Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    enielsen's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    how to run 2 blackshot using VMware

    hello there,
    i have downloaded Vmware but i don't know how to run to programs at the same time like blackshot you can't run more than 1 client per pc just like yahoo messenger.
    but is there any tutorial for this one?

  2. #2
    Ghost's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Under your bed, watching you sleep.
    Posts
    24,580
    Reputation
    3317
    Thanks
    3,563
    Try the black shot section


  3. The Following User Says Thank You to Ghost For This Useful Post:

    Yolo Swaggins (06-12-2011)

  4. #3
    enielsen's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    srry can u move it to blackshot section i can't post new topic there i think its against the rules. isn't it?

  5. #4
    Yolo Swaggins's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Swagville
    Posts
    4,712
    Reputation
    24
    Thanks
    218
    My Mood
    Yeehaw
    @Ghost
    Help of the day
    Wow much signature

  6. #5
    Takari's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Cross Fire Section
    Posts
    11,883
    Reputation
    574
    Thanks
    1,946
    My Mood
    Cool
    If VMware is patched then you can't but I don't know for Black Shot.
    Make a thread in the BlackShot section next time



     
    Goal:
    10,000 Posts - 10/13/2011
    Become Minion - Not Done
    Become Donator - 07/29/2011
    1000 Thanks - Done - 07/25/2011
    2000 Thanks - Not Done
    Thanks Archangel for my 1,000 Thanks.
    Thanks Keroaplt for my Signature.

  7. #6
    FangedBeast's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    England
    Posts
    1,884
    Reputation
    69
    Thanks
    143
    My Mood
    Stressed
    Wrong section.
    Quote Originally Posted by Irie View Post

    It's funny how everyone comes to MPGH with their problems


    Fuck her and get it over with..
    Press that 'Thanks' button below this if I helped you in my post

  8. #7
    Ghost's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Under your bed, watching you sleep.
    Posts
    24,580
    Reputation
    3317
    Thanks
    3,563
    This still hasnt been moved?
    @Archangel


  9. #8
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,221
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,093
    moved .


  10. #9
    enielsen's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    so any help that i can get? i've installed vmware version 7.1.4 but i don't know how to use it i dn't know how to run 2 programs at the same time i need to know how vmware works
    and my wmware is not patched its on trial version atm
    Last edited by enielsen; 06-12-2011 at 11:51 AM.

  11. #10
    enielsen's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    anyways i've installed exp pro on my vmware but i can't install graphic card it says graphic hardware not found so that's why the black screen appears after running blackshot any idea how to install graphic card on vmware?