Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    glt1414's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Location
    Mordor
    Posts
    6
    Reputation
    16
    Thanks
    2
    My Mood
    Cheeky

    Re: Sniper Scope Workaround

    Sorry admin for the possible double post but the old one got locked rather quickly...
    1. The aforementioned solution is basically useless. The windows magnifier is laggy with anything more than a text document and its extremely inconvenient. Props for the good idea though, I wouldnt have thought of it.
    2. No real answer to the second question. Is there any way I could switch the files around?

    Playin in a server thatll ban you for using sniper scopes, so I was wondering if there was a hack to zoom in, other than just aiming down sights. could say bind it to z or alt.

    On a related note, what if I changed the weapon model names for the guns? So that I could have a sniper but it shows up as a rifle or something else? not entirely sure how thatd work, just thinking out loud.

  2. #2
    celesteislegit's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    codehook has a zoom feature.

  3. #3
    glt1414's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Location
    Mordor
    Posts
    6
    Reputation
    16
    Thanks
    2
    My Mood
    Cheeky
    Quote Originally Posted by celesteislegit View Post
    codehook has a zoom feature.
    Thanks for the suggestion, but Id prefer not to pay... I guess I can if I have to though..

  4. #4
    gogogokitty's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    743
    Reputation
    102
    Thanks
    2,342
    its not laggy to me or my friends. whats your system specs
    LEEEEEEROY JEEEEENKINS

  5. #5
    glt1414's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Location
    Mordor
    Posts
    6
    Reputation
    16
    Thanks
    2
    My Mood
    Cheeky
    Quote Originally Posted by gogogokitty View Post
    its not laggy to me or my friends. whats your system specs
    i7-6700k
    Gtx 1070
    16g 2400 ram
    Its not a system problem.

  6. The Following User Says Thank You to glt1414 For This Useful Post:

    gogogokitty (4 Weeks Ago)

  7. #6
    gogogokitty's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    743
    Reputation
    102
    Thanks
    2,342
    Quote Originally Posted by glt1414 View Post
    i7-6700k
    Gtx 1070
    16g 2400 ram
    Its not a system problem.
    ahh thats why, you clearly need 2 1080's
    LEEEEEEROY JEEEEENKINS

  8. #7
    glt1414's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Location
    Mordor
    Posts
    6
    Reputation
    16
    Thanks
    2
    My Mood
    Cheeky
    Quote Originally Posted by gogogokitty View Post
    ahh thats why, you clearly need 2 1080's
    Better yet Ill just grab a couple Titan X's and the new quadro. Might as well get the 128g high speed ram kit too. And an 850w power supply? Borrriiinnggg. Lets bump it up to 1600w. With all this power, my cpu might be bottlenecking now. Better get a 6950X. Then maybe I can run magnifier at 60 fps.

  9. The Following User Says Thank You to glt1414 For This Useful Post:

    gogogokitty (4 Weeks Ago)

  10. #8
    gogogokitty's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    743
    Reputation
    102
    Thanks
    2,342
    Quote Originally Posted by glt1414 View Post
    Better yet Ill just grab a couple Titan X's and the new quadro. Might as well get the 128g high speed ram kit too. And an 850w power supply? Borrriiinnggg. Lets bump it up to 1600w. With all this power, my cpu might be bottlenecking now. Better get a 6950X. Then maybe I can run magnifier at 60 fps.
    yea dude, why have barely enough when you can have FULL POWER
    LEEEEEEROY JEEEEENKINS

  11. #9
    glt1414's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Location
    Mordor
    Posts
    6
    Reputation
    16
    Thanks
    2
    My Mood
    Cheeky
    Full power like LEEERROOYYYY JEEENNNKKKIINNNNNSSSSSS?

Similar Threads

  1. Sniper Scope On Any Gun!
    By Corndog in forum Combat Arms Mods & Rez Modding
    Replies: 69
    Last Post: 01-19-2010, 06:59 PM
  2. Sniper scope mod help
    By dontsassme in forum Combat Arms Help
    Replies: 1
    Last Post: 12-02-2009, 11:14 PM
  3. [Release] Sniper Scope For All Guns!
    By megamami in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 12-02-2009, 11:08 PM
  4. where are sniper scopes
    By Chester Bennington in forum CrossFire Mods & Rez Modding
    Replies: 12
    Last Post: 08-30-2009, 02:38 PM
  5. [TUT]How to change your sniper scope.[TUT]
    By leonwarren1 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 10-11-2008, 08:07 PM