Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 92
  1. #1
    iownageXD's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    1,231
    Reputation
    61
    Thanks
    178
    My Mood
    Angelic

    iOwnage's Public Hack :D

    Well, last one got patched..
    I just made a quick new one, enjoy!
    Credits go to me x)

    Hotkeys/Screeny


    Trainer Scan
    Virustotal. MD5: 17f45c7920ee476d1300bf53f14d967b Trojan.Win32.Delf.abt

    Bypass Scan
    Virustotal. MD5: 201f205a3cfe3ddae054556ee3ec11e3 Riskware.Hook.CombatArms!IK W32/Heuristic-KPP!Eldorado Trojan.Agent.ATV

    Here's a small tut if it d/c's for you;

    1. Start CA
    2. Once you log in, inject the bypass
    3. Use the hack for about 3-5games
    4. Re-inject the bypass
    5. Repeat step 3-4, and continue on.
    Last edited by iownageXD; 08-21-2009 at 08:56 PM.

  2. The Following 7 Users Say Thank You to iownageXD For This Useful Post:

    -Geforce- (08-21-2009),caspstaytrueXD (08-22-2009),corpse4hire (08-21-2009),hihiman1 (08-22-2009),MKL (08-23-2009),Shadowraccon (08-22-2009),zayn313 (08-21-2009)

  3. #76
    MKL's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    Nice hack go test

  4. #77
    iownageXD's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    1,231
    Reputation
    61
    Thanks
    178
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by NeverBorn View Post
    i'm fine with the program, it's just the bypass.
    VB doesn't need bypass, I'm pretty sure non-ce programs don't need them too xD

  5. #78
    NeverBorn's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    stealing from the cookie jar
    Posts
    1,569
    Reputation
    12
    Thanks
    563
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by iownageXD View Post
    VB doesn't need bypass, I'm pretty sure non-ce programs don't need them too xD
    GAH... i hate my pc =.=

  6. #79
    UxGotxShot's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    262
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    Didn't iOwnage say the last feature got patched or something like that? well which one specifically? I think ill use, testing it now....

  7. #80
    UxGotxShot's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    262
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    Quote Originally Posted by FuzzMuffin View Post
    Its probably only working for vista 32bit and windows7 and windows xp again ><.?
    Im going to test it since ppl say it does and dont work i wana know if its just for a specific os.
    uhh most people 1 of those 3 these days. well i tested and all it does for my Win. Xp 32bit sp. 3 is close it before i get to login screen. Running CA in compatibility mode for win. 95.

  8. #81
    iownageXD's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    1,231
    Reputation
    61
    Thanks
    178
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by UxGotxShot View Post
    uhh most people 1 of those 3 these days. well i tested and all it does for my Win. Xp 32bit sp. 3 is close it before i get to login screen. Running CA in compatibility mode for win. 95.
    You're not supposed to open before log-in screen.

  9. #82
    gb364's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Sneaky
    Ok heres what i do when it dcs me
    -start ca
    -alt tab at login screen and run bypass (on admin)
    -run hack admin too
    -login and..... dc it works for like 15 seconds than it closes.

    i run everything as admin and am running vista 64 bit does it not works for 64 bit?
    Last edited by gb364; 08-23-2009 at 01:21 AM.

  10. #83
    iownageXD's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    1,231
    Reputation
    61
    Thanks
    178
    My Mood
    Angelic
    someone go in game with me to help me find super spy addy

    bravo - chan 9 - room called mpgh - pw is mpgh

  11. #84
    Symbol's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    New York
    Posts
    316
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    Nice job iOwnage.
    Sadly this wont work for any 64bit computers
    Unless its created as a trainer within C++ or w/e..

  12. #85
    iownageXD's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    1,231
    Reputation
    61
    Thanks
    178
    My Mood
    Angelic
    I need one more person to help me out with super spy addy.
    bravo - chan 9 - mpgh - pw is mpgh

  13. #86
    UxGotxShot's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    262
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    Hey people join room Bravo - Channel 9. Room name MPGH. Password is mpgh
    iOwnage is doing some type of test as he posted above.
    Edit:room now closed.
    Last edited by UxGotxShot; 08-23-2009 at 02:53 AM.

  14. #87
    clashbanger101's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    ~!~!~MPGH~!~!~
    Posts
    602
    Reputation
    11
    Thanks
    52
    My Mood
    Cool
    Is this still working for a lot of people?

  15. #88
    Xninja's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Indiana
    Posts
    59
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Doh
    Not for me Im on XP just DCs in like 10 secs like most hacks lol.

  16. #89
    boywithsharingan's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Aggressive
    um would the hotkey be the numbad #'s or the upper lined ones

  17. #90
    iownageXD's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    1,231
    Reputation
    61
    Thanks
    178
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by boywithsharingan View Post
    um would the hotkey be the numbad #'s or the upper lined ones
    Upper lines.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast

Similar Threads

  1. [Release] Here we go again.. iOwnage's Public hack
    By iOwnage in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 17
    Last Post: 08-26-2009, 05:21 AM
  2. iOwnage's Beta Public Hack ....
    By 999001 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 08-10-2009, 04:31 AM
  3. MPGH WARROCK PUBLIC HACK - 12/21/06 - =o
    By Dave84311 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 28
    Last Post: 12-25-2006, 08:51 PM
  4. Mpgh Warrock Public Hack 12-17-06
    By Dave84311 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 17
    Last Post: 12-19-2006, 01:23 AM
  5. bf2 PUBLIC hack
    By kapocris in forum Hack Requests
    Replies: 6
    Last Post: 10-14-2006, 09:37 PM

Tags for this Thread