Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
  1. #16
    DontFearTheReaper's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Happy
    Make a dll/exe of this?

  2. The Following User Says Thank You to DontFearTheReaper For This Useful Post:

    toughboy (06-09-2013)

  3. #17
    sumsar1812's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by martijno0o0 View Post
    u dont need that scrite thing, its exactly the same as notepad...
    lol scrite isent notepad :S???

    its a lot of add ones to the program ... ex. how to find the colors and coodinates
    i cant w8 for the next patch to version 55 ^^

    [SIZE="2"]
    [ ] get 10 posts
    [ ] get 50 posts
    [ ] get 100 posts
    [ ] Get my New multiplayer game to work (3 years back i guess
    designersliver møller pedersen
    online part Programming :Mathias K
    Game Programming: ME ! (Rasmus Bach)

    )



    im searching after some more designers to my game
    , you may self choose what kind of program you want to paint in(photoshop,paint ,etc) so if you are interested pm me

  4. #18
    DontFearTheReaper's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by sumsar1812 View Post
    lol scrite isent notepad :S???

    its a lot of add ones to the program ... ex. how to find the colors and coodinates
    Hey, can you post the whole script with right colors?

  5. #19
    sumsar1812's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by Karmany View Post
    I do not understand how to find the Cordinates and the color :/

    okay let me explain
    if we take the screen its like this
    _
    |_|

    then its like this

    top cord
    _
    left cord>|_ |<right cord
    bottom cord

    okay i can see it can be a problem for if you take the coordinate thing (au3info tool its show two cordinates)
    but lets say i want to find the left side of the screen i get the mouse all the way out to the left
    there there is two cords one of them should be 0 and the other one is a random number but lets us just say 203
    a screen is like a coordinate system
    with a X axis and a Y axis
    when finding cordinates X is allways standing first and then Y after
    so if it is 0,203 0 is X and 203 is Y
    but we only need X so we take the mouse to the left and find the X
    the same with right cord just where you move the mouse to the right
    the same with top and bottom just the Y axis instead

    hope that helped a bit
    my English sux ??
    i cant w8 for the next patch to version 55 ^^

    [SIZE="2"]
    [ ] get 10 posts
    [ ] get 50 posts
    [ ] get 100 posts
    [ ] Get my New multiplayer game to work (3 years back i guess
    designersliver møller pedersen
    online part Programming :Mathias K
    Game Programming: ME ! (Rasmus Bach)

    )



    im searching after some more designers to my game
    , you may self choose what kind of program you want to paint in(photoshop,paint ,etc) so if you are interested pm me

  6. #20
    DontFearTheReaper's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Happy
    Can you make me one with the color 00FF00, i cant get it work. I Have chams that is lightgreen

  7. #21
    vellain's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    156
    Reputation
    8
    Thanks
    38
    My Mood
    Twisted
    I got this to work and all... but DontFearTheReaper, where did you get the chams? I don't want you to post em, just tell me where you got em.

  8. #22
    sumsar1812's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by DontFearTheReaper View Post
    Can you make me one with the color 00FF00, i cant get it work. I Have chams that is lightgreen
    you see $color=
    there you set in
    $color=00FF00
    i cant w8 for the next patch to version 55 ^^

    [SIZE="2"]
    [ ] get 10 posts
    [ ] get 50 posts
    [ ] get 100 posts
    [ ] Get my New multiplayer game to work (3 years back i guess
    designersliver møller pedersen
    online part Programming :Mathias K
    Game Programming: ME ! (Rasmus Bach)

    )



    im searching after some more designers to my game
    , you may self choose what kind of program you want to paint in(photoshop,paint ,etc) so if you are interested pm me

  9. #23
    DontFearTheReaper's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Happy
    Edit: Ok, i got the color working but the cord thingy.

    If i want the aimbot to aim here :

    http://yfrog.com/5nbattlefieldheroesscreenj

    $head_search=PixelSearch(?,?,?,?,$color,5,1)
    Last edited by DontFearTheReaper; 10-12-2009 at 10:36 AM.

  10. #24
    oren007x's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by DontFearTheReaper View Post
    Edit: Ok, i got the color working but the cord thingy.

    If i want the aimbot to aim here :

    Yfrog - rightr.png

    $head_search=PixelSearch(?,?,?,?,$color,5,1)
    How can I find the unknown pixels?
    Can someone pleas post the correct line of "$head_search=PixelSearch(?,?,?,?,$color,5,1)" ?
    Thank you

    Edit : Okay, lets say I've got it all... how do I save it on dll\exe?
    How do I get it work?
    Last edited by oren007x; 10-12-2009 at 11:07 AM.

  11. #25
    sumsar1812's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Breezy
    you can compile it but you can also just click f5 for testing the script

    also i allready explained that

    the first ?=left the secound?=top the 3?=right the 4?=buttom
    i cant w8 for the next patch to version 55 ^^

    [SIZE="2"]
    [ ] get 10 posts
    [ ] get 50 posts
    [ ] get 100 posts
    [ ] Get my New multiplayer game to work (3 years back i guess
    designersliver møller pedersen
    online part Programming :Mathias K
    Game Programming: ME ! (Rasmus Bach)

    )



    im searching after some more designers to my game
    , you may self choose what kind of program you want to paint in(photoshop,paint ,etc) so if you are interested pm me

  12. #26
    oren007x's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Devilish
    huuum okay so I've got this for my settings :
    ================================================== ================

    $color=0x000000
    $pause=false

    while 1
    $head_search=PixelSearch(0,0,1279,1023,$color,5,1)
    if $head_search= not @error then
    mouseclick ("left",$head_search[0],$head_search[1],1,10)

    ================================================== ================
    First of all, I do compile, save it on my desktop and then I can see the icon itself.
    I double click on it and nothing pops up... just a little icon on the right side of my toolbar.
    What do I do with it? How do I continue working with that? should I log into the game and just press F1?
    Btw : I've just tried to enter the game and it didn't work... is something wrong in my dll\exe?

  13. #27
    DontFearTheReaper's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by oren007x View Post
    huuum okay so I've got this for my settings :
    ================================================== ================

    $color=0x000000
    $pause=false

    while 1
    $head_search=PixelSearch(0,0,1279,1023,$color,5,1)
    if $head_search= not @error then
    mouseclick ("left",$head_search[0],$head_search[1],1,10)

    ================================================== ================

    Dim $color=0x000000 <--- That is black, its everywheree so it will fail
    Dim $pause=false

    while 1
    $head_search=PixelSearch(0,0,1279,1023,$color,5,1)
    if $head_search= not @error then
    mouseclick ("left",$head_search[0],$head_search[1],1,10)

    I Tryd this aimbot too, not works.

  14. #28
    oren007x's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Devilish
    Oh okay... I've tried it also a couple of times and it did nothing.
    thats a shame, what a grate hack it could be :P

  15. #29
    sumsar1812's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Breezy
    you people just need to find the right colors ...
    i cant w8 for the next patch to version 55 ^^

    [SIZE="2"]
    [ ] get 10 posts
    [ ] get 50 posts
    [ ] get 100 posts
    [ ] Get my New multiplayer game to work (3 years back i guess
    designersliver møller pedersen
    online part Programming :Mathias K
    Game Programming: ME ! (Rasmus Bach)

    )



    im searching after some more designers to my game
    , you may self choose what kind of program you want to paint in(photoshop,paint ,etc) so if you are interested pm me

  16. #30
    cranties's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    55
    Reputation
    13
    Thanks
    83
    My Mood
    Amused

    Help

    I have made this:

    #Region ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI ****
    #AutoIt3Wrapper_outfile=AutoAim.exe
    #EndRegion ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI ****
    hotkeyset("{f6}","stop")
    hotkeyset("{f5}","pause")
    $color=0x00FF00
    $pause=false

    while 1
    $head_search=PixelSearch(0,0,1023,767,$color,5,1)
    if $head_search= not @error then
    mouseclick ("left",$head_search[0],$head_search[1],1,10)
    EndIf
    sleep (5)
    WEnd

    func stop ()
    Exit
    EndFunc

    func pause()
    $pause=not $pause
    if $pause=true Then
    Do
    sleep (5)
    until $pause=False
    EndIf
    EndFunc
    I have screen 1024x768 full screen... is ok...
    I change hot keys from F1-F2 to F5-F6 (F1-F2 is used to change position on veichle)

    But i need the color... What color i must insert in the variable $color ????

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. [Release] How To Make Your Own Simple Skin For CS 1.6
    By XownageX in forum CounterStrike (CS) 1.6 Hacks / Counter Strike: Source (CSS) Hacks
    Replies: 20
    Last Post: 06-07-2014, 03:17 PM
  2. [Tutorial] How to make your own undetected module in VB6
    By markfracasso11 in forum Visual Basic Programming
    Replies: 17
    Last Post: 10-15-2007, 10:34 AM
  3. [Tutorial] How to make your own undetected module in VB6
    By markfracasso11 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 22
    Last Post: 09-25-2007, 06:35 AM
  4. (TUT)how to make your own warrock menu
    By aprill27 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 09-21-2007, 04:46 PM
  5. How to make your own radiostation?
    By nasir91 in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 04-30-2007, 08:25 AM