Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
  1. #1
    Xorr's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    69
    Reputation
    30
    Thanks
    487
    My Mood
    Busy

    Exclamation Rapid Fire Patched?

    I need some input from you guys. Is rapid fire copying and pasting method patched? Please test MANUALLY (do not use XRF). I want to check if XRF is having a bug or not. So, please do it manually and tell me your result.

    If you succeeded OR not, please post your computer information (operating system, bit, etc) and who's rapid fire files are you using.

    Thank you,
    - Xorr

    Xorr@Hotmail.com
    Last edited by Xorr; 12-30-2012 at 09:34 PM.

  2. #2
    CooLElement19's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    51
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    My Mood
    Aggressive
    yesterday i use xorr..it works..today im not test yet..

    i use xorr version 3.1
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    aa.jpg  

    Don't Forget to Press Thanks If i Help You

    Watch your language

  3. The Following 3 Users Say Thank You to CooLElement19 For This Useful Post:

    azlieda94 (12-30-2012),shahindra (12-30-2012),Xorr (12-30-2012)

  4. #3
    Xorr's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    69
    Reputation
    30
    Thanks
    487
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by CooLElement19 View Post
    yesterday i use xorr..it works..today im not test yet..

    i use xorr version 3.1
    What is your OS? Make sure to state 64bit/32bit. Thanks!

  5. #4
    CooLElement19's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    51
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by Xorr View Post
    What is your OS? Make sure to state 64bit/32bit. Thanks!

    Windows 7 64-bit.. lol..i have post screenshot for my OS
    Don't Forget to Press Thanks If i Help You

    Watch your language

  6. #5
    Xorr's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    69
    Reputation
    30
    Thanks
    487
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by CooLElement19 View Post
    Windows 7 64-bit
    Hmm, mines is Window 7 - 32 Bit.

  7. #6
    carfu's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    female
    Location
    Singapore . Come find me :)
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    32bit not working here windows 7

  8. #7
    PinkaDoTTeD's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Confused
    A few minutes ago, I tried rapid fire and it did not work. I used the XorrRapidFire programme.
    And im using win 7 32-bit.

    Thanks.

    ---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------

    But definitely, its not patched. Since there was no maintenance yet, how can it be patched?
    YOUR MOM!

  9. #8
    pieey77's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    can teach me?

  10. #9
    PinkaDoTTeD's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Confused
    Teach you after im sure it works. K?
    YOUR MOM!

  11. #10
    pieey77's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    ok thanks

  12. #11
    KanatoZ's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    win 7 64 bit using funshion's rapid can't work the new

  13. #12
    PinkaDoTTeD's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Confused
    Mine got error

    ---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------

    @Xorr can you please post the rapid fire link you used? Thanks
    YOUR MOM!

  14. #13
    dophan111's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    0
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    hey i just dl-ed xorr 3.1 but i got no modified rapidfire file, can i have a link to the thread? i been to a few but cant find thanks.

  15. #14
    XxGhostPandaxX's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    In Your Head
    Posts
    787
    Reputation
    10
    Thanks
    2,020
    My Mood
    Aggressive
    nop...is not pacthing yet...im using MANUAL ..hahaha

    Remember to press the "THANKS" button if I helped you! (:
    Make Tutorial for every hack release and tested for it - ✔
    Make Injector - ✔
    Helping People- ✔
    Get 1000 Thanks - ✔
    Get 1100 Thanks - ✔
    Get 1200 Thanks - ✔
    Get 1300 Thanks - ✔
    Get 1400 Thanks - ✔
    Get 1500 Thanks - ✔
    Get 1600 Thanks - x
    Get 1700 Thanks - x
    Get 1800 Thanks - x
    Get 1900 Thanks - x



  16. #15
    BlinkBling's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    134
    Reputation
    10
    Thanks
    175
    My Mood
    Amazed
    I didn't test out your program but just one thing you should aware of, make sure it checks the process 'gameguard.des' is gone before you patch it. That might be the problem.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Help] Rapid fire patch anot?
    By kaixa40 in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 12-05-2012, 10:23 AM
  2. [Detected] Is Rapid Fire Patched?
    By snowsnow in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 11-26-2012, 12:08 AM
  3. [Patched] Rapid Fire,Weapon Hack,Chams PATCHED
    By ernestyeoyx in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 17
    Last Post: 11-08-2012, 03:01 AM
  4. [Help] Rapid Fire Patched ?!!!
    By is4ev in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 10-27-2012, 11:56 AM
  5. Rapid Fire Patched
    By ModernModder in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 12
    Last Post: 12-06-2010, 12:42 PM