Thread: Detected?

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Teokevin's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    u.s.a
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Dead

    Detected?

    HEY SUP GUYS I JUST WANTED TO SAY IF U COULD HELP CAUSE WHEN I START NEVERBORNS SPEED HAX IT IN THE MIDDLE OF THE GAME IT SAYS YOUR SPEED HACK HAS BEEN DETECTED.. AND I LOGG OFF

    OK THANX GUYS




    DEADLY HAX0R WATCH OUT.
    AND... UM..

    YOU JUST GOT OWNED!!


    [IMG]http:/pedo.com/pics/pedobear-sneaks-into-bedroom.gif[/IMG]

  2. #2
    -James's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    MEETING TRUNKY ON XBOX. OH WAIT, HE DOESNT HAVE IT
    Posts
    4,942
    Reputation
    41
    Thanks
    817
    My Mood
    Bashful
    Fag

    Sorry, but go post i nthe help section
    you cant put it to 5000000 speed and 1 sleeptime cusae u will immedietly get closed
    make it 1.2 and 7 sleeptime then increase by 1.3 every 3 games
    bye noob

  3. #3
    Bargin's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    341
    Reputation
    10
    Thanks
    162
    My Mood
    Asleep
    what speed did u set it to when u first started the game and was on login screen???



    And Stumpy dont be mean if someone has some questions
    http://www.habamon.com/monster/Cyborg
    Help me raise my Habamon!


    [/url][/url]


    Respect List
    None so far

  4. #4
    Vizz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Five ★'s
    Posts
    3,245
    Reputation
    112
    Thanks
    1,968
    My Mood
    Bored
    Help Thread next time.

  5. #5
    User1's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    female
    Location
    Above the influence
    Posts
    4,085
    Reputation
    61
    Thanks
    4,294,967,295
    My Mood
    Crappy
    :/ Set it lower. Solution found. Plox close.
    Any donations would help


    Quote Originally Posted by Bombsaway707

    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Blood

    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Alby-kun


    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Ali

    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by CodeDemon
    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Jussofresh View Post
    HOLY SHIT ITS USER1!
    [21:13] CoderNever: HOLY SHIT ITS USER1!
    Yes it is me... Yup Yup




  6. #6
    clashbanger101's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    ~!~!~MPGH~!~!~
    Posts
    602
    Reputation
    11
    Thanks
    52
    My Mood
    Cool
    If you set the speed too high it will detect you. Try starting out with 1.2, play 3 games, raise it to 1.3, play a couple more games then keep raising it by .1 etc...

  7. #7
    Katie_Perry's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    3,089
    Reputation
    31
    Thanks
    175
    My Mood
    Sneaky
    Don't worry, about that. Happened to me twice, no problems. They just want to scare you! xP

  8. #8
    Teokevin's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    u.s.a
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Dead
    Wait one more Question So i increase sleeptime and speed by 1.3 every 3 matches?




    DEADLY HAX0R WATCH OUT.
    AND... UM..

    YOU JUST GOT OWNED!!


    [IMG]http:/pedo.com/pics/pedobear-sneaks-into-bedroom.gif[/IMG]

  9. #9
    SmokeyBear's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,676
    Reputation
    26
    Thanks
    316
    no you increase it by .1 every 3 matches...you cant just set it to 50,000

  10. #10
    Teokevin's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    u.s.a
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Dead
    Thank You Guys i really appreciate it




    DEADLY HAX0R WATCH OUT.
    AND... UM..

    YOU JUST GOT OWNED!!


    [IMG]http:/pedo.com/pics/pedobear-sneaks-into-bedroom.gif[/IMG]

  11. #11
    whitten's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,461
    Reputation
    21
    Thanks
    491
    try to help this guy next time guys...
    iownage has a bypass use it instead of NBproductions.dll that should work, at least it works for me..

    like they said use the help thread next time.
    but guys seriously help the guy out instead of all saying use the help thread lol.

Similar Threads

  1. [Detected] MAT automation 1.0.0.1 detect at cib
    By asdfg119714 in forum Mission Against Terror Discussions
    Replies: 17
    Last Post: 02-28-2011, 06:34 PM
  2. [Detected] Mat Automaton Detected Back 28/2/2011
    By afizie98 in forum Mission Against Terror Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 02-28-2011, 05:44 AM
  3. [Detected] Lastest version of MAT Automaton had Detected by MAT China (16/2/2011)
    By yuzihao96 in forum Mission Against Terror Discussions
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2011, 07:55 PM
  4. [Detected] M.A.T Automaton detected !!!
    By amirraj123 in forum Mission Against Terror Discussions
    Replies: 21
    Last Post: 02-18-2011, 06:12 PM
  5. [Detected] AUTOMATON HAD BE DETECTED
    By shinygold in forum Mission Against Terror Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 02-01-2011, 11:06 PM

Tags for this Thread