Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
  1. #16
    josiah05's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    125
    Reputation
    10
    Thanks
    148
    My Mood
    Lurking
    Yup..........

  2. The Following 2 Users Say Thank You to josiah05 For This Useful Post:

    blackshothackers (12-25-2012),BsOwnedhackers (01-05-2013)

  3. #17
    naufal09's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    hello can teamviewer now?
    \

    ---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------

    ok wait
    i open teamvewer

  4. #18
    josiah05's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    125
    Reputation
    10
    Thanks
    148
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by naufal09 View Post
    josiah can tv now?
    Yaaaaaaaaaaa

  5. The Following 2 Users Say Thank You to josiah05 For This Useful Post:

    blackshothackers (12-25-2012),BsOwnedhackers (01-05-2013)

  6. #19
    naufal09's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    140 807 770
    2679

    ---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------

    cannot team viewer again?

    ---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------

    cannot team viewer again?

  7. #20
    internityz's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    my error is the blackshot in-game whereby you need to select the character. it always show a error message telling me either to restart my blackshot or re-installed it, shortly after that another error message tell me that i have been disconnected for idling too long which i had not. i followed all the step and my game is garena blackshot. anyidea how to fix this?

  8. #21
    weiwen's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i place the edited file in and replace back orgi before game load.. i went in.. but i see my weapon nth change.. anyway to help ? window xp 32bit here

  9. #22
    mangeyko's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    josiah team viewer now plox

  10. #23
    tinker_man's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    female
    Location
    chicago,illinois
    Posts
    127
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    My Mood
    Cold
    can help me here ah bro?

    ---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------

    sama ar . mine also cannot . meanwhile at my 64bit can. but that pc got in repair edi .

  11. #24
    hazazi's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    not working bro...help me.

  12. #25
    Kingsurff's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Malaysia
    Posts
    334
    Reputation
    10
    Thanks
    1,509
    My Mood
    Scared
    Make a video tutorial more nice.

    but this hack dont work for me.

  13. #26
    lailatul2's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bored
    TQ working for me ......... me using win 7 32 bit

  14. #27
    azriaken's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    92
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by lailatul2 View Post
    TQ working for me ......... me using win 7 32 bit
    really ?
    can Teamviewer me..or add me at FB... azriaken@yahoo.com

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. [Tutorial] Rapid Fire Hack For 32 bit [2] WITH VIDEO xD
    By xhaslan in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 18
    Last Post: 11-29-2012, 12:21 AM
  2. [Tutorial] Rapid Fire Hack For 32 bit
    By xhaslan in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 35
    Last Post: 11-26-2012, 09:51 PM
  3. [Request] I want rapid fire can use window7 32-bit Q.Q
    By Xiaokg in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 12
    Last Post: 11-26-2012, 03:54 AM
  4. [Help] Does The Rapid Fire Work for Windows 7 Professional 32 Bit?
    By toolengzai in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-2012, 03:33 AM
  5. [Request] Any wan can help me to make a rapid fire for 32 bit i will thank u n tell mine bro to
    By havehalo in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 11-20-2012, 08:44 AM