Thread: Rapidfire

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    danialandsome's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    NOPE.
    Posts
    440
    Reputation
    10
    Thanks
    407
    My Mood
    Bored

    Rapidfire

    i got silencer for rifle but i use ak no silencer,help>
    SUP.HOW IS LIFE?


    Will only be on the AQWORLDS or BLACKSHOT section .Sooooo yeah ill try my best to help around?

  2. The Following User Says Thank You to danialandsome For This Useful Post:

    V4ribus (12-05-2012)

  3. #2
    kohjerome10's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Real Life
    Posts
    148
    Reputation
    28
    Thanks
    775
    My Mood
    Asleep
    Reinstall BlackShot Then Delete All BlackShot Copy On Desktop Should Do The Trick Or is Simply You Go To Storage and Double Click It Should Work!

    ---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------

    Problem Solved/Request Closed! @Vehrdyn =)!
    Pain Changes People.

  4. #3
    danialandsome's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    NOPE.
    Posts
    440
    Reputation
    10
    Thanks
    407
    My Mood
    Bored
    no i meant i use ak47 in rapidfire mode
    SUP.HOW IS LIFE?


    Will only be on the AQWORLDS or BLACKSHOT section .Sooooo yeah ill try my best to help around?

  5. #4
    kohjerome10's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Real Life
    Posts
    148
    Reputation
    28
    Thanks
    775
    My Mood
    Asleep
    Quote Originally Posted by danialandsome View Post
    no i meant i use ak47 in rapidfire mode
    Dun Use RapidFire Then! Try!
    Pain Changes People.

  6. #5
    danialandsome's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    NOPE.
    Posts
    440
    Reputation
    10
    Thanks
    407
    My Mood
    Bored
    no i want to use silencer for ak 47 in rapidfire is it possible?
    SUP.HOW IS LIFE?


    Will only be on the AQWORLDS or BLACKSHOT section .Sooooo yeah ill try my best to help around?

  7. #6
    kohjerome10's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Real Life
    Posts
    148
    Reputation
    28
    Thanks
    775
    My Mood
    Asleep
    Im Not Sure! !
    Pain Changes People.

  8. #7
    Johnez's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    82
    Reputation
    10
    Thanks
    183
    My Mood
    Blah
    Dude, don't you get it. He's trying to say he wants Silencer on his Ak while RapidFire !
    Quote Originally Posted by kohjerome10 View Post


    Dun Use RapidFire Then! Try!
    Hello MPGH Users!
    It's Johnez here.
    I'm new to Hacking BlackShot!
    Thanks me If I helped you!

  9. #8
    kohjerome10's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Real Life
    Posts
    148
    Reputation
    28
    Thanks
    775
    My Mood
    Asleep
    Quote Originally Posted by Johnez View Post
    Dude, don't you get it. He
    s trying to say he wants Silencer on his Ak while RapidFire !
    I Know Im Not Dumb is Either He Never Click in Storage Or The RapidFire Can't Use It!
    Pain Changes People.

  10. #9
    devilaim's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    519
    Reputation
    10
    Thanks
    1,587
    My Mood
    Devilish
    In primary weapon use ordinary weapon.... in secondary use rapidfire it will show the silencer when the gameplay start

  11. #10
    syahirnfs's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    53
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Breezy
    LOL.. the rapidfire now is like 1 hit 1 kill.. so, doesn't matter if it use silencer.. hahaha


    I GOT SWAG

  12. #11
    Vehrdyn's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    House of house
    Posts
    8,560
    Reputation
    206
    Thanks
    5,444
    Quote Originally Posted by kohjerome10 View Post


    I Know Im Not Dumb is Either He Never Click in Storage Or The RapidFire Can't Use It!
    Don't confusing him

  13. #12
    kohjerome10's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Real Life
    Posts
    148
    Reputation
    28
    Thanks
    775
    My Mood
    Asleep
    Oh Okay!! LoL!
    Pain Changes People.

  14. #13
    aliefeimen's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    Ipoh,Perak
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Where is the thank button?????

  15. #14
    kiinger's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    What kind of Question is this?
    Posts
    74
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    My Mood
    Amused
    ...zzz -_- , Your Ak47 is Either in the Smg or In The Melee Storage so u can't have Silencer for the Ak47 unless u have Smg Silencer

Similar Threads

  1. [Release] L96A1 mod ^^ for rapidfire !!!
    By wertoskiller in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 01-18-2010, 01:51 AM
  2. [Request] combat arms rapidfire
    By randomguyme in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 10-17-2009, 09:27 PM
  3. [TuT] Simple CE rapidfire tut..
    By iOwnage in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 60
    Last Post: 09-04-2009, 12:17 PM
  4. Rapidfire in VB makes my Warrock crash
    By nub_g0t_high in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 10-22-2007, 06:44 PM
  5. RapidFire MP7K
    By haxik in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 38
    Last Post: 04-10-2007, 09:15 AM