Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Haucker's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Is radar 2.6 working? if so, how?

    Hello everyone,

    I have been told thet the radar 2.6 is hte only currently working version of hack.

    can anyone tell me how to use it?. I Open the game, choose my hero, and then inject. Inject Succesfull...

    Apparently it doesnt happen anything, then i play and there are no boxes nor anything about the hack :S.

    Am i doing something wrong?

    running in Windows Vista SP2.

    I ask you this because i have been told that IT WORKS, but i doesnt seem too..

    Thank you in advance .

  2. #2
    niebels's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    just run as admin

  3. #3
    Thoranus's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands, Den Haag
    Posts
    136
    Reputation
    10
    Thanks
    297
    My Mood
    Angelic
    Yes, its working. Run as administrator if you're using Windows Vista.
    Kind Regards,

    Thoranus


    If you click this icon below my post you will give me a reputation point, which helps me!

    If I helped you please, click this icon below my post!

  4. The Following 3 Users Say Thank You to Thoranus For This Useful Post:

    eragonvl (01-16-2010),ExMex (11-18-2009),Rossvelt (11-10-2009)

  5. #4
    Haucker's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thank you for your fast replies bu it isnt working :S.

    I choose my hero press paly button, and then run the Radar 2.6, the match loads like always but theres no difference :S (do i have to press any key or anything??) i have tried Delete/F8/F9 ...

    If i inject it while the match is being loaded , it will load without image, just the cursor and everything black and the match will start but everything is black, i can still hear my shoots, myself walking but i dont see, anything so i dont know if its working

    Any clues?

  6. #5
    Catinater1's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Tired
    try to start it before you even press play now
    there should be a window saying "Searching For Game"
    another way to see if it worked is while in the menu (clothes, abilities, etc.) look in the top-left corner and there should two little interlocking boxes - one red and another blue

    DOOBLE TEH MADNEZZZ???



  7. #6
    Haucker's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    ĒThank you for the replay.

    It seems its working, becuase it do affect the game.

    The problem is that the game continues but witouht image i can press buttons, hear sounds... but everything is black :S

    does anyone know how to solve this.

    Thank you

  8. #7
    apilip's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Breezy

    Smile

    redownload it worked for me. the way i do it is run ****************-Radar-v2.6 thing in rar press play thing works for me i have windos vista the atachment is up to date pres thanks to give me a point

  9. #8
    apilip's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Breezy
    give me a point for this if you want

  10. The Following User Says Thank You to apilip For This Useful Post:

    micahelhot (01-23-2010)

  11. #9
    teat's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Gender
    male
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Angry
    Quote Originally Posted by apilip View Post
    give me a point for this if you want
    Yeah, I won't give you shit for leeching off another site and posting it here.
    Just go directly to the **************** website and download it from there. Who knows what this guy could have put in, a virus or something ^^. Get it directly from the source is always safer.

  12. #10
    tapper's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    who would put a virus if they don't know how to make one

  13. The Following 2 Users Say Thank You to tapper For This Useful Post:

    apiter (12-03-2009),FoRFkShiTz (12-08-2009)

  14. #11
    danieljlim97's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    r1fsa31t
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Angelic
    why is it that the red and blue boxes dont appear but it says i injected it?

  15. #12
    CiviCity's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    does this hack work with windows 7 64bit?

  16. #13
    apiter's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cool
    it is pattched dose not work

  17. #14
    atvrider648's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Haucker View Post
    Hello everyone,

    I have been told thet the radar 2.6 is hte only currently working version of hack.

    can anyone tell me how to use it?. I Open the game, choose my hero, and then inject. Inject Succesfull...

    Apparently it doesnt happen anything, then i play and there are no boxes nor anything about the hack :S.

    Am i doing something wrong?

    running in Windows Vista SP2.

    I ask you this because i have been told that IT WORKS, but i doesnt seem too..

    Thank you in advance .
    wHERE CAN U FIND IT AT?

  18. #15
    ablababla's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by atvrider648 View Post
    wHERE CAN U FIND IT AT?
    U don't need to know where CUZ!!! it's pazed (pached)!!

    PS: Please read others post!!!

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. anyone knows how to get trainer maker works?
    By xydox in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 05-03-2007, 10:35 AM
  2. My UCE pointer finder works but how do i find pointer in WarRock?
    By scooby107 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 05-01-2007, 02:14 PM
  3. Idea how to get trainer maker working in uce
    By xydox in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 04-29-2007, 01:33 PM
  4. How an engine works
    By Dave84311 in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 10-22-2006, 06:30 PM
  5. How to make a working NFV Hack
    By System79 in forum Game Hacking Tutorials
    Replies: 1
    Last Post: 09-04-2006, 05:56 AM

Tags for this Thread