Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    snowsnow's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    female
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Yeehaw

    Anyone can help me?

    How do you bug armour in blackshot? i saw some people using both rifle and sniper armour. how did they did it? anyone can help me? thanks in advance.

  2. #2
    takmokkimon's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    Unlimited Battle Arena
    Posts
    250
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Psychedelic
    never see that weird people .. no answer...


  3. #3
    GM_Aae's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    At your back !
    Posts
    458
    Reputation
    10
    Thanks
    1,544
    My Mood
    Innocent
    You only can use armor sniper but with speed same as armor riffle . Mash up by clicking armor sniper and rifle until you last at riffle . Then start game , you done . Fast as using armor riffle while using armor sniper !

    Join Date : 11 May 2012
    Proud to be MPGH member
    Press the thanks button if I help you

  4. #4
    takmokkimon's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    Unlimited Battle Arena
    Posts
    250
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Psychedelic
    how can we mash up that armour .. ???


  5. #5
    Blindold's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    Under your keyboard
    Posts
    139
    Reputation
    10
    Thanks
    54
    My Mood
    Yeehaw
    Well i face this several times... but i just dont know how did i do it... maybe if you would like to ask @Vehrdyn... he is very experienced in this kind of situations...

  6. #6
    Vehrdyn's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    House of house
    Posts
    8,560
    Reputation
    206
    Thanks
    5,444
    It's just a normal bug. It's look you use 2 armor but only one though.

  7. The Following 2 Users Say Thank You to Vehrdyn For This Useful Post:

    Blindold (12-09-2012),GM_Aae (12-09-2012)

  8. #7
    GM_Aae's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    At your back !
    Posts
    458
    Reputation
    10
    Thanks
    1,544
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by Vehrdyn View Post
    It's just a normal bug. It's look you use 2 armor but only one though.
    Yes , corect . 10 points Bro . .

    Join Date : 11 May 2012
    Proud to be MPGH member
    Press the thanks button if I help you

  9. #8
    takmokkimon's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    Unlimited Battle Arena
    Posts
    250
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Psychedelic
    why dont give him thanks .. ??


Similar Threads

  1. [Help Request] Anyone can help me...
    By MapleDX in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 5
    Last Post: 09-16-2012, 09:21 PM
  2. [Help Request] Anyone can help with this ?
    By devileyebg in forum Vindictus Help
    Replies: 1
    Last Post: 05-01-2011, 04:57 PM
  3. [Help] Anyone Can Help Me??
    By 9kos2 in forum WarRock Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 06-25-2010, 08:32 AM
  4. If anyone can help :e :))
    By Derail in forum CrossFire Mods & Rez Modding
    Replies: 8
    Last Post: 02-25-2010, 12:34 PM
  5. If anyone can help? Please do.
    By MrEncrypted in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 11-09-2009, 07:01 PM