Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 16 of 16
  1. #1
    999001's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    Australia :))
    Posts
    152
    Reputation
    12
    Thanks
    27

    Angry Combat Arms not working for me ;(

    HELP NEEDED PLEASE

    Heys i just finished up on some homework and when i clicked on the comabt arms icon it loads up i click game starrt then hackshield loads, the screen goes black for like 1 sec then it just goes back to my desktop and no error message or ending banner etc D:

    I dont know what to do Suggestions?

    * Help thread is a waste of time for me , i post there and my problems never gets answered so i posted here)
    * Please dont flame etc. *

  2. #16
    999001's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    Australia :))
    Posts
    152
    Reputation
    12
    Thanks
    27
    Quote Originally Posted by User1 View Post
    THEN TOO BAD USE IT OR DON'T POST AT ALL LOL. Anyway, just reinstall. It is a 2 hour download and you don't need to patch if you download from Nexon's website. You can ask for more help in the meanwhile..
    Nah im fine :L
    ill just keep waiting :P
    i might system restore D:

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. combat arms not working in europe
    By boazie in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 05-01-2009, 05:33 AM
  2. Free public combat arms not working
    By evilbreed25 in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 03-19-2009, 09:02 AM
  3. Combat Arms not working
    By YoshiVander in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 12-27-2008, 05:18 PM
  4. combat arms not working
    By cs0419 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 12-27-2008, 05:15 PM
  5. Combat Arms not working
    By nikin in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 09-07-2008, 06:51 AM

Tags for this Thread