Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 78
  1. #1
    mshjr's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    weojfbgwj
    Posts
    55
    Reputation
    10
    Thanks
    5

    How to get HeadShot.exe aimbot to work more than one game /w chams

    Hey there all
    I was luky enough to grap tht aimbot while it was out

    Ne how i will give u a quick and ez setup of how to make the aimbot work more thn one game and with chams WOOT


    First off here's what u need
    1.) NeverBorns Bypass
    2.) Corndogs Tnt hack.dll
    3.) D3D9.dll
    4.) HeadShot.exe
    5.) ValkyrieMeM thingy (Idk why but the aimbot wouldnt run more thn one game w/o it)

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~

    1.) Firstly Open PerX or Valkyrie and set to auto inject into Engine.exe
    2.) I will not being uping the files simply because im too lazy
    3.) Alright in this order put the .dll's d3d9.dll, Tnthack.dll, Nbproductions.dll, valkyrieMeM.dll
    4.) Now open Headshot.exe as admin (Open Headshot.exe Before Ca But after perX)
    5.) Now start CA and w8 for everything to inject and go away (cept for the valkyrie mem)
    6.) Join a server then a chnnle then a game.
    7.) while in game press insert and put on Chams, Weapn chams, and fullbright
    8.) To use aimbot Hold the shift key
    9.) Have fun and thank me if i helped ^_^


    I take no credit for ne of these hacks
    All credit goes to the makers

    Btw Im using vista x64 running CA in Windows Xp sp2 compt mode

  2. The Following 4 Users Say Thank You to mshjr For This Useful Post:

    jacob16O6 (08-18-2009),Takezhi (08-17-2009),XGelite (08-18-2009),xTMx (08-18-2009)

  3. #46
    Banned4life's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    New York
    Posts
    1,256
    Reputation
    12
    Thanks
    111
    My Mood
    Buzzed
    Quote Originally Posted by iloveapples View Post
    Ok u guys r dumb.i mean to make the aimbot go for more than 1 game all u need to do is. 1:Set Combat Arms to Windows 2000 Compatability.2:Open up perx and inject dll's in this order:Ur Chams dll's,NBProductions.3:Open HeadShot.exe.4:Open Combat Arms and Own noobs for ever w/o D/C!
    how does NBProductions.dll help it work more than once?

  4. #47
    codysk14's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    162
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Amused
    idk where this aimbot is

  5. #48
    Mouzie's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Saegertown
    Posts
    9,151
    Reputation
    520
    Thanks
    2,036
    My Mood
    Happy
    The aimbot will not be posted anywhere.

    If I see' I'll PM it to you." posts. Will be removed and subject to be reported for a ban.

    Keep it on MSN or emails.

  6. #49
    Legify's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    subway
    Posts
    964
    Reputation
    16
    Thanks
    485
    My Mood
    Sad
    Quote Originally Posted by Dustyn View Post
    First of all. The aimbot DOES NOT WORK with wall hacks. Secondly, your sig is too fucking huge.
    Roflol yes it does so work with wallhacks.

  7. #50
    -James's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    MEETING TRUNKY ON XBOX. OH WAIT, HE DOESNT HAVE IT
    Posts
    4,942
    Reputation
    41
    Thanks
    817
    My Mood
    Bashful
    YOU CANT UPLOAD THE FUCKING AIMBOT THERE IS ADVERTISEMENTS.
    wait no
    make my day
    upload it and get banned please
    thanks
    nah kidds
    thanks for the TUT it still doesnt work though hahaha

  8. #51
    -James's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    MEETING TRUNKY ON XBOX. OH WAIT, HE DOESNT HAVE IT
    Posts
    4,942
    Reputation
    41
    Thanks
    817
    My Mood
    Bashful
    Quote Originally Posted by Banned4life View Post
    i mean alt tab and reopen the aimbot again
    fail post
    it stops working for me, and apparantly many choobs that pm me about it, when we alt tab
    ROFL

    EDIT:
    EXTREMELY SORRY FOR THE DOUBLE POST
    IM NOT USING MY SHITTY LITTLE HOMEMADE BROSWER NOW SORRY HAHA

  9. #52
    ChamsFinder's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    48
    Reputation
    11
    Thanks
    15
    My Mood
    Tired
    U GUYS WERE NOT ALLOWED TO UPLOAD THE AIMBOT
    CUZ WE COULD GET BANNED FOR ADVERTISEMENT
    WERE SORRY

  10. #53
    999001's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    Australia :))
    Posts
    152
    Reputation
    12
    Thanks
    27
    LOOOLS DOnt Post the aimbot

    Make it last longer !! ROFL

  11. #54
    kira714's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    495
    Reputation
    10
    Thanks
    29
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by ChamsFinder View Post
    U GUYS WERE NOT ALLOWED TO UPLOAD THE AIMBOT
    CUZ WE COULD GET BANNED FOR ADVERTISEMENT
    WERE SORRY
    there was not advertisement in it though

  12. #55
    76ninja's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    female
    Posts
    121
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Sneaky
    Im using the headshot.exe and im not seeing any advertisements in the aimbot just saying the name of the site, no .com or www. o.O

  13. #56
    999001's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    Australia :))
    Posts
    152
    Reputation
    12
    Thanks
    27
    LOOOLS the sites is the advertisement and


    Can u help me ? O_O
    i got the headshot.exe but i wen i press shift it aims at the head but it wont shoot o_O

  14. #57
    TheIceLord's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    125
    Reputation
    12
    Thanks
    9
    Soultion: Hold down shift and spam click mouse.

  15. #58
    999001's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    Australia :))
    Posts
    152
    Reputation
    12
    Thanks
    27
    LOOLS thanks for the idea, it didnt work but it led me to a soloution which did Thanks

  16. #59
    XGelite's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Enter text here
    Posts
    1,347
    Reputation
    12
    Thanks
    274
    Quote Originally Posted by Mikid420 View Post
    HEADS UP FROM A VIP. SOMEONE POSTED HEADSHOT.EXE ON ANOTHER FORUM, IT IS MADE BY DRUNK CHEETAH FROM RAGE KINGS, IT IS PACKED WITH A VIRUS. I do not know firsthand, but someone said they opened it in sandbox and it forced cmd prompt to continuously open.
    umm no...i use it,and it does not have a virus.

  17. #60
    XGelite's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Enter text here
    Posts
    1,347
    Reputation
    12
    Thanks
    274
    Quote Originally Posted by 999001 View Post
    LOOOLS the sites is the advertisement and


    Can u help me ? O_O
    i got the headshot.exe but i wen i press shift it aims at the head but it wont shoot o_O
    change your sprint key from shift to something else like "X". then it should fire.
    CA is trying to sprint and fire at the same time..but that cant happen. :P

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast

Similar Threads

  1. HOW TO GET an087535's HACK TO WORK
    By gsu in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 18
    Last Post: 06-11-2009, 02:47 AM
  2. How to get the battlefield Ultimate hack working
    By zifra in forum Battlefield Heroes Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 04-17-2009, 04:12 AM
  3. [TUT] How to get MPGH PUB v1.01 Working.
    By Zhellbound in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 145
    Last Post: 10-18-2008, 01:58 PM
  4. [Tutorial] How to get the Wall hack to work.
    By wr194t in forum WolfTeam Hacks
    Replies: 38
    Last Post: 03-01-2008, 03:52 AM
  5. How to get standard exe template for VB?
    By wakaraka in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 10-17-2007, 06:43 PM

Tags for this Thread