Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Zack84's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    42
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Confused

    Seem nothing happen..

    hi guyz may i know i did all the tutorial...n try to log in my acc but seem nothing happen ...i mean like theres no error or wat juz as normal...i didnt get any error but the rapid didnt work...i juz wondering y i didnt get the error?? mind any1 explain? mine window 7 64 bits...


    PROUD TO BE A MEMBER OF BLACKSHOT DEV TEAM

  2. #2
    lol1362's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    115
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Cheerful
    You must have the hack file and 2 blackshot and blackshot-copy on your desktop and you open Blackshot/Data/__SG/Script/Weapon but do not paste the files yet . open Blackshot-copy and open launcher input your username and password but dun start yet. now paste the hack files into Blackshot/Data/__SG/Script/Weapon and start your game. Right after the game guard picture disappears, you must quickly replace the original files back into the Blackshot/Data/__SG/Script/Weapon . thanks if worked
    Do I have a signature????Wait,isn't this two sentences ??

  3. #3
    Zack84's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    42
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Confused
    hi lol1362 i did all alredi but still the same i didnt get any error....hhmmm....must be something lol...


    PROUD TO BE A MEMBER OF BLACKSHOT DEV TEAM

  4. #4
    Lina Yearn's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    female
    Location
    Undetected
    Posts
    205
    Reputation
    10
    Thanks
    235
    Quote Originally Posted by Zack84 View Post
    hi guyz may i know i did all the tutorial...n try to log in my acc but seem nothing happen ...i mean like theres no error or wat juz as normal...i didnt get any error but the rapid didnt work...i juz wondering y i didnt get the error?? mind any1 explain? mine window 7 64 bits...
    Same like me.

  5. #5
    jackiego60's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    MPGH hackers world
    Posts
    325
    Reputation
    10
    Thanks
    923
    My Mood
    Innocent
    lol i cannot even use

  6. #6
    lol1362's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    115
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Cheerful
    It is either patched / wrong hack files or did you get a idle error after the first error?
    Do I have a signature????Wait,isn't this two sentences ??

  7. #7
    waniebieber's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Stratford, Ontario
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    27
    My Mood
    Cool
    lol1362 , i always get this "a idle error after the first error".

Similar Threads

  1. WHEN I PUSH INSERT NOTHING HAPPENS
    By dragonsx8 in forum WarRock Help
    Replies: 8
    Last Post: 04-08-2011, 05:55 PM
  2. [SOLVED] When I open hack nothing happens
    By track01 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 7
    Last Post: 06-18-2010, 01:09 AM
  3. Nothing Happening
    By steelsfan in forum Combat Arms Help
    Replies: 10
    Last Post: 05-30-2010, 06:50 PM
  4. Game Doesn't Start, Click OK and OK and nothing happens? Read THIS.
    By DonLukem in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 06-09-2007, 11:14 PM