View Poll Results: Does this hack work for you?

Voters
409. This poll is closed
  • Yes

    117 28.61%
  • No

    292 71.39%
Page 24 of 39 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast
Results 346 to 360 of 576
  1. #1
    thechipmyster's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In the Duelist Kingdom
    Posts
    879
    Reputation
    10
    Thanks
    185
    My Mood
    Amazed
    UNDETECTED

    as of Dec 13/2009

    NEW DOWNLOAD NOW AVAILABLE
    (IT INCLUDES A WORKING .INI FILE)
    This is a download for Enriqueb's Speed Hack.
    (Yes, it might have been out before, you DON'T have to REMIND ME)

    It has come to my attention that this hack is mostly working for users with 64 bit OS', BUT it still works for many 32 bit users like myself. I am unsure of why, but I hope to solve the problem soon.
    I will also try to post a video of the hack working in CA as soon as I can (for the non believers).


    Info:
    [LEFT]
    *This works on ALL Windows OS'.
    *Vista users, you may have to actually login as "the administrator" of your comp, not just use the admin rights option
    *This hack is undetected by Hack Shield, and Nexon.
    *This hack does NOT require a bypass.
    *Please read the whole thread instead of posting and dumb reply.
    *This hack may not go above 1.7 speed anymore due to a change in CA's Engine.exe file.

    Instructions:

    1)Download file. (delete the ".ini" file from your completed download)
    2)Make sure injector and .dll's are in same folder.
    3)Open Valkyrie Injector (vista users turn on admin rights)
    4)" Engine.exe " as program name.
    5)Click "add" button, add d3d9.dll, and Enriqueb's Speedhack.dll
    6)Click "inject" (for autoinject, select it in the Valkyrie Settings)
    7)Start CA
    8)Change the speed. Choose 1.1-1.7(change speed quickly before CA launches fullscreen, or alt+tab out of CA. Leave the "sleep time" at 5, it works the best.)

    Trouble Shooting:

    -Have updated DirectX files
    -Resolution or windowed mode have no effect with this hack working/not working.
    -Vista users should have Valkyrie and Engine.exe files with admin rights turned on
    -For some users, going into Valkyrie's Settings and changing both delay speeds to 50 will help make a faster, better injection.
    I have my Valkyrie settings at 50, 100, and I turn on auto inject, and close upon injection. Give those ideas a try."
    -If an error for d3d9.dll appears when attempting injection, use the d3d9.dll from your win32 folder.
    -Make sure to have all your MS .Net Framework files 1.1, 2.0, 3.0, and 3.5
    -START SPEED OFF AT 1.1 BEFORE JUMPING TO A HIGH NUMBER



    Screenshots:







    This is my newer download for the speed hack with a usable .ini file included, and 2.0 Valkyrie.

    Virus scans:

    Virustotal
    VirSCAN



    Updated hack file below:
    Last edited by Liz; 12-15-2009 at 04:17 PM.

  2. The Following 42 Users Say Thank You to thechipmyster For This Useful Post:

    aadolf (12-17-2009),abuzittin (06-09-2011),andrew77 (12-06-2009),breaksafe (11-14-2009),CIA (12-07-2009),cru0 (11-26-2009),DangerMan666 (11-29-2009),debohax (11-14-2009),Ducky123 (12-26-2009),dura2 (11-18-2009),fbiepidemic (11-28-2009),jijee (12-12-2009),jkio222 (11-27-2009),Jsue (12-12-2009),KiLlArRo2 (11-29-2009),kingkira777 (12-09-2009),Luke6.5 (11-30-2009),M P G H Amy* (01-07-2010),mew005 (11-27-2009),Midrash (12-05-2009),minamdonaj (11-30-2009),OneDkGamer (06-26-2013),prerofan (12-11-2009),Princessian (11-30-2009),procurando (12-12-2009),ra1ndr0ps (12-15-2009),RawVb (11-13-2009),repapermunky (12-02-2009),roteman3 (12-12-2009),shadow2345 (11-30-2009),sniper6502 (12-20-2009),sommotommo (11-27-2009),spysweeper444 (12-06-2009),ssj58trunks (11-26-2009),sunnid (12-08-2009),TearsOfRaz (11-14-2009),thekingbx (12-25-2009),thescarface2 (12-02-2009),uggsrockk (12-02-2009),W4ffles (11-14-2009),xeroxide (11-26-2009),xkwx99157 (11-22-2009)

  3. #346
    repapermunky's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    The Bronx, legit. I stole this computer.
    Posts
    117
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Psychedelic
    Just tried it again. It pops up and I applied 1.3 and 1.1 but each time it passes the Combat Arms words flashing, it shows the little hand in the top left corner and crashes... Any ideas? Hoping to use this before it is patched.

  4. #347
    Kevin Rudd's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Parliament House, Canberra, Australia
    Posts
    2,117
    Reputation
    10
    Thanks
    124
    Quote Originally Posted by thechipmyster View Post




    It's not patched.



    As a higher MPGH member, I assume you didn't even bother to try this speed hack, you just chose to read a few posts and be completely judgmental? And if you did actually try it, what were your results?
    I used it before like when it first came out... all the time without the bypass and it worked fine. After this new patch the bypass wouldnt work(not that i used it anyways) but the thing wont work anymore. Its patched for vista service pack 1/ maybe 2. Thats for sure.
    Quote Originally Posted by -James View Post
    If i suck your cock everyday can i get a government job?

    Gillard = Communist
    "Australia stands ready to provide any assistance, such as energy assistance, bilateral development or any safeguard expertise that we may be able to offer


    KEVIN RUDD FOR MM-NEW LEADERSHIP

  5. #348
    Lady GaGa's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    Gamerage
    Posts
    5,147
    Reputation
    140
    Thanks
    333
    My Mood
    Angelic
    it don't work, i keep getting "injection failed"
    its nnot patched and im using XP soooooooooo plz fix for give vid on how to use

  6. #349
    Kevin Rudd's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Parliament House, Canberra, Australia
    Posts
    2,117
    Reputation
    10
    Thanks
    124
    Quote Originally Posted by repapermunky View Post
    Just tried it again. It pops up and I applied 1.3 and 1.1 but each time it passes the Combat Arms words flashing, it shows the little hand in the top left corner and crashes... Any ideas? Hoping to use this before it is patched.
    Thats wat i get, if your using vista then... we have an answer.
    Quote Originally Posted by -James View Post
    If i suck your cock everyday can i get a government job?

    Gillard = Communist
    "Australia stands ready to provide any assistance, such as energy assistance, bilateral development or any safeguard expertise that we may be able to offer


    KEVIN RUDD FOR MM-NEW LEADERSHIP

  7. #350
    c1c50's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Australia, NSW
    Posts
    164
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    it keeps saying corruped file please re-install HELP!!!
    even if i do reinstal same problem

  8. #351
    JIGS4W's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,912
    Reputation
    48
    Thanks
    156
    Then the answer is that it only works for vista n XP but not Win7... Gheeeeeey... i hav win7 lol


  9. #352
    c1c50's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Australia, NSW
    Posts
    164
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    dude i have xp still same problem

  10. #353
    JIGS4W's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,912
    Reputation
    48
    Thanks
    156
    Did it say which file is corrupted?


  11. #354
    c1c50's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Australia, NSW
    Posts
    164
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    no, i tried it again it went to loading screen wen man is running it d/c

    im using the oldway of starting game

  12. #355
    thechipmyster's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In the Duelist Kingdom
    Posts
    879
    Reputation
    10
    Thanks
    185
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by randomhacker View Post
    Then the answer is that it only works for vista n XP but not Win7... Gheeeeeey... i hav win7 lol
    There's some users in past pages that have said it works fine on Win 7.

    Quote Originally Posted by c1c50 View Post
    it keeps saying corruped file please re-install HELP!!!
    even if i do reinstal same problem
    Reinstall wat?

    Quote Originally Posted by jamesman11 View Post
    it don't work, i keep getting "injection failed"
    its nnot patched and im using XP soooooooooo plz fix for give vid on how to use
    Make sure the .dll's are from your pc.

    Quote Originally Posted by repapermunky View Post
    Just tried it again. It pops up and I applied 1.3 and 1.1 but each time it passes the Combat Arms words flashing, it shows the little hand in the top left corner and crashes... Any ideas? Hoping to use this before it is patched.
    Try just leaving the program when it starts up at 2, then when you get to login screen, alt+tab out and change to lower number.
    Respect list:
    [MPGH]Liz, [MPGH]Dave84311, [MPGH][NIG]Obama, [MPGH]whitten, [MPGH]User1, [MPGH]Gourav2122, [MPGH]arunforce, [MPGH]Stumpy, [MPGH]-XpliCitt-, [MPGH]Luke420, [MPGH] ROUGHS3X, [MPGH]xFaith, [GFX]drsynyster, [GFX]EnergyK, [MPGH]jimmydang09, [MPGH]Kingstund101, [MPGH]WarPathSin666, [MPGH]legendaryhack, [MPGH]R3V, [MPGH]hejsan, [MPGH]scruffy, [MPGH]sendi11, [MPGH]bombsaway707
    (If I forgot any mods/admins, please message me.)





    It is most obliged to press thanks for help received.

  13. #356
    shadow2345's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    In YO COUCH! ;)
    Posts
    68
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by thechipmyster View Post
    Try just leaving the program when it starts up at 2, then when you get to login screen, alt+tab out and change to lower number.
    iv tried this and i am having the same problem as repapermunky and it doesnt work =\...any other ideas O_o

  14. #357
    G0ld_User's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    114
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Drunk
    NOT WORKS FOR ME

  15. #358
    Pixipixel_'s Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    VCExpress.exe || France :D
    Posts
    2,088
    Reputation
    27
    Thanks
    741
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by G0ld_User View Post
    NOT WORKS FOR ME


    Tell us the problem. Your post won't help us you know.

  16. #359
    G0ld_User's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    114
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Drunk
    WHEN I PUT 1.5 IT SAID IMPOSIBLE...

  17. #360
    nightbreeze109's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cynical
    I used all the settings you recommended and even put in 1.1 for speed before CA started up but when it reaches the login screen it disconnects. I'm running Win7 32bit

Page 24 of 39 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast

Similar Threads

  1. WORKING SPEED HACK NO SCAM
    By [BANNED] chubi in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 18
    Last Post: 03-17-2009, 06:35 PM
  2. Working Speed Hack (26/11/09)
    By rwkeith in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 39
    Last Post: 02-26-2009, 08:14 PM
  3. Replies: 59
    Last Post: 02-25-2009, 07:52 AM
  4. [Tutorial] How to work Speed Hack in Combat Arms, with MPGH Pub.
    By Emokashi in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 12
    Last Post: 10-28-2008, 03:35 PM
  5. [RELEASE] WORKING SPEED HACK
    By TriggerBot in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 66
    Last Post: 09-15-2008, 05:41 PM