Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 78
  1. #31
    DontFearTheReaper's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by falcino View Post
    uhh does it work?
    Read the posts before asking

    NO

  2. #32
    sumsar1812's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Breezy
    cranties still the auto it forum is a good help

    link here
    AutoIt Forums -> General Help and Support'


    Quote Originally Posted by hanoi22
    If it's right color why there are color sliders, it should be removed.
    Quote:Originally Posted by cranties
    Code:
    Func SearchHead()
    While $HeadSearchActive = True
    If _IsPressed("78", $dll) Then
    Stop()
    EndIf
    If _IsPressed("77", $dll) Then
    Pause()

    I don't much of autoit, but I tried to search hotkeys. I thought it was f7/f8 but I only managed to find these 77 and 78. I don't know is it the right way to write f-buttons on autoit. Don't be tough.
    its asci numbers
    77 and 78 means f8 and f9
    like if you press spacebar its 20

    keys you can find in help file under _ispressed
    i cant w8 for the next patch to version 55 ^^

    [SIZE="2"]
    [ ] get 10 posts
    [ ] get 50 posts
    [ ] get 100 posts
    [ ] Get my New multiplayer game to work (3 years back i guess
    designersliver møller pedersen
    online part Programming :Mathias K
    Game Programming: ME ! (Rasmus Bach)

    )



    im searching after some more designers to my game
    , you may self choose what kind of program you want to paint in(photoshop,paint ,etc) so if you are interested pm me

  3. #33
    ejas's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Sleepy
    keep the good work cranties i think youre almost there

  4. #34
    cranties's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    55
    Reputation
    13
    Thanks
    83
    My Mood
    Amused

    Red face Info

    Quote Originally Posted by Lek View Post
    not work again.

    Sorry if the question has been asked before.
    How can you write a cheat and do not test it in the game itself?
    I'm working very hard in this time.... The time i can play i spend to write code for this cheat... and so i can't try it mysel.... but if you have problem help me try my develop code for test, you can take time and play normally so if there is a version going...

    (sorry for my bad english)


  5. The Following 3 Users Say Thank You to cranties For This Useful Post:

    CH!CKEN (10-21-2009),guud (10-21-2009),Lek (10-21-2009)

  6. #35
    Spekky6's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Zaandam, N-H
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Buzzed
    Quote Originally Posted by Lek View Post
    By the way, admins can see and kick those who use AA radar (I think they are taking screenshots). They also kick me out of him
    Wait, how do they see that? They can not see what is happening on your screen. If they could they had to hack your computer, that's infrigment of the privacy-law.
    So, how the hell could they see that?

    They can find out, if you're dumb enough to shoot invisible snipers, or start shooting when someone is around the corner. Stuff like that will give away your position in the cheating circuit.
    But admins are not able to see if you're using AAradar. If they do, tell me how?
    Thnx
    My life-goal is reached, I AM A NEWB!
    [] Be a Newb

    Just one more thing I want:
    [] Be a world famous über AWESOME Superman cool guy RAPPER

  7. #36
    bakycar's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    female
    Posts
    200
    Reputation
    11
    Thanks
    70
    My Mood
    Angelic
    ARgh I want it to be made fast >.<
    Press *Thanks* If I helped you in any way ^^




  8. #37
    hanoi22's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by Spekky6 View Post
    Wait, how do they see that? They can not see what is happening on your screen. If they could they had to hack your computer, that's infrigment of the privacy-law.
    So, how the hell could they see that?

    They can find out, if you're dumb enough to shoot invisible snipers, or start shooting when someone is around the corner. Stuff like that will give away your position in the cheating circuit.
    But admins are not able to see if you're using AAradar. If they do, tell me how?
    Thnx
    Probably meaning that "PB screenshot". At this moment admins can't spectate in game or even see any screen shots.

  9. #38
    Spekky6's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Zaandam, N-H
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Buzzed
    Quote Originally Posted by hanoi22 View Post
    Probably meaning that "PB screenshot". At this moment admins can't spectate in game or even see any screen shots.
    What's a PB screenshot?
    Probably something so obvious that I can't think of it, still.. There are no dumb questions!(Right?)
    My life-goal is reached, I AM A NEWB!
    [] Be a Newb

    Just one more thing I want:
    [] Be a world famous über AWESOME Superman cool guy RAPPER

  10. #39
    verbindungsfehler's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    wayne
    Posts
    129
    Reputation
    11
    Thanks
    15
    My Mood
    Yeehaw
    a punkbuster screenshot u noob

    still dont know what that means?

    ITS THE ENEMY !!!


    [YOUTUBE]o8XVcc6BDRE[/YOUTUBE]


  11. #40
    Lek's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    I think PB screenshot works just the same ssClient in Counter-Strike.

    ssClient - anti-cheat, who at the time of making screenshots of what the player sees and stores them on the server. Viewing can help identify cheaters using wallhack, as well as many other cheats are visible in HUDe.

  12. #41
    sumsar1812's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Breezy
    lol lol lol ....

    GMs can check if someone change in the game and it does when you use AA rader

    also
    Quote Originally Posted by Spekky6
    Originally Posted by Lek
    By the way, admins can see and kick those who use AA radar (I think they are taking screenshots). They also kick me out of him

    Wait, how do they see that? They can not see what is happening on your screen. If they could they had to hack your computer, that's infrigment of the privacy-law.
    So, how the hell could they see that?

    They can find out, if you're dumb enough to shoot invisible snipers, or start shooting when someone is around the corner. Stuff like that will give away your position in the cheating circuit.
    But admins are not able to see if you're using AAradar. If they do, tell me how?
    Thnx
    agian they can see if someone change something in game
    i cant w8 for the next patch to version 55 ^^

    [SIZE="2"]
    [ ] get 10 posts
    [ ] get 50 posts
    [ ] get 100 posts
    [ ] Get my New multiplayer game to work (3 years back i guess
    designersliver møller pedersen
    online part Programming :Mathias K
    Game Programming: ME ! (Rasmus Bach)

    )



    im searching after some more designers to my game
    , you may self choose what kind of program you want to paint in(photoshop,paint ,etc) so if you are interested pm me

  13. #42
    hanoi22's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by sumsar1812 View Post
    lol lol lol ....

    GMs can check if someone change in the game and it does when you use AA rader

    also

    agian they can see if someone change something in game
    GM? They can't "see" if you like to use radar, you fool!
    Again they can't see anything, only thing they could see would be the maxed abilities in profile pages.

  14. #43
    Spekky6's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Zaandam, N-H
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Buzzed
    Sumsar, are you making fun of me? :P
    But I still don't understand 2 things..
    Sumsar's thing.. NO IDEA what he jsut said, when I read it it just looked like crappy english.. I mean, "they can see if someone change something ingame". What the HELL does that means? That Admins can see on their screen if you are seeing red things around people?
    And, what is a PB screenshot?(YES, I know it's PunBuster. And YES, I know it's the enemie. But a wise man said: Know your enemy.) So, what is it???

    Thnx
    Btw: This is all TOTALLY OFF-TOPIC! :P But what the hell, people are learning!
    My life-goal is reached, I AM A NEWB!
    [] Be a Newb

    Just one more thing I want:
    [] Be a world famous über AWESOME Superman cool guy RAPPER

  15. #44
    hanoi22's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Psychedelic

  16. #45
    Aimeri's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    Quote Originally Posted by hanoi22 View Post
    Quote Originally Posted by punkbuster wiki
    The use of the Screen Capture Facility is optional; in a default PunkBuster installation, it is not enabled by default.
    Not sure why this is even being talked about, given that.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast