Thread: Weapon bug.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
  1. #16
    bossshade's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    64
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    u need to be a host ?

  2. #17
    Maxstephen's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    <--------
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    My Mood
    Cheerful
    You can ask that person to change host if you are not the host.

  3. #18
    bossshade's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    64
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    if i am the host then i can use this bug whenever i want ?
    Quote Originally Posted by Maxstephen View Post
    You can ask that person to change host if you are not the host.

  4. #19
    emieyasyraff's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Bored
    it not working at all

  5. #20
    Man-Of-Steel's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Location
    Watching The Crime
    Posts
    77
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Innocent
    in the pictures look hard to follow, i suggest you make a video but the bug look nice

  6. The Following User Says Thank You to Man-Of-Steel For This Useful Post:

    AzimAziz97 (06-22-2013)

  7. #21
    Maxstephen's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    <--------
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    My Mood
    Cheerful
    Garena only I think

    ---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------

    Computer lagging when making video tut

    ---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------

    Quote Originally Posted by razack37 View Post
    if you do that correctly..your sniper will be bug (invisible) so the sniper fire rate same like normal rifle
    need double slot (first slot any weapon,second slot sniper (to make the sniper bug) then host change and see your second slot bug..
    Yeap. //msg2short

  8. #22
    Dash9231's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    351
    Reputation
    10
    Thanks
    740
    My Mood
    Angry
    Tried it. Not really helpful cos too little ammo
    I AM GM_Dash


    Press the button if I helped

    Selling blackshot ID ->http://www.mpgh.net/forum/124-sellin...ml#post8150136

    New link please check

  9. #23
    joeln's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    here. i made one . 6months ago .

  10. #24
    fkfkhi's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by mightygazelle View Post
    Doesn't work for me on BS EU.
    I equipped ak dragon on 1st slot and awp dragon on 2nd slot

    Then ingame i equipped ak dragon on 1st slot and P90 jungle on 2nd slot and it doesn't do what u said it should do




    u must host change remember ?

    ._.

  11. #25
    Dash9231's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    351
    Reputation
    10
    Thanks
    740
    My Mood
    Angry
    Just ask schange host and it will be the same
    Last edited by Dash9231; 06-22-2013 at 07:37 PM.
    I AM GM_Dash


    Press the button if I helped

    Selling blackshot ID ->http://www.mpgh.net/forum/124-sellin...ml#post8150136

    New link please check

  12. #26
    adamjayiddin's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Aggressive
    old bug
    MY GAME BLACKSHOR,LEAGUE OF LEGEND,HON THANKS ME IF I HELP U

  13. #27
    Dash9231's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    351
    Reputation
    10
    Thanks
    740
    My Mood
    Angry
    Quote Originally Posted by adamjayiddin View Post
    old bug
    At least he release not like u malay
    I AM GM_Dash


    Press the button if I helped

    Selling blackshot ID ->http://www.mpgh.net/forum/124-sellin...ml#post8150136

    New link please check

  14. #28
    bossshade's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    64
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    I have a problem... i am the host but i cant change host why!!???

  15. #29
    1killer's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    73
    Reputation
    10
    Thanks
    110
    My Mood
    Stressed
    old bug noob!
    █▀▄▀█ █░░█   █▀▀ █▀▀█ █▀▀ █▀▀ █▀▀▄ █▀▀█ █▀▀█ █░█   ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▀▄░
    █░▀░█ █▄▄█   █▀▀ █▄▄█ █░░ █▀▀ █▀▀▄ █░░█ █░░█ █▀▄   ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░░█
    ▀░░░▀ ▄▄▄█   ▀░░ ▀░░▀ ▀▀▀ ▀▀▀ ▀▀▀░ ▀▀▀▀ ▀▀▀▀ ▀░▀   ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▄▀░

    https://www.facebook.com/pages/1kill...ref=ts&fref=ts

  16. #30
    RedVxns's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    MPGH - Blackshot
    Posts
    86
    Reputation
    10
    Thanks
    155
    My Mood
    Amazed
    This is so 2012, and I think it's patched


    You can't KILL what's already DEAD


Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Teaching away warrock bugs/exploids[5 slot bug/weapon bug!]
    By gamernuub in forum Selling Accounts/Keys/Items
    Replies: 1
    Last Post: 08-09-2011, 07:34 PM
  2. New weapon bug
    By footstar2 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 29
    Last Post: 07-12-2008, 06:08 AM
  3. Lifelong AUG (NOT the patched weapon bug)!
    By footstar2 in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 2
    Last Post: 07-11-2008, 12:39 AM
  4. Little Weapon Bug
    By thiag00 in forum Visual Basic Programming
    Replies: 3
    Last Post: 06-14-2008, 08:32 PM
  5. [RELEASE WEAPON BUG]
    By mrkprv in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 108
    Last Post: 06-12-2008, 05:13 PM

Tags for this Thread