Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
  1. #16
    Hacker1809's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    165
    Reputation
    10
    Thanks
    903
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by 3xtsniping View Post
    now if u change the control settings to another thing even if u changed 1 digit or 1 letter or watever. u cannot move.
    i tried it once the 1st attempt i get in but i cannot move at all. u can see that i am running but i not moving.
    the funny thing is, unlike Hacker1809 i didn't get booted out of the match, i went out myself and still didn't get booted.
    funny lol.
    epic moment so @3xtsniping try considering edit the the multiplay_SG.dll as they say.See if there any help on the bypass effect.

    ---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

    Quote Originally Posted by queenmickey View Post
    Lol i changed and i can't even jump
    change it to bind m jump to the 570 and than it will keep jumping automatic it self and press b and i will fly but note hard to kill but i still dun know is it patch or not
    Proud To Be A Member Of Mpgh

    If I Help You In Any Way Remember To Press The Thanks Button

    And Don't Ever Leach Any Thing From Me!!




  2. #17
    All life is an experiment. The more experiments you make the better
    MPGH Member
    ExperimentalNex's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    Showcase
    Posts
    622
    Reputation
    10
    Thanks
    130
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by queenmickey View Post
    Lol i changed and i can't even jump
    Try it with 570..

  3. #18
    queenmickey's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    189
    Reputation
    10
    Thanks
    532
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by 3xtsniping View Post
    now if u change the control settings to another thing even if u changed 1 digit or 1 letter or watever. u cannot move.
    i tried it once the 1st attempt i get in but i cannot move at all. u can see that i am running but i not moving.
    the funny thing is, unlike Hacker1809 i didn't get booted out of the match, i went out myself and still didn't get booted.
    funny lol.
    Lol haha XD

  4. #19
    ruslyrossi's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    C:\BSX-D3D.dll
    Posts
    173
    Reputation
    10
    Thanks
    575
    My Mood
    Amazed
    if i know multiplay_sg.dll is writen in what language .. maybe i can do "decompile" and see what code inside there ..

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. What is the problem?
    By detroyd in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 12-16-2010, 04:40 AM
  2. [Solved]What's the problem? Nobody can join me on my server
    By ArmandoBond in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 10-14-2010, 04:58 AM
  3. Help not sure what is the problem!!
    By candylinjack2 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 03-08-2010, 02:23 PM
  4. what is the problem?
    By amd_74 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-2010, 04:02 AM
  5. anyone know what is the problem?
    By Speedboy99 in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 12-08-2009, 12:56 PM