View Poll Results: Does this hack work for you?

Voters
409. This poll is closed
  • Yes

    117 28.61%
  • No

    292 71.39%
Page 27 of 39 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 391 to 405 of 576
  1. #1
    thechipmyster's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In the Duelist Kingdom
    Posts
    879
    Reputation
    10
    Thanks
    185
    My Mood
    Amazed
    UNDETECTED

    as of Dec 13/2009

    NEW DOWNLOAD NOW AVAILABLE
    (IT INCLUDES A WORKING .INI FILE)
    This is a download for Enriqueb's Speed Hack.
    (Yes, it might have been out before, you DON'T have to REMIND ME)

    It has come to my attention that this hack is mostly working for users with 64 bit OS', BUT it still works for many 32 bit users like myself. I am unsure of why, but I hope to solve the problem soon.
    I will also try to post a video of the hack working in CA as soon as I can (for the non believers).


    Info:
    [LEFT]
    *This works on ALL Windows OS'.
    *Vista users, you may have to actually login as "the administrator" of your comp, not just use the admin rights option
    *This hack is undetected by Hack Shield, and Nexon.
    *This hack does NOT require a bypass.
    *Please read the whole thread instead of posting and dumb reply.
    *This hack may not go above 1.7 speed anymore due to a change in CA's Engine.exe file.

    Instructions:

    1)Download file. (delete the ".ini" file from your completed download)
    2)Make sure injector and .dll's are in same folder.
    3)Open Valkyrie Injector (vista users turn on admin rights)
    4)" Engine.exe " as program name.
    5)Click "add" button, add d3d9.dll, and Enriqueb's Speedhack.dll
    6)Click "inject" (for autoinject, select it in the Valkyrie Settings)
    7)Start CA
    8)Change the speed. Choose 1.1-1.7(change speed quickly before CA launches fullscreen, or alt+tab out of CA. Leave the "sleep time" at 5, it works the best.)

    Trouble Shooting:

    -Have updated DirectX files
    -Resolution or windowed mode have no effect with this hack working/not working.
    -Vista users should have Valkyrie and Engine.exe files with admin rights turned on
    -For some users, going into Valkyrie's Settings and changing both delay speeds to 50 will help make a faster, better injection.
    I have my Valkyrie settings at 50, 100, and I turn on auto inject, and close upon injection. Give those ideas a try."
    -If an error for d3d9.dll appears when attempting injection, use the d3d9.dll from your win32 folder.
    -Make sure to have all your MS .Net Framework files 1.1, 2.0, 3.0, and 3.5
    -START SPEED OFF AT 1.1 BEFORE JUMPING TO A HIGH NUMBER



    Screenshots:







    This is my newer download for the speed hack with a usable .ini file included, and 2.0 Valkyrie.

    Virus scans:

    Virustotal
    VirSCAN



    Updated hack file below:
    Last edited by Liz; 12-15-2009 at 04:17 PM.

  2. The Following 42 Users Say Thank You to thechipmyster For This Useful Post:

    aadolf (12-17-2009),abuzittin (06-09-2011),andrew77 (12-06-2009),breaksafe (11-14-2009),CIA (12-07-2009),cru0 (11-26-2009),DangerMan666 (11-29-2009),debohax (11-14-2009),Ducky123 (12-26-2009),dura2 (11-18-2009),fbiepidemic (11-28-2009),jijee (12-12-2009),jkio222 (11-27-2009),Jsue (12-12-2009),KiLlArRo2 (11-29-2009),kingkira777 (12-09-2009),Luke6.5 (11-30-2009),M P G H Amy* (01-07-2010),mew005 (11-27-2009),Midrash (12-05-2009),minamdonaj (11-30-2009),OneDkGamer (06-26-2013),prerofan (12-11-2009),Princessian (11-30-2009),procurando (12-12-2009),ra1ndr0ps (12-15-2009),RawVb (11-13-2009),repapermunky (12-02-2009),roteman3 (12-12-2009),shadow2345 (11-30-2009),sniper6502 (12-20-2009),sommotommo (11-27-2009),spysweeper444 (12-06-2009),ssj58trunks (11-26-2009),sunnid (12-08-2009),TearsOfRaz (11-14-2009),thekingbx (12-25-2009),thescarface2 (12-02-2009),uggsrockk (12-02-2009),W4ffles (11-14-2009),xeroxide (11-26-2009),xkwx99157 (11-22-2009)

  3. #391
    XxTylerxX's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    1,271
    Reputation
    14
    Thanks
    515
    thx man it works great

  4. #392
    Kevin Rudd's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Parliament House, Canberra, Australia
    Posts
    2,117
    Reputation
    10
    Thanks
    124
    na its kinda patched, you get dc because it gets slowly detected by nexon. trust me. a long time ago (2 patches) or 1, the speedhack workd, but if you turn it too high u still get dc, that means it was being detected, only on a higher speed, they just narrowed that down, now.
    Quote Originally Posted by -James View Post
    If i suck your cock everyday can i get a government job?

    Gillard = Communist
    "Australia stands ready to provide any assistance, such as energy assistance, bilateral development or any safeguard expertise that we may be able to offer


    KEVIN RUDD FOR MM-NEW LEADERSHIP

  5. #393
    thechipmyster's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In the Duelist Kingdom
    Posts
    879
    Reputation
    10
    Thanks
    185
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Wintersun12345 View Post
    Doesn't Work!!!
    Describe what happens when you try.

    Quote Originally Posted by nightbreeze109 View Post
    Just finished testing again and found that the game automatically quits when you put in any value 1.2 and above, Im running Win7 32bit
    Ok, well I'm able to start right off with 1.5 speed. Did you check out the troubleshooting info under my instructions?

    Quote Originally Posted by pikamew4 View Post
    OMG GUYS THIS WORK FOR XP!!!!!
    THX !!!!
    WEll it DCs in 4-5 rounds though....
    Awww...
    Still nice find!!!
    That's weird that is DC's after 4-5 rounds for you. That's not to bad though.

    Quote Originally Posted by pikamew4 View Post
    i still REPed u so rep me back!!
    I did rep u back.

    Quote Originally Posted by xxkevinxx View Post
    picturees pl0xxx+
    Well since I don't have windowed mode anymore cause it's patched for me, I can maybe upload a video. I might try to do that today.

    Quote Originally Posted by jacob19999 View Post
    TEEHEE!
    Srry, Man dosn't work...
    TEEHEE!
    Describe what happens when you try.

    Quote Originally Posted by fbiepidemic View Post
    With my vista, it d/c every time before the "connecting to server" msg pops up.
    Vista is still buggy with this speed hack.

    Quote Originally Posted by nightbreeze109 View Post
    Yes people this does work but i get d/c after 3-6 rounds and I can only use up to 1.1 speed. I have to change the speed to 1.1 before CA opens up otherwise it crashes at login screen. Thank me if I helped lol.
    That's good that is works. It sucks that it's only working for a few rounds. Are you able to alt+tab out during gameplay to change the speed to a higher value?

    Quote Originally Posted by houtz View Post
    Yay for a fail site! ********* is better.
    What are you babbling about?

    Quote Originally Posted by Koushaaa View Post
    IT says it has a virus?
    There's no virus. My scan's were updated on Nov 29 when I updated my thread.

    Quote Originally Posted by moikiki View Post
    Didn't work for me, chances are im doing 1 little thing wrong haha.
    Which operating system do you have? Describe the steps before you get an error/DC'd.

    Quote Originally Posted by beware555 View Post
    oops d/c
    Describe more of your steps before you DC.

    Quote Originally Posted by XxTylerxX View Post
    thx man it works great
    Your welcome.

    Quote Originally Posted by shs080062 View Post
    na its kinda patched, you get dc because it gets slowly detected by nexon. trust me. a long time ago (2 patches) or 1, the speedhack workd, but if you turn it too high u still get dc, that means it was being detected, only on a higher speed, they just narrowed that down, now.
    Well all speed hacks, except a few do get detected if the value is to high. I used to only be able to go to 1.3. It seems the more I use a speed hack the higher value I can start off, and go to. Right now I can start at 1.5 and go as high as 1.8 during game play before CA detects me using a speed hack, and DC's me.



    I will try to make a video on how I use the injector with the .dll's when I can. I will also show the speed hack working on CA with no DC, and how high I am able to put the speed at to prove it still works.
    Respect list:
    [MPGH]Liz, [MPGH]Dave84311, [MPGH][NIG]Obama, [MPGH]whitten, [MPGH]User1, [MPGH]Gourav2122, [MPGH]arunforce, [MPGH]Stumpy, [MPGH]-XpliCitt-, [MPGH]Luke420, [MPGH] ROUGHS3X, [MPGH]xFaith, [GFX]drsynyster, [GFX]EnergyK, [MPGH]jimmydang09, [MPGH]Kingstund101, [MPGH]WarPathSin666, [MPGH]legendaryhack, [MPGH]R3V, [MPGH]hejsan, [MPGH]scruffy, [MPGH]sendi11, [MPGH]bombsaway707
    (If I forgot any mods/admins, please message me.)





    It is most obliged to press thanks for help received.

  6. #394
    KiwiToast's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    fdsaf
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    When I start it up, I type in the value, 1.2, press okay, and right when the guy running for loading runs away, combat arms closes

  7. #395
    thechipmyster's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In the Duelist Kingdom
    Posts
    879
    Reputation
    10
    Thanks
    185
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by KiwiToast View Post
    When I start it up, I type in the value, 1.2, press okay, and right when the guy running for loading runs away, combat arms closes
    It seems like it's detected for you. Check out the trouble shooting info under my instructions.
    Respect list:
    [MPGH]Liz, [MPGH]Dave84311, [MPGH][NIG]Obama, [MPGH]whitten, [MPGH]User1, [MPGH]Gourav2122, [MPGH]arunforce, [MPGH]Stumpy, [MPGH]-XpliCitt-, [MPGH]Luke420, [MPGH] ROUGHS3X, [MPGH]xFaith, [GFX]drsynyster, [GFX]EnergyK, [MPGH]jimmydang09, [MPGH]Kingstund101, [MPGH]WarPathSin666, [MPGH]legendaryhack, [MPGH]R3V, [MPGH]hejsan, [MPGH]scruffy, [MPGH]sendi11, [MPGH]bombsaway707
    (If I forgot any mods/admins, please message me.)





    It is most obliged to press thanks for help received.

  8. #396
    andreimarcu78's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    california
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Do the MPGH publich hacks still work cuz they dont for me??

  9. #397
    SethSkyler® Backup's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    273
    Reputation
    12
    Thanks
    18
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by andreimarcu78 View Post
    Do the MPGH publich hacks still work cuz they dont for me??
    No they do not.

  10. #398
    koberox24's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i have windows 7 and it aint working

  11. #399
    thechipmyster's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In the Duelist Kingdom
    Posts
    879
    Reputation
    10
    Thanks
    185
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by koberox24 View Post
    i have windows 7 and it aint working
    Can you describe more of your problem.
    Respect list:
    [MPGH]Liz, [MPGH]Dave84311, [MPGH][NIG]Obama, [MPGH]whitten, [MPGH]User1, [MPGH]Gourav2122, [MPGH]arunforce, [MPGH]Stumpy, [MPGH]-XpliCitt-, [MPGH]Luke420, [MPGH] ROUGHS3X, [MPGH]xFaith, [GFX]drsynyster, [GFX]EnergyK, [MPGH]jimmydang09, [MPGH]Kingstund101, [MPGH]WarPathSin666, [MPGH]legendaryhack, [MPGH]R3V, [MPGH]hejsan, [MPGH]scruffy, [MPGH]sendi11, [MPGH]bombsaway707
    (If I forgot any mods/admins, please message me.)





    It is most obliged to press thanks for help received.

  12. #400
    Aug's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    133
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    Quote Originally Posted by ROUGHS3X View Post
    I imagine it's just like speed hacking on the ground when you rubberband sometimes. I kind of want to try it just to jump across Snow Valley and while I'm soaring break out an aimbot and pop some heads.
    ROFL , that would be so epic

  13. #401
    nightbreeze109's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cynical
    So after testing this thing again, I find that i can only use 1.1 for like 1 round now and the troubleshooting instructions havent helped (ive followed them all) and I do not have the ability to change the speed once CA is already open, i can only change before CA opens up

  14. #402
    Ali's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Qc, Canada
    Posts
    11,453
    Reputation
    342
    Thanks
    3,514
    My Mood
    Cool
    It's me or it's only the poster that get it to work?

  15. #403
    thechipmyster's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In the Duelist Kingdom
    Posts
    879
    Reputation
    10
    Thanks
    185
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by alixl2 View Post
    It's me or it's only the poster that get it to work?
    It does seem to appear that way. But I use XP just like many users who have tested this hack out, so I'm not sure what I have different than most, but it should work just fine.
    Vista and Win 7 users have also posted in that this speed hack does work for those OS's.
    Respect list:
    [MPGH]Liz, [MPGH]Dave84311, [MPGH][NIG]Obama, [MPGH]whitten, [MPGH]User1, [MPGH]Gourav2122, [MPGH]arunforce, [MPGH]Stumpy, [MPGH]-XpliCitt-, [MPGH]Luke420, [MPGH] ROUGHS3X, [MPGH]xFaith, [GFX]drsynyster, [GFX]EnergyK, [MPGH]jimmydang09, [MPGH]Kingstund101, [MPGH]WarPathSin666, [MPGH]legendaryhack, [MPGH]R3V, [MPGH]hejsan, [MPGH]scruffy, [MPGH]sendi11, [MPGH]bombsaway707
    (If I forgot any mods/admins, please message me.)





    It is most obliged to press thanks for help received.

  16. #404
    PyrexxHero®'s Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    My house
    Posts
    4,953
    Reputation
    575
    Thanks
    493
    My Mood
    Lurking
    Does it still work after the new mini patch?

    SuperBadassExtraordinaire says (5:53 PM):
    babysitting is ghey
    Corndog says (5:53 PM):
    ur ghey
    Baron De Montesquieu..Wtf? [Czar] says (5:53 PM):
    you're a breaded hotdog

  17. #405
    fbiepidemic's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    85
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Sneaky
    I am still unable to get this to work with Vista 32bit. I have tried everything with the compatibility modes, and still no luck. Any suggestions? could it be that im running it with the unmentionable hacks and it is interfering with the speed hack? I got it to work once but i got d\c when the "connecting to server" notice pops up.


    System info:

    amd athlon x2 4200+
    vista service pack 2

    All help appreciated

Page 27 of 39 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast

Similar Threads

  1. WORKING SPEED HACK NO SCAM
    By [BANNED] chubi in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 18
    Last Post: 03-17-2009, 06:35 PM
  2. Working Speed Hack (26/11/09)
    By rwkeith in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 39
    Last Post: 02-26-2009, 08:14 PM
  3. Replies: 59
    Last Post: 02-25-2009, 07:52 AM
  4. [Tutorial] How to work Speed Hack in Combat Arms, with MPGH Pub.
    By Emokashi in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 12
    Last Post: 10-28-2008, 03:35 PM
  5. [RELEASE] WORKING SPEED HACK
    By TriggerBot in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 66
    Last Post: 09-15-2008, 05:41 PM