Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    m2pler's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Behind you
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Goofy

    Unhappy Cant change Homepage?!?!

    I clicked on some chinese popup on some website and then after i restarted my IE my homepage changed to some chinese website and i cant change it i tried alot of Spyware stuff but they all didnt work, any help guys

    BTW everytime i click on something my AVG detects an open on my cookie thing
    some info of my PC
    it is Vista home premium
    i have Internet Explorer 7

    Help?
    Favourite Signature :

    Latest Signature:

    To do list:
    】10 posts
    【】50 posts
    【】100 posts
    【】Look at Obama in Real Life
    】Being Awesome
    】Haxxor
    Raise my Egg Please
    Help me raise my Habamon or DIE!

  2. #2
    Obey's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Gender
    male
    Location
    The Magical Mushroom
    Posts
    24,733
    Reputation
    878
    Thanks
    3,450
    My Mood
    Buzzed
    Internet options.
    Or Google Chrome.

  3. #3
    Obama'sSon's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    California
    Posts
    488
    Reputation
    10
    Thanks
    23
    My Mood
    Lonely
    1) Download Malwarbyte's Here

    2)Scan your computer with your AVG

    3)Scan with Malwarebyte's

    3)Remove the virus

    4)Have fun :P

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 07-31-2010, 04:42 AM
  2. i cant change my picture LOL
    By gias1n in forum General
    Replies: 10
    Last Post: 06-22-2010, 01:33 PM
  3. I cant change my avatar!!!!!
    By juggalo21112 in forum Combat Arms Help
    Replies: 6
    Last Post: 05-04-2010, 10:58 PM
  4. {Question} You Cant Change M16a3 to MP7 MOD???
    By junny2233 in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 01-01-2010, 11:54 PM
  5. Replies: 6
    Last Post: 04-30-2009, 01:25 AM

Tags for this Thread