Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 93 of 93
  1. #1
    Dextral's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    Helloworld.java
    Posts
    742
    Reputation
    52
    Thanks
    72
    My Mood
    Hungover

    Exclamation Game Mode Size Change

    This changes your game size (for any game)
    For Instance: Instead of full screan this makes your screen 3/4 the size of your screen so when you want to not close the game or minimize it you can just go to it!!!


    1.Extract to Desktop
    2.Drag it into your Combat Arms folder
    3.Run the game

    PS: If there is one of these on the site already, my eyes sometimes mistaken me so forgive me plz!

    Picture: Yfrog - gmoptionpicture

    Virustotal. MD5: 08a987568ce5ed8311b831bc9993f613


    Thank if this helped in any way!!

  2. The Following 17 Users Say Thank You to Dextral For This Useful Post:

    alex444455555 (10-10-2009),BetaVersion (10-06-2009),ForksRNotEmo (10-07-2009),kentonyu (10-08-2009),l0lz0rs (10-05-2009),linuxandmegasrulz (10-05-2009),Mike2760 (10-12-2009),mxshwarz (10-05-2009),rabownz (10-19-2009),ryandanny (10-05-2009),Shadowraccon (10-17-2009),sneezing panda (10-16-2009),TehLaw (10-12-2009),thechipmyster (10-07-2009),TodayYouFail (10-12-2009),Velta (10-05-2009),zeco (10-08-2009)

  3. #91
    Threadstarter
    I'm Flamewor10's Virginity
    Premium Member
    Dextral's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    Helloworld.java
    Posts
    742
    Reputation
    52
    Thanks
    72
    My Mood
    Hungover
    Quote Originally Posted by -A-TechMonkeyProduction View Post
    wait so does this change it into a window or just makes it smaller?


    oh and can u put a screen shot of it please
    You dont see the screenie??

  4. #92
    redspartan927's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    65
    Reputation
    10
    Thanks
    188
    My Mood
    Aggressive
    That doesnt work, i extract to my desktop, and drag into CA folder, but when i start, it goes to fullscreen mode. (I am running Vista-64)

  5. #93
    KING's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,770
    Reputation
    702
    Thanks
    3,074
    My Mood
    Angry
    Quote Originally Posted by redspartan927 View Post
    That doesnt work, i extract to my desktop, and drag into CA folder, but when i start, it goes to fullscreen mode. (I am running Vista-64)
    Yeah, sade to say, but this patched.

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567

Similar Threads

  1. [Help] Change server game mode?
    By winningfreak in forum Battlefield 3 (BF3) Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 10-02-2011, 06:41 AM
  2. who likes the new game mode
    By migizzle in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 22
    Last Post: 12-19-2008, 06:32 PM
  3. Who here thinks the new game mode is awsome?
    By Inferno767 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 12-18-2008, 06:16 PM
  4. [POLL]What is you're favorite game mode
    By XxeekXx in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 49
    Last Post: 10-12-2008, 01:32 PM
  5. New game modes
    By csnreyes in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 16
    Last Post: 07-31-2008, 02:54 PM

Tags for this Thread