Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
  1. #16
    justinrain's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Posts
    65
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Angelic
    Does this still work?

  2. #17
    OwnerZFreak's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Location
    Malaysia
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Scared
    working on window 7 32 bit , i tested it just today

  3. #18
    zero_gun2000's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    HERE
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by OwnerZFreak View Post
    working on window 7 32 bit , i tested it just today
    what does it do?

  4. #19
    RayKhantIsBackEveryone's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Location
    Singapore
    Posts
    87
    Reputation
    28
    Thanks
    129
    My Mood
    Amused
    How do you even use it when i start blackshot and tick the bypass the blackshot loads but blackscreen and crash

  5. #20
    zero_gun2000's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    HERE
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by RayKhantIsBackEveryone View Post
    How do you even use it when i start blackshot and tick the bypass the blackshot loads but blackscreen and crash
    i have the same problem. can give us the correct instructions? im using windows 7 64bit . thanks

  6. #21
    RayKhantIsBackEveryone's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Location
    Singapore
    Posts
    87
    Reputation
    28
    Thanks
    129
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by zero_gun2000 View Post
    i have the same problem. can give us the correct instructions? im using windows 7 64bit . thanks
    I have no idea how to use this... EXPLAIN clearly....

  7. #22
    OwnerZFreak's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Location
    Malaysia
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Scared
    after tick that , hack can do , why , ?

  8. #23
    zero_gun2000's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    HERE
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by OwnerZFreak View Post
    after tick that , hack can do , why , ?
    when do you tick the hack ? i tick the hack at the blackshot logo. after that it crashes at the character area.

  9. #24
    RayKhantIsBackEveryone's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Location
    Singapore
    Posts
    87
    Reputation
    28
    Thanks
    129
    My Mood
    Amused
    Right that also happen to me

  10. #25
    RayKhantIsBackEveryone's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Location
    Singapore
    Posts
    87
    Reputation
    28
    Thanks
    129
    My Mood
    Amused
    How come you can hack but i can't.........

  11. #26
    Botato's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Posts
    60
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Angelic
    Still working?...

  12. #27
    JlkesMC's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Gender
    male
    Posts
    146
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Code3rin none of your bypasses work. I used them before it was patched but it wouldn't work.
    I am using A 64-bit 64-bitjava Windows 7 computer. Anything wrong?

  13. #28
    izzatkulim101's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Posts
    233
    Reputation
    10
    Thanks
    3,266
    My Mood
    Cheeky
    i want hack weapon(code) . All Bypass not work. is this work?

  14. #29
    OwnerZFreak's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Location
    Malaysia
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Scared
    try my way 1. open garena plus , 2. open bypass (as administrator) ,3. start blackshot then fast tick on activate bypass , still not work ? try use with game mon check error try it

  15. #30
    izzatkulim101's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Posts
    233
    Reputation
    10
    Thanks
    3,266
    My Mood
    Cheeky
    after I click Start and TIck . It said Blackshot isnt open ! .. help pls

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. [Release] BlackShot =>Garena<= Bypass only!
    By ClapBangKiss in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 80
    Last Post: 06-02-2010, 12:54 PM
  2. [Release] BlackShot Hack + Bypass Garena
    By ClapBangKiss in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 93
    Last Post: 05-09-2010, 07:02 AM
  3. Do you guys use garena or blackshot beta launcher?
    By air3lander in forum Blackshot Help
    Replies: 4
    Last Post: 12-24-2009, 11:05 PM
  4. [Release] (Beta)- Bypass
    By lolz2much in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 74
    Last Post: 09-30-2009, 08:03 PM
  5. Blackshot beta
    By koaw in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 04-08-2009, 12:31 AM