Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    TheIceLord's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    125
    Reputation
    12
    Thanks
    9

    Run CA in Compatiablilty mode?

    I can't seem to run CA in any sort of compatiablilty mode.

    When I double click the launcher, it shows that it's checking the version, then that picture disappears and nothing else comes up.

    Task Manager shows that CombatArms.exe is running, but I don't see anything.

    I'm running Vista 32x

  2. #2
    BSG.Flash's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    広島沖縄
    Posts
    3,245
    Reputation
    30
    Thanks
    219
    My Mood
    Angelic
    What does this have to do with running in compatibility?..

    ..::Latest::..

    ..::Gifts::..
    [][][][][][]

  3. #3
    Corndog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Salem, NH
    Posts
    10,139
    Reputation
    526
    Thanks
    2,906
    combatarms.exe is the launcher. does it come up at all when you are running in compatibility mode?
    Use the help thread and post this same question...
    http://www.mpgh.net/forum/164-combat..****ns-here.html
    /Close Please.

  4. #4
    TheIceLord's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    125
    Reputation
    12
    Thanks
    9
    Quote Originally Posted by BSG.Flash View Post
    What does this have to do with running in compatibility?..
    It appears that i'm doing something wrong, and therefore unable to run CA in compatiablilty mode.

  5. #5
    Banned4life's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    New York
    Posts
    1,256
    Reputation
    12
    Thanks
    111
    My Mood
    Buzzed
    something is corrupt or missing in ur CA folder try reinstalling the game

  6. #6
    icantlolanymore's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    185
    Reputation
    10
    Thanks
    32
    My Mood
    Angry
    Gosh, if the mods stickied my THREAD it would have helped you, well

    Change the colour to 15bit, left click CA launcher and click properties, in comp tab make it 256 colours now as SOON as you load the launcher quickly click game starts, this must be in 256 colour resolution if it doesn't work also change the theme to windows basic. GG

  7. #7
    TheIceLord's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    125
    Reputation
    12
    Thanks
    9
    Nothing is wrong with my CA.

    It runs perfectly without compatiability mode.

    The launcher just dosen't come up when i'm running compatiablity.

  8. #8
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by TheIceLord View Post
    Nothing is wrong with my CA.

    It runs perfectly without compatiability mode.

    The launcher just dosen't come up when i'm running compatiablity.
    Quick fix. Dont run in compatibility

  9. #9
    TheIceLord's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    125
    Reputation
    12
    Thanks
    9
    It's required for some hacks like speed hack.

    I got icantlolanymore's way to work after failing to be fast enough to click the start button for over 20 times.

    It also appears that TnT chams does not work with CA running in compatiability mode.
    Last edited by Obama; 08-14-2009 at 01:51 AM.

  10. #10
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    http://www.mpgh.net/forum/164-combat...lity-mode.html

    Does this thread help you at all?

Similar Threads

  1. How to run in window mode?
    By rolls in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 12-13-2009, 06:48 PM
  2. *SOLUTION FIX FOR PEOPLE WHO CANT RUN COMBAT ARMS IN COMPATABILITY MODE*
    By icantlolanymore in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 15
    Last Post: 08-09-2009, 03:25 AM
  3. god mode!!!!!!!!!!
    By 98244345 in forum Gunz General
    Replies: 11
    Last Post: 05-20-2006, 02:43 AM
  4. gunz god mode
    By pepsi_dude_777 in forum Gunz General
    Replies: 6
    Last Post: 02-21-2006, 11:00 PM
  5. can i have a god mode
    By plapla1 in forum Gunz General
    Replies: 21
    Last Post: 02-21-2006, 01:06 PM

Tags for this Thread