Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 58
  1. #1
    cranties's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    55
    Reputation
    13
    Thanks
    83
    My Mood
    Amused

    Exclamation AutoAim v5.0 by Cranties

    Yes! Another Version with better performance and control is out!!!
    Try it!!!

    1) Launch Artificial Aiming Radar
    2) Launch AutoAim
    3) Launch BFHeroes
    4) Click on Play Now and on Start AutoAim

    Enjoi!

    Let me know if it finally is ok!!!

    Try change some parameters.....
    Sorry, for now all the time you need to change parameters you need to restart AutoAim... Next version came better....

    Use F9 to close AutoAim

    Bye !

  2. The Following 11 Users Say Thank You to cranties For This Useful Post:

    BIZZ<32 (11-10-2012),bleemer (10-16-2009),Cklarki (05-07-2012),cosmasa123 (10-21-2009),DontFearTheReaper (10-15-2009),newein (10-17-2009),nhftk 13 (11-01-2009),sloped (10-15-2009),teocar (10-24-2009),Virtualmanu (10-17-2009),warrockwars (10-15-2009)

  3. #2
    Jordi-Fun's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Doh
    I'll try it out.

    Btw, i'm using Artificial Aiming Radar v2.5. Can't find the V2.6, can you attach it to the post (or PM it to me if not possible?) Thanks.

    I'll let you know if it works here as soon as possible (Vista 32bit.)

    //Edit:
    Excuse me, V2.6 is already included i see now. *shame* :P

    //Edit:
    Tryed it, but unfortunately it's not working here. Everywhere on my screen its working as soon as im getting close to a red area, but in-game... nothing. It just happend once that i aimed at the sky.
    Last edited by Jordi-Fun; 10-15-2009 at 07:16 AM.

  4. #3
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    Add a virus scan.

  5. #4
    dontaskme's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    ill try it out

  6. #5
    DontFearTheReaper's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Happy
    BEST BOT EVER!!! WORKS FOR ANY GAME












    except BFH

  7. #6
    dontaskme's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    doesnt work for me. looks sometime in the air.

  8. #7
    DontFearTheReaper's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by dontaskme View Post
    doesnt work for me. looks sometime in the air.
    I meen not working for me in bfh

  9. #8
    Quik19's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by dontaskme View Post
    doesnt work for me. looks sometime in the air.
    Same here mate... =(

  10. #9
    hojladri's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bored
    Yup doesen't work. Looks into the sky.

    But if you are good enough the marked enemies can be the thing you need without autoaim

  11. #10
    Dustyn's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    Nampa, ID
    Posts
    195
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Sad
    Thats kind of stupid. He should post a more detailed guide.

  12. #11
    cranties's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    55
    Reputation
    13
    Thanks
    83
    My Mood
    Amused

    Red face AutoAim v5.1 by Cranties coming soon....

    Yes.. i'm debugging this with you...

    I'm developing it.. I write all code.....

    So,...

    I'm in the right direction... i consider mouse point to move... but it'snt... the pointer is in the center of the screen and when i "see" an anemy i must move in this direction the mouse, non valid to use coordinate metod....

    I'm re-writing engine for do that!!!

    i'll hop this is the right one!!!

    see us soon.... with new try!!!

    bye and thanks to all for patience...

  13. #12
    bakycar's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    female
    Posts
    200
    Reputation
    11
    Thanks
    70
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by cranties View Post
    Yes.. i'm debugging this with you...

    I'm developing it.. I write all code.....

    So,...

    I'm in the right direction... i consider mouse point to move... but it'snt... the pointer is in the center of the screen and when i "see" an anemy i must move in this direction the mouse, non valid to use coordinate metod....

    I'm re-writing engine for do that!!!

    i'll hop this is the right one!!!

    see us soon.... with new try!!!

    bye and thanks to all for patience...
    Plase stop making theese hacks because they will NEVER WORK! It's possible to make it only with C++ because the pixels change since is a 3D game..

  14. #13
    sumsar1812's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Breezy
    source plox `? :P
    i cant w8 for the next patch to version 55 ^^

    [SIZE="2"]
    [ ] get 10 posts
    [ ] get 50 posts
    [ ] get 100 posts
    [ ] Get my New multiplayer game to work (3 years back i guess
    designersliver møller pedersen
    online part Programming :Mathias K
    Game Programming: ME ! (Rasmus Bach)

    )



    im searching after some more designers to my game
    , you may self choose what kind of program you want to paint in(photoshop,paint ,etc) so if you are interested pm me

  15. #14
    hojladri's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bored
    It actually pointed me a sniper of top of a rock wich was shooting me. But he was still.

  16. #15
    Jordi-Fun's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Doh
    Quote Originally Posted by bakycar View Post
    Plase stop making theese hacks because they will NEVER WORK! It's possible to make it only with C++ because the pixels change since is a 3D game..
    Well, because AA radar makes 'flat' (2D) rectangles/boxes (around enemys) it may be possible...

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] AutoAim v5.5 by Cranties
    By cranties in forum Battlefield Heroes Hacks
    Replies: 77
    Last Post: 10-27-2009, 05:53 AM
  2. [Release] AutoAim v2.3 by Cranties
    By cranties in forum Battlefield Heroes Hacks
    Replies: 60
    Last Post: 10-18-2009, 02:25 PM
  3. [Release] AutoAim v2.1 by Cranties
    By cranties in forum Battlefield Heroes Hacks
    Replies: 12
    Last Post: 10-13-2009, 10:49 AM
  4. Autoaim??
    By epg_88 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 11
    Last Post: 12-26-2008, 10:45 AM
  5. If you hack/have godmode autoaim ect come here
    By maxisking in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 34
    Last Post: 10-21-2008, 11:57 PM