Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 125
  1. #46
    zaffacez's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My blackshot file update 2_148

  2. #47
    kaitoudark's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    55
    Reputation
    10
    Thanks
    28
    My Mood
    Asleep
    juz to made u guy end up always failure are bit sad on me...well i give one more little hint....1 more u need to chg is inside blackshot/system/ ? ? ? (figure out yourself) this is what made ur shield and blackshot auto update ... happy trying i think i said more than enough
    Last edited by kaitoudark; 11-29-2012 at 11:58 AM.

  3. #48
    Jarryl Lim's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    66
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Breezy
    AWESOME! NOW I CANNOT EVEN PLAY BLACKSHOT!

  4. #49
    eleven45's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    In a mysterious hole Posts: 11.2323..123.123.231
    Posts
    113
    Reputation
    10
    Thanks
    21
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by knights4177 View Post
    @kaitoudark i got this error at loading weapon screen . it doesn't say anothing but show me this Data\Item\m4super90_3ps.nif
    Delete the files like me it works can play and i restart to test the hack when i copied the totalitem on loading weapon files blacksot auto close
    Dont Be Afraid Come Click The Thanks Button

  5. #50
    jamban012's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Is it nutella problem or what? I can join server but not room. even goto. it'll say connection lost

    Last edited by jamban012; 11-29-2012 at 12:05 PM.

  6. #51
    CrazyCrazyseethesun's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by kaitoudark View Post
    juz to made u guy end up always failure are bit sad on me...well i give one more little hint....1 more u need to chg is inside blackshot/system/ ? ? ? (figure out yourself) this is what made ur shield and blackshot auto update ... happy trying i think i said more than enough
    CLUE PLEASE??
    START WIF LETTER?

  7. #52
    yapkahseng's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    Hacker World
    Posts
    114
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Asleep
    still got something ned more detail ... i already copy the old file "Blackshot.exe' and 'multiplay_sg.dll' to one of my blackshot latest file ( mean that got 1 more is latest file too but i leave it with pure update did not mix whatver file also ! ) then i get the error on selection screen ! i know still got some file old file need to replace to newest file !!

  8. #53
    VeViDo's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    In Your PussY
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    127
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by kaitoudark View Post
    this is just solution not bypass
    i think u guy might have problem like SS below right?



    b4 that i'm using win7 64 bit
    ok here the solution
    -character selection error
    1.that is because u fail to paste totalitem.bsv at the correct time (paste it after gameguard disappear and b4 blackscreen appear) the gap between time must right or might appear error msg
    2.well u no need to work up paste rapid also.. coz u know already right the time gap btween gmguard and blackscreen really close so no need to paste more than 1 file.
    -About .kfm file error
    1.i guess all of u using 2.154 patch right? i can blame that..juz to make sure i'm using hallowen patch and still not update till now (work up ur brain how to get it not update when using 2 file,its so simple i can laugh all day if u guy can made it )
    2.reason y u got error...of course u using old file tht doesnt mean all file is old...replace blackshot/data/item with ur new update and blackshot/data/character/handAni with new update file...chg those two file only to newest one (this is 1 way to prevent update..other 1 think urself)
    -channel selection error
    1.after manage to select character go channel selection but dont in channel...paste original totalitem.bsv(original totalitem is the old one not the new one)
    2.after that..wala!! u manage to in go to shop...u will see ur character all pink or whatever colour u use..if u have weapon hack also u can see gs item turn to bp :P
    -getting boot after enter room or can't even start a match
    1.that is because u missing 1 more thing...u need to replace file - Blakshot/system/ ? ? ? (figure yourself)

    Question and Answer
    -Q= y i cant enter any room?
    A= tht because u need to use 'go to' at friend list to in any room
    -Q= y after i buy awp petronas at shop by using this hack after tht i restart game without using hack..my awp petronas not have in my storage?
    A= that is because the gs,bp totalitem is the chg of normal bp item, if u not using any hack u might end up buy normal weapon
    -Q=how to solve the problem 'go to' function in this hack?
    A= simple ' use brain' edit what u need to edit...multiplayer_sg.dll

    tested on -window7 both 32 and 64 bit and working juz fine
    this is juz solution not bypass...i can't post anymore than this..if got any problem juz tell i will help what i can.. so happy gaming
    Thanks me if i helped
    well i am trying the totalitem and if it working i will release the best hacks ever :P

    just wait me i wil try

  9. #54
    zaffacez's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by kaitoudark View Post
    haha...u replaced or not those file? i did say some need to replace and some is not...juz like half replace half not
    Kaitoudark Update 2_148 how?

  10. #55
    Jarryl Lim's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    66
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by kaitoudark View Post
    Originally Posted by CrazyCrazyseethesun
    This error?
    ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
    replace the file with the newest update...like i said not all file is old one...
    i replace the file with the newest update but the same thing happen.

  11. #56
    kelvingan's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    now wat hack is still work??

  12. #57
    xRyuuzetsu's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    Aincrad Castle
    Posts
    94
    Reputation
    10
    Thanks
    41
    My Mood
    Cheerful
    Lol. Just edit a .dll and everything will work fine
    "If you let the fly live, the spider is going to die. You can’t save both without one suffering.."



  13. #58
    jamban012's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    use what version

  14. #59
    rawJENSEITS's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Confused
    The hack work for me.

    BUT, only on the lobby. I can enter the room and game by using 'go to'. But, i can't start the game. I got this problem:

    1. If the game doesn't start yet, and then i click Ready, then the game start, it go to the loading page but then i automatically booted.

    2. If the game already started, I can't start instead I got this error, "The UDP ports needed for the network connection, bla bla bla"

    What am i doing wrong here? please help.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    ScreenShot1130021646.jpg  

    ScreenShot1130023724.jpg  

    ScreenShot1130023842.jpg  

    Last edited by rawJENSEITS; 11-29-2012 at 01:58 PM.

  15. #60
    rafaellziin's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    I copied the files that speaks in the tutorial, but when it finishes loading this error appears.
    can someone help more which files have to replace?

    View image: Screen Shot1129170336

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Similar Threads

  1. Trading best trainer for bypass
    By llvengancell in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 4
    Last Post: 05-23-2007, 12:19 PM
  2. T> opk hack for bypass newly updated
    By nnumel5 in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 4
    Last Post: 05-23-2007, 08:52 AM
  3. Trading best trainer for bypass
    By llvengancell in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 05-22-2007, 06:31 PM
  4. Trading UBER Multi-Hack for Bypass
    By xxpagxx in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 33
    Last Post: 05-20-2007, 04:53 AM
  5. Hack for bypass
    By ktalin91 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 05-13-2007, 04:46 AM