Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35
  1. #1
    ruskipotsan's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    10

    Reason to why the Ability Hack Isn't Working!

    Ok so this isn't 100% right, but i'm pretty sure this might be the problem to why the ability or any other hack doesn't work.
    Ok so I think that the reason to why the ability hack doesn't work is because EA probably put a Size lock on it. Meaning if the ratio, packed size, or the size changes, then it will display the "Invalid Client Data (6)" error.
    Here is what happens:

    1. So i'm going to try to make the ability hack. And before I start here is a picture showing the ratio, packed size, and the current size of the DefaultCustomization.xml file.


    2. Then I, wanted to leave the size the same, so instead of adding to the "equipment" line, I just replaced this:

    with this:


    3. Then I saved it, and took a look at the size, it was the same... But then look at the ratio and packed size:


    4. Then I tried changing ;1234 back to ;2001, and look still the same size as to when I replaced it with ;1234. Except the Packed Size Changes.


    5. Now even with the ;2001, try going in game. It will most likely start. Now try getting on a server. You'll get a "Invalid Client Data (6)" error.

    Now, the size is the same. What the hell is wrong then.
    The ratio changes and the Packed size of the file also changes.
    So all we need to do is find a way for it to stay exactly the same.

    Now i'm not saying this Reasoning to why the ability hack doesn't work is 100% true.
    But it's a really good one.
    Last edited by ruskipotsan; 10-17-2009 at 07:56 PM.

  2. The Following 4 Users Say Thank You to ruskipotsan For This Useful Post:

    dem106 (10-21-2009),DensiDenis (10-18-2009),DontFearTheReaper (10-20-2009),kaktus621 (10-19-2009)

  3. #2
    sumsar1812's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Breezy
    i guess they have a editor and if the file is open with anything else then theres editor =error
    i cant w8 for the next patch to version 55 ^^

    [SIZE="2"]
    [ ] get 10 posts
    [ ] get 50 posts
    [ ] get 100 posts
    [ ] Get my New multiplayer game to work (3 years back i guess
    designersliver møller pedersen
    online part Programming :Mathias K
    Game Programming: ME ! (Rasmus Bach)

    )



    im searching after some more designers to my game
    , you may self choose what kind of program you want to paint in(photoshop,paint ,etc) so if you are interested pm me

  4. The Following 2 Users Say Thank You to sumsar1812 For This Useful Post:

    DensiDenis (10-18-2009),DontFearTheReaper (10-20-2009)

  5. #3
    ruskipotsan's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    There is hella of them. But i've been searching and looking through the files and saw that some of them said, that the code was like made from a BF2 Editor. I think. I don't quite remember but i'm pretty sure that if you go to google and type in BF editor, you might be able to find something.

  6. The Following User Says Thank You to ruskipotsan For This Useful Post:

    DontFearTheReaper (10-20-2009)

  7. #4
    hanoi22's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Psychedelic
    Interesting! Have you noticed that modification date also changes it could be that. I've been trying to figure out this. How they allow it when you buy vp/xp boost or get new hp? It must someway update it into client and check it from idk where.

    Try to take those xmls from higher lvl hero(same class) and extract it to lower lvl hero. Then dates, ratios and sizes should be correct if extracting doesn't change the size. Probably wont work but try!

  8. The Following User Says Thank You to hanoi22 For This Useful Post:

    DontFearTheReaper (10-20-2009)

  9. #5
    sumsar1812's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Breezy
    i wouldn't think that EA are so stupid to just let there editor on the net ^^

    a other way could be if you open the file and changed something it writes it to a reg. file =error maybe ?
    i cant w8 for the next patch to version 55 ^^

    [SIZE="2"]
    [ ] get 10 posts
    [ ] get 50 posts
    [ ] get 100 posts
    [ ] Get my New multiplayer game to work (3 years back i guess
    designersliver møller pedersen
    online part Programming :Mathias K
    Game Programming: ME ! (Rasmus Bach)

    )



    im searching after some more designers to my game
    , you may self choose what kind of program you want to paint in(photoshop,paint ,etc) so if you are interested pm me

  10. The Following User Says Thank You to sumsar1812 For This Useful Post:

    DontFearTheReaper (10-20-2009)

  11. #6
    ruskipotsan's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    i found their editor already
    But you need battlefield 2 installed
    its a battlefield 2 editor but works for all battlefield games
    i just have to try it out right now

  12. The Following User Says Thank You to ruskipotsan For This Useful Post:

    DontFearTheReaper (10-20-2009)

  13. #7
    DontFearTheReaper's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Happy
    Post here if it works

  14. #8
    Thoranus's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands, Den Haag
    Posts
    136
    Reputation
    10
    Thanks
    297
    My Mood
    Angelic
    Cool, goodluck.
    Kind Regards,

    Thoranus


    If you click this icon below my post you will give me a reputation point, which helps me!

    If I helped you please, click this icon below my post!

  15. The Following User Says Thank You to Thoranus For This Useful Post:

    DontFearTheReaper (10-20-2009)

  16. #9
    sumsar1812's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by ruskipotsan View Post
    i found their editor already
    But you need battlefield 2 installed
    its a battlefield 2 editor but works for all battlefield games
    i just have to try it out right now
    Ea fails then

    anyway send link to where i can download
    i cant w8 for the next patch to version 55 ^^

    [SIZE="2"]
    [ ] get 10 posts
    [ ] get 50 posts
    [ ] get 100 posts
    [ ] Get my New multiplayer game to work (3 years back i guess
    designersliver møller pedersen
    online part Programming :Mathias K
    Game Programming: ME ! (Rasmus Bach)

    )



    im searching after some more designers to my game
    , you may self choose what kind of program you want to paint in(photoshop,paint ,etc) so if you are interested pm me

  17. The Following User Says Thank You to sumsar1812 For This Useful Post:

    DontFearTheReaper (10-20-2009)

  18. #10
    ruskipotsan's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    trying to find a way to edit battlefield heroes files with the bf editor but so far no success.
    i'll tell you if i get something

  19. The Following User Says Thank You to ruskipotsan For This Useful Post:

    DontFearTheReaper (10-20-2009)

  20. #11
    Thoranus's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands, Den Haag
    Posts
    136
    Reputation
    10
    Thanks
    297
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by ruskipotsan View Post
    i found their editor already
    But you need battlefield 2 installed
    its a battlefield 2 editor but works for all battlefield games
    i just have to try it out right now
    Please, where can I download this editor, I tryed google, but I'm not sure which I should download. Download link in PM please.
    Kind Regards,

    Thoranus


    If you click this icon below my post you will give me a reputation point, which helps me!

    If I helped you please, click this icon below my post!

  21. The Following User Says Thank You to Thoranus For This Useful Post:

    DontFearTheReaper (10-20-2009)

  22. #12
    sumsar1812's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Breezy
    lols dont pm just post download link
    i cant w8 for the next patch to version 55 ^^

    [SIZE="2"]
    [ ] get 10 posts
    [ ] get 50 posts
    [ ] get 100 posts
    [ ] Get my New multiplayer game to work (3 years back i guess
    designersliver møller pedersen
    online part Programming :Mathias K
    Game Programming: ME ! (Rasmus Bach)

    )



    im searching after some more designers to my game
    , you may self choose what kind of program you want to paint in(photoshop,paint ,etc) so if you are interested pm me

  23. #13
    ruskipotsan's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    This is the only BF Editor.
    Thats the one listed in all of the BF Heroes files.
    Just look in the begging it says BF2 Editor.
    But anyways here:
    Battlefield 2 Editor, Battlefield 1943 Downloads, Battlefield 1943 Utilities

  24. #14
    foxytroxy's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Damn, I really want the abilitly hack, as many others do too.

    I hope we can get this to work!!!!

  25. #15
    elletheking's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    do you really want to know?
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Sleepy
    @Topic: Thats not right i tried that with excact same size and it dint work. I think the did it with a file chekin a "checksum"

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. WHY the pub hack is not working on CF Philippines
    By tabuzo013 in forum CrossFire Help
    Replies: 10
    Last Post: 04-05-2010, 05:45 PM
  2. [Request] WHY!!!! the best hack ever
    By Dalderup in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 18
    Last Post: 09-20-2009, 05:29 AM
  3. Why the speed hacks don't work.
    By 3004161 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 20
    Last Post: 08-19-2009, 03:31 AM
  4. the old hacks don't work anymore with the new update!
    By zeroknight2000 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 08-23-2008, 02:03 AM

Tags for this Thread