Thread: MPGH Auto-Click

Page 17 of 19 FirstFirst ... 71516171819 LastLast
Results 241 to 255 of 273
  1. #1
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical

    MPGH Auto-Click

    If You Were One Of The First 40 To Download This Program, Please Re Download The File. There Was An Accidental Flaw Discovered In The Previously Posted File, But It's Been Fixed And Re-Uploaded

    I've finalized the auto-click with the new user interface i've created. This version is a bit more adaptive than the last. I've inserted a slider to make setting the sleep time easier.

    There's a README.txt file with the .rar if you have any troubles.. It's a short file, but still has all you need to know about the program and how to use it.

    Actually Using The Program - The Program Will Click Your Mouse When Your Crosshair Is On An Enemy

    Run It
    Run CA
    Go IN-GAME
    AFTER the map LOADS
    Press F5 to Start
    Press F6 to Stop
    Press F1 to Exit

    Read The README.txt File For More Info.



    Virustotal. MD5: e74ce16ed57e233ba7a9f89aabc8f4e9

    Auto-Click.rar MD5:e74ce16ed57e233ba7a9f89aabc8f4e9 - VirSCAN.org Scanners did not find malware!


    --------------------------------------------------------------------------
    Want Your Name On My Programs??
    Read >>>
    THIS THREAD <<<
    Last edited by Grim; 11-28-2009 at 12:12 PM.
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  2. The Following 36 Users Say Thank You to Grim For This Useful Post:

    2005chuy (11-28-2009),64fireskull (01-11-2010),AlboHacker (12-04-2009),arodsport (12-07-2009),asd191919 (11-29-2009),babu4ever (01-17-2010),Bakes41 (12-06-2009),bg65bg65 (04-05-2010),durango (11-27-2009),Dylan11741 (12-25-2009),fbiepidemic (11-27-2009),IHelper (11-28-2009),jacob19999 (12-19-2009),JaySmoothie (02-13-2010),kammo (12-04-2009),[MPGH]KING (11-30-2009),legomyeggo (12-06-2009),Luke6.5 (11-29-2009),metalgearsl (09-09-2012),mup (12-06-2009),noobhackers (01-05-2010),OnePieceFan (09-08-2012),ra1ndr0ps (01-06-2010),RawVb (11-28-2009),roteman3 (11-28-2009),rsswifi (11-27-2009),ruskiesoldat (12-22-2009),Sharpie000 (04-12-2010),slimbiscuit (12-19-2009),snert52 (12-16-2009),someone2244 (12-22-2009),uggsrockk (12-02-2009),warlike111 (04-17-2010),webvamprye (01-07-2010),xXhottyXx (01-01-2010),xxnacnudxx (12-11-2009)

  3. #241
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by DA_Pwnzor View Post
    it says software leeched or some shit, it doesnt work >
    your anti-virus is blocking it from internet access.. it can't run if it can't access my site
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  4. #242
    3-sum's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    ass planted in a chair in front of my computer in my house
    Posts
    312
    Reputation
    18
    Thanks
    32
    My Mood
    Cool
    Just wondering if you came up with a sal;ution for vista users yet?I tried everything in this thread to make it work and no success.I trust it does work with no doubts,just something missing to make it work.My OS is vista 64 home premium.I also was wondering what number i should the slider to for my system?Thanks again.

  5. #243
    challengy's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    everywhere
    Posts
    76
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    when i try to extract it to my desktop, there is an error.
    *edit: nevermind it works now
    Last edited by challengy; 12-15-2009 at 08:10 PM.

  6. #244
    challengy's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    everywhere
    Posts
    76
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    Originally Posted by DA_Pwnzor
    it says software leeched or some shit, it doesnt work >
    if you have vista then this might solve the problemi had this error too)

    right click on the program and click run as administrator

  7. #245
    challengy's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    everywhere
    Posts
    76
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    Quote Originally Posted by 3-sum View Post
    Just wondering if you came up with a sal;ution for vista users yet?I tried everything in this thread to make it work and no success.I trust it does work with no doubts,just something missing to make it work.My OS is vista 64 home premium.I also was wondering what number i should the slider to for my system?Thanks again.
    it doesn't work for vista? how? (i haven't tried it yet, but i have vista. so if it doesn't work for vista i won't use it. no offence. it looks good.)

  8. #246
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by challengy View Post
    it doesn't work for vista? how? (i haven't tried it yet, but i have vista. so if it doesn't work for vista i won't use it. no offence. it looks good.)
    it works for vista.. run as admin and make sure that your anti-virus isn't blocking it from the internet
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  9. #247
    challengy's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    everywhere
    Posts
    76
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    i have vista 64bit

    ok. the auto clicker runs and it is on. but when i press f5 in game and put the crosshair ontop of the enemy, it does not shoot. is there a certain distance that the enemy has to be from me? im guessing that this auto clicker shoots when the red name of the enemy pops up when you put your mouse ontop of them. so maybe there is a certain radius that it scans for the red name? i tried to change the bar but it still doesn't shoot. help?

    your snipers delight works because i can see the images enlarge, so its not because there is a security software blocking it.(also do you know how i can run combat arms in wondowed mode?)
    Last edited by challengy; 12-17-2009 at 10:18 AM.

  10. #248
    peaceout45's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    South Carolina
    Posts
    243
    Reputation
    13
    Thanks
    51
    My Mood
    Amazed
    whenever i try to run it it says program has bbeen leached what do i do?

  11. #249
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by challengy View Post
    i have vista 64bit

    ok. the auto clicker runs and it is on. but when i press f5 in game and put the crosshair ontop of the enemy, it does not shoot. is there a certain distance that the enemy has to be from me? im guessing that this auto clicker shoots when the red name of the enemy pops up when you put your mouse ontop of them. so maybe there is a certain radius that it scans for the red name? i tried to change the bar but it still doesn't shoot. help?

    your snipers delight works because i can see the images enlarge, so its not because there is a security software blocking it.(also do you know how i can run combat arms in wondowed mode?)
    the bar is the sleep time.. move it to 100

    if it was blocked it would tell you access is denied..

    Quote Originally Posted by peaceout45 View Post
    whenever i try to run it it says program has bbeen leached what do i do?
    run as admin or add it to your anti virus exceptions
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  12. The Following User Says Thank You to Grim For This Useful Post:

    challengy (12-23-2009)

  13. #250
    jacob19999's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    221
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Doh
    Nice, I wish it clicked faster on 10.
    Thnxed
    No, dave's not dead
    Origionaly Posted by xiiav
    Douche List
    xiiav(Youknowhy)
    Any random kids' who enforce rules and want to get mod/minion
    [SIZE="4"][COLOR="Indigo"]
    ..........^ Phail
    To do list:
    Get 10 Posts []
    Get 20 posts []
    Get 30 posts []
    Get 40 posts []
    Get 50 posts []
    Get 100 posts []
    Get 150 posts []
    Get 200 posts []
    Get 250 posts []
    Get 300 posts []
    400 []
    500 []
    600 []
    700 []
    800 []
    900 []
    1000 []
    Become HIGHEST RANK IN CA []
    The future gun: The Scar-J

    Pimp your gun too just click here
    Respect List
    Liquidforce (Great ideas)
    Obama
    Liz
    Corndog (Always Active)

  14. #251
    emilyt's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    huys i really need help can sumone tell me wat to do when it says unexpected archive? can sumone just walk me through it completely?? ty!!

  15. #252
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by jacob19999 View Post
    Nice, I wish it clicked faster on 10.
    Thnxed
    it's supposed to, but it often lags peoples computers from the speed.. so most often its best to have it at 30 - 50, but some computers need to be all the way at 100

    Quote Originally Posted by emilyt View Post
    huys i really need help can sumone tell me wat to do when it says unexpected archive? can sumone just walk me through it completely?? ty!!
    thats the first i've heard of that error from this.. either its your anti-virus, or you need to google the error
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  16. #253
    erlinden's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    uh is it supposed to slow down my AR's?

  17. #254
    sounaknum2's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Bashful
    It keeps saying program leeched.... HELP!!!

  18. #255
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by erlinden View Post
    uh is it supposed to slow down my AR's?
    move the slider up

    Quote Originally Posted by sounaknum2 View Post
    It keeps saying program leeched.... HELP!!!
    run as admin.. or unblock it from internet access
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

Page 17 of 19 FirstFirst ... 71516171819 LastLast

Similar Threads

  1. [Patched] [ MPGH ] Auto Click V1.0
    By luizimloko in forum Combat Arms Brazil Hacks
    Replies: 19
    Last Post: 10-04-2011, 10:40 AM
  2. [Patched] [D]LL[B]ASE MPGH Auto Click v1.0
    By dllbaseII in forum Combat Arms Brazil Hacks
    Replies: 55
    Last Post: 08-02-2011, 04:46 PM
  3. WPS Auto-Click -- AutoIt 3 SOURCE + TUT
    By Grim in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 21
    Last Post: 12-14-2009, 08:27 PM
  4. [Release] auto click(prototype)
    By lolmaster1 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 10-31-2009, 05:37 AM
  5. Final Auto click
    By 012g in forum Visual Basic Programming
    Replies: 6
    Last Post: 09-20-2009, 07:59 AM