Thread: BlackShot D3D

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 157
  1. #91
    lionbane's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Shikshin shikshin~! :P
    for Liquid Inject V1
    what do i put at :
    Process:
    Launch:
    and must i set the settings to automatically o.O?

  2. The Following User Says Thank You to lionbane For This Useful Post:

    - Ultima*. ! (08-06-2012)

  3. #92
    Vehrdyn's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    House of house
    Posts
    8,560
    Reputation
    206
    Thanks
    5,444
    Quote Originally Posted by lionbane View Post
    Shikshin shikshin~! :P
    for Liquid Inject V1
    what do i put at :
    Process:
    Launch:
    and must i set the settings to automatically o.O?
    Process : BlackShot
    Launch : BlackShot.exe

    then press setting browse the dll , and press automatic

  4. The Following User Says Thank You to Vehrdyn For This Useful Post:

    - Ultima*. ! (08-06-2012)

  5. #93
    nass017's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    Quote Originally Posted by gilaroti View Post


    Process : BlackShot
    Launch : BlackShot.exe

    then press setting browse the dll , and press automatic
    Im using this injector on my Win7 32bit Desktop still the same...and why in liquid inject Status:Waiting

  6. The Following User Says Thank You to nass017 For This Useful Post:

    - Ultima*. ! (08-06-2012)

  7. #94
    lionbane's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    yea i got the same status too and is the injector suppose to automatically close itself?

  8. The Following User Says Thank You to lionbane For This Useful Post:

    - Ultima*. ! (08-06-2012)

  9. #95
    Vehrdyn's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    House of house
    Posts
    8,560
    Reputation
    206
    Thanks
    5,444
    Quote Originally Posted by nass017 View Post
    Im using this injector on my Win7 32bit Desktop still the same...and why in liquid inject Status:Waiting
    using different injector if not work
    Quote Originally Posted by lionbane View Post
    yea i got the same status too and is the injector suppose to automatically close itself?
    yup auto close after inject

  10. The Following User Says Thank You to Vehrdyn For This Useful Post:

    - Ultima*. ! (08-06-2012)

  11. #96
    nass017's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    Quote Originally Posted by gilaroti View Post

    using different injector if not work


    yup auto close after inject
    Still the status:waiting

    all the injector you gave me still cant use...HUAA!!! I WANNA TRY IT SO BAD!!!

  12. The Following User Says Thank You to nass017 For This Useful Post:

    - Ultima*. ! (08-06-2012)

  13. #97
    lionbane's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    lol am i suppose to see anything if i press insert at character selection?

  14. The Following User Says Thank You to lionbane For This Useful Post:

    - Ultima*. ! (08-06-2012)

  15. #98
    Vehrdyn's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    House of house
    Posts
    8,560
    Reputation
    206
    Thanks
    5,444
    Quote Originally Posted by nass017 View Post
    Still the status:waiting

    all the injector you gave me still cant use...HUAA!!! I WANNA TRY IT SO BAD!!!
    dont use all injector i recommend , you should find the injector also ==

  16. The Following User Says Thank You to Vehrdyn For This Useful Post:

    - Ultima*. ! (08-06-2012)

  17. #99
    ZexSky99's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    I can't find BlackShot.exe , is it the same with launcher.exe? When i choose launcher.exe , nothing happen..

  18. The Following User Says Thank You to ZexSky99 For This Useful Post:

    - Ultima*. ! (08-06-2012)

  19. #100
    Vehrdyn's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    House of house
    Posts
    8,560
    Reputation
    206
    Thanks
    5,444
    Quote Originally Posted by ZexSky99 View Post
    I can't find BlackShot.exe , is it the same with launcher.exe? When i choose launcher.exe , nothing happen..
    choose BlackShot.exe

  20. The Following User Says Thank You to Vehrdyn For This Useful Post:

    - Ultima*. ! (08-06-2012)

  21. #101
    lionbane's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Quote Originally Posted by gilaroti View Post

    choose BlackShot.exe
    somehow BlackShot.exe disappears when the gun starts and u wont be able to find it in the process list

  22. The Following User Says Thank You to lionbane For This Useful Post:

    - Ultima*. ! (08-06-2012)

  23. #102
    ZexSky99's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Trying to inject with liquid injector..Hope its gonna work ! =) Thanks 4 Sharing!

  24. The Following User Says Thank You to ZexSky99 For This Useful Post:

    - Ultima*. ! (08-06-2012)

  25. #103
    kaixa40's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    75
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Confused
    hw use ah between i form sg i use garena

  26. The Following User Says Thank You to kaixa40 For This Useful Post:

    - Ultima*. ! (08-06-2012)

  27. #104
    Vehrdyn's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    House of house
    Posts
    8,560
    Reputation
    206
    Thanks
    5,444
    Quote Originally Posted by lionbane View Post
    somehow BlackShot.exe disappears when the gun starts and u wont be able to find it in the process list
    that's why i tell must fast ._____.
    Quote Originally Posted by kaixa40 View Post
    hw use ah between i form sg i use garena
    working fine for Garena Version

  28. The Following User Says Thank You to Vehrdyn For This Useful Post:

    - Ultima*. ! (08-06-2012)

  29. #105
    ZexSky99's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Thanks lionbane ! Now its working !

  30. The Following User Says Thank You to ZexSky99 For This Useful Post:

    - Ultima*. ! (08-06-2012)

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast

Similar Threads

  1. [BlackShot] CanadianAssassin D3D
    By CanadianAssassin in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 150
    Last Post: 01-20-2010, 01:50 AM
  2. New D3D Hack has been released!
    By Dave84311 in forum Hack/Release News
    Replies: 23
    Last Post: 05-29-2009, 09:02 AM
  3. WR D3D Hook - =o - 03/22/07
    By Dave84311 in forum Hack/Release News
    Replies: 14
    Last Post: 10-06-2007, 10:59 AM
  4. D3D Hack (Old)
    By PBFUCKER in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 06-09-2007, 10:00 AM
  5. [Help] D3D
    By SpiderByte in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 01-18-2006, 10:13 PM