
    yup.. thats the way it is
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  15. #43
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Ryzon View Post
    I got into the game but it d/c's me
    compatibility mode?
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  16. #44
    Ryzon's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    78
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by WarPathSin666 View Post
    compatibility mode?
    I tried 95 but it doesn't work it just says Cannot find d3d9.dll and I injected it but it doesnt do anything and the game does not go windowed mode the only one that works for me is 2000 but I get d/ced.
    EDIT: Yup Both files and my av is off. Its cool and yes I did them in the right order. It just goes full screen then 5 seconds after d/c.
    Last edited by Ryzon; 08-06-2009 at 06:43 PM.

  17. #45
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Ryzon View Post
    I tried 95 but it doesn't work it just says Cannot find d3d9.dll and I injected it but it doesnt do anything and the game does not go windowed mode the only one that works for me is 2000 but I get d/ced.
    you injected both files? and your anti virus is off? and it doesnt go into windowed mode? sounds like your AV caught the files

    edit: sorry to ask but did u put them in the right order? d3d9.dll first and d3dx9_33.dll second? meaning that you browse for d3d9 first
    Last edited by Grim; 08-06-2009 at 06:41 PM.
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Tutorial/Release] XFIRE hack does work without DC!
    By Noxit in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 60
    Last Post: 07-31-2009, 11:37 AM
  2. Alt tabbing while using the xfire hack
    By chrisssj3 in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 16
    Last Post: 07-26-2009, 12:22 PM
  3. Xfire Hacks Combat arms hacks working as of 12/07/09
    By Ghty82 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 33
    Last Post: 07-12-2009, 09:46 AM
  4. [Patch] August 6th, 10:00pm - August 7th, 3:00am PDT
    By Protendo in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 57
    Last Post: 08-06-2008, 01:45 PM
  5. [Patch] August 6th, 10:00pm - August 7th, 3:00am PDT
    By Vashe in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 08-06-2008, 11:16 AM

Tags for this Thread