Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast
Results 151 to 165 of 175
  1. #1
    shaddow81's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    The Great North
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    My Mood
    Devilish

    [RELEASE] Autoinstall Autohax Updated

    *I fixed some bugs in the .bat file. please re-download, and install again. it does everything the same, but it should work better.
    when you install the new version with the old version still installed, it will just patch the files.
    instructions for the new version are the same as for the old version.
    THANK YOU*




    Shaddow81's Combat Arms Auto hack
    (TNT HACKS + NO RECOIL + AUTO DELETE OF ALL NEXON SPYWARE)

    Yes I am a choob to MPGH... I am just trying to help people out!!
    Please don't flame me for being a choob or spam this thread about me
    being a choob thank you

    I have to give thanks to Corndog5595 for helping me get this release off the
    ground. If it was not for him I might not be posting this right now.

    I dont claim any hacks included to be mine or made by me
    the only thing that is made by me is the auto installer
    and the automation of all the hacks!!!


    This will auto install a hack pack on your computer.
    when ran it will auto remove Nexon spyware and load
    the TNT Hack with a no recoil macro and start CA for
    you!!!

    1. unrar CAHAX v1.5.rar
    2. Run the Installer (CAHAX v1.5.exe
    3. It will place a folder in your c:
    drive called SWDrivers (you cannot
    change the location of this folder
    if you do it wont work!!!)in that
    folder will be 2 icons one is a
    skype icon and the other is a
    uninstaller... In the skype icon
    are all the hack files!!!
    4. After the install your combat arms
    icon on the desktop will be replaced
    with my icon (looks the same) Click
    it as if you were going to run CA
    you will see a dos window open (at
    this time it will be removing all
    the Nexon spyware) next it will tell
    you to press anykey to start!!!
    5. Your injector and no recoil
    macro will open in minimized state
    (the injector will have all the settings
    set for you no need to config)
    6. Just hit game start and go into the
    game... At logon hit insert on your
    keyboard a window will popup on the
    left hand corner select only player
    chams, wep.chams, and full bright
    after you are done hit insert one
    more time and the little window
    will close.
    7. when ingame hit F6 to turn no recoil
    on and off!!!!

    8. GO HAVE FUN!!!!!!!


    Note: Make sure you run in NO Compatibility mode, Run it as Admin, (or have UAC turned off)
    this has only been tested with Windows Vista and Windows 7!!! It was made and used on Windows 7 RTM
    x64. And lastly Combat Arms has to be in it default location and dont change where my installer
    installs the hacks or none of this will work!!!


    Virus Scan
    Virustotal. MD5: 27dc411467873671a4d06c00d40b483f SPR/Tool.inj.268800 Win32:Spyware-gen Trojan.Packed.650
    The false positive comes from the TNT Hack dll

    TUT Video
    [YOUTUBE]<object width="660" height="525"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MwX4n6Wf9LU&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd 311b&hd=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MwX4n6Wf9LU&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd 311b&hd=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="525"></embed></object>[/YOUTUBE]

    Screenshots


    This hack has been working fine for me with no D/C!!!
    I use Windows7 Final RTM x64

    Edit:
    Quote Originally Posted by Iceyair View Post
    K I got it to work i reinstall netframe 3.5 i ran short cut with adminster but this time its different when i click game start it pops up another web i close it then i press insert there it it Ty for TuT For help try this
    1 Reinstall Netfram work 3.5 Download details: .NET Framework 3.5 just dl it and install
    2 run short cut as adminster by right click and click adminster
    3 click game start
    4 close web page and have fun i hope this helps



    This external link is approved by me-Obama(look at post edited if you really don't believe its me.

    http://www.megaup load.com/?d=A2VBJ15N

    Virus scan for new link:
    Virustotal. MD5: eaf8ccd0fa74359e0acd8faa4bbfb2dc SPR/Tool.inj.268800 Win32:Spyware-gen Trojan.Packed.650
    Last edited by Obama; 08-09-2009 at 11:41 PM.

  2. The Following 11 Users Say Thank You to shaddow81 For This Useful Post:

    3004161 (08-09-2009),Chaprnks (08-12-2009),emilio1983tachira (08-09-2009),exonian (08-09-2009),HeavyCalibre10 (08-09-2009),HergahFatal (08-10-2009),[MPGH]Justin (08-09-2009),mariofan901 (08-09-2009),Rocco (08-10-2009),SABIR (08-09-2009),socerants (08-12-2009)

  3. #151
    Khahnlehuu's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    112
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Sad
    yeshhh it works

  4. #152
    gallopokoi's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,584
    Reputation
    15
    Thanks
    226
    My Mood
    Cheeky
    Alright, well, I can't be bothered to read 16 pages of posts, so this may have been asked, and I couldn't find it in the main post, but If i'm running Windows XP SP2, do I have to get the D3D9.dll from my WINDOWS folder? ( I havent redownloaded yet, so I dunno if d3d9 or whatever is still there, Yes, I'm a noob. )

    ~Gallopokoi

  5. #153
    Bl00dx's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Confused
    its not working for me i run as admin and everything but when i press insert no box appears im running on Vista


    Edit: The no recoil thing works but when i press insert the box doesnt appear at the login page
    Last edited by Bl00dx; 08-10-2009 at 11:51 PM.

  6. #154
    gallopokoi's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,584
    Reputation
    15
    Thanks
    226
    My Mood
    Cheeky
    Alright, Just tested on Windows XP Sp2. I go ingame with Fulllbright and Chams on, Join a Junkflea game, The whole map is screwy, (I still owned) But Then I D/c.. Gonna Test with windows XP Sp2 D3d9.dll now. WIll post back, and might have a screenie.

  7. #155
    shaddow81's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    The Great North
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Iceyair View Post
    Lol it works my 2n day with it Great hey shadow urs didnt give us exp and gold but obama does?
    As far as I know the EX/GP thing is a server glitch and has nothing to do with the hacks!!!

    Quote Originally Posted by gallopokoi View Post
    Alright, well, I can't be bothered to read 16 pages of posts, so this may have been asked, and I couldn't find it in the main post, but If i'm running Windows XP SP2, do I have to get the D3D9.dll from my WINDOWS folder? ( I havent redownloaded yet, so I dunno if d3d9 or whatever is still there, Yes, I'm a noob. )

    ~Gallopokoi
    Quote Originally Posted by gallopokoi View Post
    Alright, Just tested on Windows XP Sp2. I go ingame with Fulllbright and Chams on, Join a Junkflea game, The whole map is screwy, (I still owned) But Then I D/c.. Gonna Test with windows XP Sp2 D3d9.dll now. WIll post back, and might have a screenie.
    As far as I know trying to run in XP is a no go or very very flaky

    Quote Originally Posted by Bl00dx View Post
    its not working for me i run as admin and everything but when i press insert no box appears im running on Vista


    Edit: The no recoil thing works but when i press insert the box doesnt appear at the login page
    You might want to make sure you anti virus did not delete the good stuff.dll as that is the TNT Hack and its a false positive!!!
    Last edited by shaddow81; 08-11-2009 at 12:42 AM.
    My To Do List
    = Have Not Finished = Have Finished
    {}10 posts
    {}25 posts
    {}50 posts
    {}100 posts
    {}200 posts
    {}300 posts
    {}400 posts
    {}500 posts
    {}1000 posts
    {}Post a Release
    {}Make Your Own Hack
    {}Get Called a Hacker when not hacking
    {}Get Called a Hacker when hacking
    {}Get Called a Noob
    {}Get Double Kill
    {}Get Multi Kill
    {}Get Ultra Kill
    {}Get Fantastic
    {}Get Unbelievable
    {}Finish This List


  8. #156
    Iceyair's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    188
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    If You have Vista u have problems did u even read my Post and Shadow putted my post on his First post on the page?
    I'm ABC

  9. #157
    monslayer604's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    fagtown
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Doesn't work for me. Everything with the DOS window comes up as planned, I go into CA, i press insert at login screen, nothing happens.

    Using vista.

  10. #158
    Iceyair's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    188
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    Quote Originally Posted by monslayer604 View Post
    Doesn't work for me. Everything with the DOS window comes up as planned, I go into CA, i press insert at login screen, nothing happens.

    Using vista.
    mmm people are haveing trouble with this is cause they dont ever read all the post
    Last edited by Iceyair; 08-11-2009 at 03:34 PM.
    I'm ABC

  11. #159
    n3m1s1s's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Torontonomnomnomom
    Posts
    1,754
    Reputation
    34
    Thanks
    232
    My Mood
    Fine
    Bump!



  12. #160
    zachman456's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    161
    Reputation
    9
    Thanks
    10
    My Mood
    Cynical
    its .bat?
    isnt that a shutdown/spammer program file?
    if it is i refuse to donwload!

  13. #161
    Iceyair's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    188
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    Quote Originally Posted by n3m1s1s View Post
    Bump!
    Was that neccesory
    I'm ABC

  14. #162
    Iceyair's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    188
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    Quote Originally Posted by zachman456 View Post
    its .bat?
    isnt that a shutdown/spammer program file?
    if it is i refuse to donwload!
    Hello Choob even though ur a memmber the extrenal link is uploaded by Mod Obama Dont belive just dont bother then.
    I'm ABC

  15. #163
    shaddow81's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    The Great North
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    My Mood
    Devilish
    Iceyair you are double posting just to let you know!!! I dont want to see you get the ban hammer...
    My To Do List
    = Have Not Finished = Have Finished
    {}10 posts
    {}25 posts
    {}50 posts
    {}100 posts
    {}200 posts
    {}300 posts
    {}400 posts
    {}500 posts
    {}1000 posts
    {}Post a Release
    {}Make Your Own Hack
    {}Get Called a Hacker when not hacking
    {}Get Called a Hacker when hacking
    {}Get Called a Noob
    {}Get Double Kill
    {}Get Multi Kill
    {}Get Ultra Kill
    {}Get Fantastic
    {}Get Unbelievable
    {}Finish This List


  16. #164
    n3m1s1s's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Torontonomnomnomom
    Posts
    1,754
    Reputation
    34
    Thanks
    232
    My Mood
    Fine
    Still crashes



  17. #165
    shaddow81's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    The Great North
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by n3m1s1s View Post
    Still crashes
    Is it D/Cing you?? or is CA crashing? what OS are you running?

    Do you have a anti virus running?

    If you have Vista do you have UAC turned off?
    My To Do List
    = Have Not Finished = Have Finished
    {}10 posts
    {}25 posts
    {}50 posts
    {}100 posts
    {}200 posts
    {}300 posts
    {}400 posts
    {}500 posts
    {}1000 posts
    {}Post a Release
    {}Make Your Own Hack
    {}Get Called a Hacker when not hacking
    {}Get Called a Hacker when hacking
    {}Get Called a Noob
    {}Get Double Kill
    {}Get Multi Kill
    {}Get Ultra Kill
    {}Get Fantastic
    {}Get Unbelievable
    {}Finish This List


Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast

Similar Threads

  1. [Release]Rsbuddy Utilities-Updated Webhost.
    By killtrocity in forum Runescape Hacks / Bots
    Replies: 12
    Last Post: 05-24-2011, 04:33 PM
  2. [Release] Prophunt Mod (updated)
    By zxz0O0 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Server / GSC Modding
    Replies: 22
    Last Post: 09-23-2010, 11:21 AM
  3. (release) Prox V2 Updated!!
    By prox32 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 07-10-2007, 10:28 PM
  4. [Release] chipper12's updated hack pack!!!
    By chipper12 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 06-09-2007, 12:35 PM

Tags for this Thread