Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Gajuzz's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cheerful

    Bs_beta_launcher <<---- how to use?? {Nos.Feratus}

    I've already downloaded both, then i cant run the launcher, it always says that i must redownload and reinstall my game, and when i wnat to run the launcher, it dosent automatically set a pathway for me to install E.G <C:/Program files/Garena> so i copied into drive D, then i run the launcher it says no modules shit, then i copy my garena frm drive C to D then i set the pathway D:/Garena, then, when i press the launcher icon, the thing pops up, then when i put my garena username and password, it says redownload and reinstall my game... Nos.Feratus, i saw the b4 post, but i need help pls, i tried .skn .lmd .exe all cant, help me pls

  2. #2
    Threadstarter
    Unverified User
    Gajuzz's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cheerful
    90 ppl have viewed already... why hasn't any1 replied??

  3. #3
    Threadstarter
    Unverified User
    Gajuzz's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cheerful
    BUMPPPPP!!!!!!

  4. #4
    Up2I's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i hav speed hack, 100% working..but i need wallhack..anyone have wallhack can switch with me!!!

  5. #5
    1337crusader's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    80
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Yeehaw
    may i know where u get bs beta launcher?
    Quote Originally Posted by ahxjun View Post
    wad is unlim ?! lol

  6. #6
    IceCube2009's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    female
    Posts
    75
    Reputation
    10
    Thanks
    37
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by Up2I View Post
    i hav speed hack, 100% working..but i need wallhack..anyone have wallhack can switch with me!!!
    I Have wallhack!

    Share ... by PM
    If my post was useful please PRESS THANKS!

  7. #7
    Threadstarter
    Unverified User
    Gajuzz's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by IceCube2009 View Post
    I Have wallhack!

    Share ... by PM
    I need a wallhack and bypas.... Please help me ice cube

Similar Threads

  1. [TUT] How to use kssn GENERATOR
    By ktalin91 in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 13
    Last Post: 05-10-2009, 08:17 PM
  2. How to Use Tsearch
    By wardo1926 in forum Hack Requests
    Replies: 5
    Last Post: 12-18-2007, 10:24 PM
  3. warrock addresses and how to use
    By ragman1234 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 04-15-2007, 01:38 PM
  4. Help! how to use ardamax keylogg
    By gmgundamx7 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 02-28-2007, 05:43 PM
  5. How To Use A Render By Phate
    By Paolo1993 in forum Tutorials
    Replies: 0
    Last Post: 01-27-2006, 09:03 PM